2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kizlar iki gündür midem bulaniyor dün gece kustum hatta anlamadim bu ne anlamina gelebilir? Bide kramplar giriyor karnima ara ara gün icinde 5-6 defa Bi kac saniye geciyor sonra.

Kizlar ben daha hic birsey hazirlamadim dhaa alisverisim bitmesi bile okadar cok eksik var ki dolaplari odasi kurulmadi bile ve belki haftaya tasinma ihitmaliz olabilir o yüzden bekletiyorum ....
Erkenden gelmeyi plnlarsa kizim yandim

bu arada korse icin beni de etiketlerseniz sevinirim

kuzum bir yerde okudum son trimester ilkine çok benzermiş. bende de başladı o ilk haftalardaki halsizlik mide yanmaları

Kızlar benim alt karın bölgemde adet sancısı gibi bişey oluyor bu ne olabilir başına gelen var mı
var var birkaç gündür iyi hissetmiyorum bende. çekme yapıyor gibi. dün gece resmen kemiğim ağrıdı o bölgedeki. belimden çıt diye ses geldi hatta. aha dedim doğuruyorum.
adet sancısı gibi bana hep oluyor dönem dönem doktor çok normal adet tarihlerinde oluyor öyle dedi.

Hadi ya ay çok sevindim kuzum cevabına ya bide bebek bi hareket yapıyor ve benim wüacayip tualetim gelio bu niye olur ki canım yanıyo resmen

Yok tuaf olanda yemek yiyince gecmesi aclikdanmi acaba ama hic aclik hissi olmuyor midem bulaniyor bisey yiyince geciyor bulanti tuaf biseyler oluyor
Bende de aynı canım özellikle sabahları. bi bardak su içerim kalkınca, son 1 haftadır iç icebilirsen dediğin gibi bişeyler yiyince geciyo aslında ama bulantı ve yanmadan iştah da yok. Zorla yiyorum, insallah uzun sürmez bu 2.trimesterda keyifler iyiydi ne güzel yav

kuzum bir yerde okudum son trimester ilkine çok benzermiş. bende de başladı o ilk haftalardaki halsizlik mide yanmaları
Biliyorum cnm son aylar ilk ayları aratır. Benimkinin ya kafası ya ayakları midemi tepikliyor. Mideme vurdukça bulantı oluyor sonrasında yanma Vs. Hele son haftaları düşünemiyorum. İlk hamileliğimde son 15 gün çok fenaydı. Bebek iyice aşağılandı mide tarafı boşaldı bu defa kasıklara müthiş baskı oldu kafası çıktı çıkacak o şekil yürümek işknceydi. O yüzden son 15 güne hiç iş bırakmayacağım. Temizlik hazırlık bitecek inşallah

İyi akşamlar kızlar bir süredir tartıya hiç çıkmamıştım bu gün bi çıktım ki 10 kilo almışım sizde durumlar nasıl? Benimde yavaş yavaş bulantılarım başladı bu arada ama ilk zamanki gibi değilim bulansada yiyebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…