2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar korselerde en çok owli korseler beğenilmiş biraz araştırdım yorumlar çok iyi. Yalnız doğumdan hemen sonra kullanan da var 1 ay sonra kullanana. Drlar da net değil kimisine hemen kullan demiş kimisine bekle deyip süre vermiş. Sezeryan da ilk günler ayağa kalkarken yürürken müthiş baskı oluyor en azından o baskıyı azaltsın diye kullanayım diyorum ama sanırım Dr ne derse o şekilde kullanacağım doğuma yakın karar verip alırım artık. İlk doğumda kullanmamıştım dikişler iyileşince mekikle göbeği eritmiştim. Ama ilk aylar korse kesinlikle ihtiyaç bu defa kullanacağım

kızlar benm de hastane çıkışlarım geldi çok memnun kaldım bakmak isterseniz sayfanın adıda yazıyor.
bu arada bnmde bebek hareket ettikçe tuvaletim geliyor sabahlarıda 7 8 gibi tekmesine uyanıyorum :) alıştırma yaptırıyor heralde bana şimdiden
bide bana doktor dedi ki bebek doğum pozisyonunu almş baş aşağı duruyor dedi erken doğum olabilir demek mi bu sizce doktora sormayı unuttum peki değişir mi pozisyonu dedim kolay kolay değişmez artk dedi..

Eklentiler

• A10F2862-02E5-46BD-AD24-042EA5BFACF7.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 74
Ay çok şirin sağlıkla giyinsin

ben de öyle bu ay bitireceğim. kasım ortasına kadar her şeyi halledip doğuma kadar yatmayı düşünüyorum. kuzenim gelip kalacak benimle o ufak tefek sil süpürler yapacak işte.
karantinamızda bir kasım gibi bitecek inşallah.

kuzum pozisyonu 26. haftadan itibaren yavaş yavaş alıyormuş bebekler.
ben sordum erken mi doğacak diye, hayır canım onunla ilgisi yok dedi.
son ana kadar dönmeyen bebek de var hatta dönmediği için ters gelen.
o yüzden iyi ki dönmüş, bir nevi her şey yolunda demek aslında

Biliyorum canım hiç yapamıyor değilim çocukken çok meraklıydım ama elimden güzel düşmüyor. Mutlaka biri gösterecek tek başıma yapamıyorum. Anneannemiz sağolsun yaptı yapıyor bişeyler

Eklentiler

• BeautyPlus_20201025221622894_save.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 59
oh ohh sevindim çok teşekkür ederim bilgi için canım

2 gündür yataktan kalkarken ya da dönerken katır kutur ses geliyor sanırım bel kemiğimden, böyle kütletirmiş gibi. Yaşayan var mı? Kalsiyum da alıyorum fazla fazla anlamadım gitti

Bende aynıyım küçük yaramazda içerde kıpır kıpır oluyor bu saatlerde

Geçmiş olsun canım benimde plesantayla basım dertte rahim ağzını kapatmış.Bir terslik olmazsa 36 da benimde.
Amin canım sağlıkla gelsinler başka bir Dr arkadaşıma gittim çok ufak tefek zaten üçüncü trimesterda normal sayıyoruz bebek hareketi olduğu sürece kafana takma erken doğum filan demek için çok erken dedi ben normal doğum istiyorum ya inşallah güzelce güzel bir vakitte sağlıkla doğururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…