2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
sormayın yaaa deli gibi hareket ediyor yat uyu işte sabahın körü napıosa içerde

Gecenin sessizliğini bozayım diyordur benimki öyle yapıyor. 5 6 gibi Bi kalkıyor. Haydaaaaa. Uyut uyuyabilirsen. Gece yatmadan önce evde turluyorum hızlı hızlı. Uyuyo heralde hareketten. Somra onu uyandırmadan tıpış tıpış yatağa gidiyorum. Yoksa uyutmuyor

Yani hem rengini göndermediler.hani neyse dedim. Mavi renk geldi. Oğlum olucak diye. Fermuarşarı çok dandik. Hemen sökülüyor. Bazı yerleri düzgün dikilmemiş bile. Yorumlara bakarak al.
Evet fermuarları herkes söylemiş doğru düzgün satıcı da yok adam gibi yapın fiyatını koyun alan alsın ya neyse almayayım onu bari

Evet fermuarları herkes söylemiş doğru düzgün satıcı da yok adam gibi yapın fiyatını koyun alan alsın ya neyse almayayım onu bari

Yaa ben de öyle düşündüm. Ne umutlarla almıştım. Hayal kırıklığı oldu. Ben de baktım olacak iş değil. Kendim diktim kese içim rahat etti en azından

canım limpido
bir şey sormak istiyorum.
bizim karantinamız 1 kasımda bitiyor. ama biz önlem amaçlı bir daha test yaptırmak istiyoruz, yapmıyorlarmış belirti olmadığı için.
hadi ikna ettik bir şekilde negatif de olsa tekrar karantina veriyorlarmış önlem olsun diye. doğru mu? sizin süreç nasıldı?

2 gündür yataktan kalkarken ya da dönerken katır kutur ses geliyor sanırım bel kemiğimden, böyle kütletirmiş gibi. Yaşayan var mı? Kalsiyum da alıyorum fazla fazla anlamadım gitti
Cnm sorma bende her gün öyleyim gece sık sık uyanıyorum dönerken çatır çatır kemiklerim eklemlerim duyulacak şekilde kuturduyo bel ağrım çok var hiç rahatım kalmadı karnım çok küçüktü bu hafta masallah baya büyüdu ve ağrılar basladi

Merhaba arkadaşlar.Gece benim bebek de çok hareket ediyor.Hareketlerine uyanıyorum ve bu iyi birşey.Doğum sonrasına hazırlık oluyorBen bu hafta sonu idari izne ayrılıyorum artık.Ayrılmyacaktım ancak beşinci sınıfların dersine giriyorum ve 2Kasim itibariyle yüzyüze dersler başlıyor.Ben de maskeyle nefes alamadığım için mecburen izne ayrılıyorum.Geçende eczanede işim vardı.20dakika maske taktim topu topu.Bayiliyordum az daha.Kendimi dışarı zor attimAnlayacağınız istemeye istemeye izne ayrılıyorum.Aktif olup çalışmak hayalimdi hep.Ama hayırlısı olsun.Belki ileride ağırlaşıp çalışamayabilirdim.Bu hafta öğrencilerimle vedalaşacağim.Niye Bu kadar dram yaptım anlamadımHamilelikten heralde.Allah başka dert vermesin

Kızlar doğumlar yaklasiyo doğumdan sonra kanamaniz oluyormu ? Ben tam kırk gün kanama yaşıyorum çok sinir bozucu sürekli ped kullanmak zorunda kalıyorum

Çok güzeller maşallah..sağlıkla giysin inşallah bebiş

Yok cnm gidecktim gitmedim. Çünkü zorla ücretsiz izin yazdıracaktı. Gidip rapor alacağım birazdan.heyet raporu ayarlamaya çalışıyorum.nerden nasıl alırım diye. 32.haftaya kadar heyet ve raporla geçirmeye karar verdm. Allahım yolumu açsın işimi kolaylaştrsın
Amin canım sen naptın bugün gittin mi işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…