2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Amin canım Rabbim yardımcın olsun. Seni bu halde böyle zorda koyanlar da Allahtan bulsun

Bazı Özel hastaneler ücret karşılığı veriyor diye duymuştum canım

Kızlar hastane cantasına koyacaklarımı yıkayıp hazırlamalı mıyım sizce yoksa erken mi? Diğer kıyafetlerinide odası gelicek 25 kasımda o zaman yıkayıp yerlestireyim diyorum olur mu ki bilemedim

Kızlar hastane cantasına koyacaklarımı yıkayıp hazırlamalı mıyım sizce yoksa erken mi? Diğer kıyafetlerinide odası gelicek 25 kasımda o zaman yıkayıp yerlestireyim diyorum olur mu ki bilemedim
Bence Kasım'da yap bende öyle yapcam erken doğum sorunun yoksa

Ne ücretsiz izni canim, halimiz mi var koca karinla her sabah gel hava kararana kadar calismak kolay mi? Heyet alirsan maastan kesilmiyormus. Normal.rapor 10 günlük oluyor onda kesinti oluyormuş. Ben hiç almadim da araştırmıştım.

Canım ben bu şekilde yaptım ama bazıları gereksiz ve fazla gelebilir ilk bebeğim oldugu için tecrübesizim aklıma gelen okuduğum herseyi yazdım P patispatis

Eklentiler

• 6BABC9D0-B642-4D83-B98B-8CFF0FA61353.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 61
6kasımda kontrolum var ondan sonra hazırlayım o zaman erken doğum riskini hiç söylemedi doktorum ama hep ocağın başında olur tam gününü beklemez önden gidiyor baya diyo her gidişimizde
Ya önden gidince öylemi oluyo senle aramızda birkaç gün var bende ocağın herhangi bir günü olur diye düşünüyorum tabi belli olmaz

Ya önden gidince öylemi oluyo senle aramızda birkaç gün var bende ocağın herhangi bir günü olur diye düşünüyorum tabi belli olmaz
Bende tam bilmiyorum canım doktor hep öyle söylüyor 2 3 hafta önden gidiyor boyu kilosu iri bi bebek dedi yani tam gününü beklemez ocak bası gibi olabilir dedi bakalım

Henüz bende hazırlamadım hastane çantasını ve odasını kıyafet battaniye bohçadan başka bi şeyde alamadım henüz.kendi evimde değilim bir hafta sonra eve geçince yavaş yavaş hazırlığa başlarım diye düşünüyorum.buradaki arkadaşları gördükçe sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…