2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende bi an önce hazırlamak istiyorum insan sabırsızlanıyormeleklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Kızlar selamlar, bugün 6 ayımız bitiyor ve ben toplam 10 kg aldim. Kızımda toplamda 9 kg almıştım. Sizde durumlar nasıl rekor bende mi yoksa
ben de 25. haftada kontrole gittiğimde tam 10 kilo almıştım, şimdi 11-12 olmuştur herhalde. Kilo durumları çok kişisel, doktorun hala limit içinde olduğunu söylüyorsa sorun yoktur canım

Kızlar bu otomobile de bağlanan pusetlerden aldınız mı nelere dikkat etmek gerekiyor. Dolap uygulamasından ikinci el alacağım ama çok var arada fiyat farkları da çok şaşırdım kaldım

Kızlar daha önceki bebeklerinde siveno deterjanı kullanan var mı aranızda? Ben ondan alicam sanırım ama bu granüller de çok ön planda. Bebişin eşyalarını yıkayıp asayim diyorum artık yavaştan

Kızlar bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim benim gecen persmbe nstde sancm cıktı 2 tane doktor elle muayene etti acilma varmi diye cok sukur yoktu ama elle muayene yuzunden acilma olur mu ? Bu arada karnima sık kramp girmeye basladi o gunden beri acaba bi acile gidip gorunsem mi bilemedim

kızlar şimdi böyle bi takım var ama ocakta soğuk olacağı için bi tarafım alma diyo ay hele de kayınvalide de gelcek doğuma üşütürsün ay bunu niye aldın polar alsaydın diye başımın etini yer ama çoookk güzel değil mi keşşkee benim olsa

Kramplar için doktorunu ara haber ver kuzum ve dakika tut kaç dakika sürdü diye açılmaya gelirsek elle muayenede açılma yaşanmaz korkma

Canım ben bu takımın uzun kollusunu alacağım, bi tane şık takım olması için. Polarlı aldım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…