2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar daha önceki bebeklerinde siveno deterjanı kullanan var mı aranızda? Ben ondan alicam sanırım ama bu granüller de çok ön planda. Bebişin eşyalarını yıkayıp asayim diyorum artık yavaştan
Canım ben siveno aldım ama ilk çocuğum tamamen yorumlara göre aldım. Granüller kalıntı yapıyor yazmışlar o korkuyla alamadım maalesef tabi deneyimliler daha iyi bilir

Canım ben siveno aldım ama ilk çocuğum tamamen yorumlara göre aldım. Granüller kalıntı yapıyor yazmışlar o korkuyla alamadım maalesef tabi deneyimliler daha iyi bilir
Ya evet granüller hem kalıntı yapması hemde uzun vadede makinaya zarar verdiği için pek tavsiye edilmiyo okuduğum kadarıyla. Ben de siparişini vericem sivenonun, yorumlar falan güzel hep. Sağol canım

Ya evet granüller hem kalıntı yapması hemde uzun vadede makinaya zarar verdiği için pek tavsiye edilmiyo okuduğum kadarıyla. Ben de siparişini vericem sivenonun, yorumlar falan güzel hep. Sağol canım
Bende green cleanın sıvı deterjanını aldım yorumlarda güzel tavsiye edilmişti içeriği de tertemiz sivenonun köpük şampuanını aldım

Bi de incia ve minoris alacağım muhendisoğlunun önerdiği sıvı deterjanlardan. Artık deneyip paylaşırız ne demek

Bn aldım neredeyse yarıladım bile canım. Çok memnunum. Ağır Bi kokusu yok. İçindekiler doğal içerik. Temiz yıkıyor bence. Sıvı formda. Yoğun formüllü. Yıldızlar listesinde bildiğim kadarıyla. Daha ne

Yumuşatıcıya gerek oluyor mu canım alalım mı

Yumuşatıcıya gerek oluyor mu canım alalım mı

Bence gerek yok. Ütü yapıyoruz zaten. Üstelik yumuşatıcı sağlığa çok zararlı. Durulama suyundan sonra açıyor makine yumuşatıcı gözünü. O da kıyafetlere siniyor. Ordan da derimiz yoluyla içimize giriyor. Bence hiç kullanmayın. Ne siz ne bebeğiniz. Ben bunu öğrendiğimden beri yıllardır kullanmıyorum. Hiç eksikliğini yaşamadım

Yumuşatıcıdan vazgeçmemek için yıkamanın peşine durulama yapıyorum tekrar

Çok güzelmiş. Ama kv nin söylemesine gerek yok Lohusalık ta gerçekten üşünüyor. Ben polarla üstüne sabahlık giyer uyurdum yinede ısınamazdım.

Gitti yumuşatıcı
Gitti fazladan su
Gitti fazladan elektrik
Gitti makinenin ömründen 2.durulama süresi

Bence bırak
Oyyy aman neler yapıyorum ben öyle
Yumuşatıcı olmayınca elektrik yükleniyo sanki benim çamaşırlar ya buna bir çözümün var mı
Bulunduğum yerde sular çok sert elimiz yüzümüzü bile hemen kurutuyor

Bugün minnoşa banyo havlusu aldım. Ayrıca kulak çubuğu, tek alt zıbın aldım içim el vermedi tek kat giydirmeye. Alttan ince bir parça daha olsun istedim. Süt saklama poşeti aldım indirimde ydi. İnşallah bol bol süt olurda depolarım. Hala kışlık battaniye beğenipte alamadım. Bir o eksiğimiz kaldı. Mochi ve göğüs ucu kremi ayrıca 2 takım daha pijama ve iç çamaşırı alıp alışveriş faslını kapatmam lazım. Yavaştan yıkama ütü olayında bittimi tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…