2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aynen canım yıldızlar listesindeydi. Süper o zaman, çok teşekkür ederim

Amin canım Rabbim yardımcın olsun. Seni bu halde böyle zorda koyanlar da Allahtan bulsun
Amiiinn canımmm aminn
Bazı Özel hastaneler ücret karşılığı veriyor diye duymuştum canım
Evet bir hasteneyi duydum burda ama 1000tl dediler
Devlet hastanesinde tanıdık doktor ben aldırırım sana dedi bugn aradı pandemiden dolayı herkes suistimal etti artık rahat veremiyoruz ayarlayamayacağız sana dedi. Bütğn canık sıkıldı. 3 haftam eksik kalıyor 32. Hafata a ne yapacğım bilemiyorum. Sıkıştım kaldım kızlar ya
bir de bugn sağlık ocağına gittim biz bile fazla veremiyoruz artık pandemiden dolayı herkes rapor istiyor soruşturmaya gireriz dedi 3 gün verdi sadece.
Cuma da kendi doktoruma gidip 10 gün isteyeceğim umarım sıkıntı çıkmaz. Ama heyet işini çözmem gerek .
Raporda da sgk 2/3 sini ödüyor tabi ilk 2 gün hariç , heyette de aynı dite biliyorum. Heyet alamazsam işe dönmek zorundayım bu da demek oluyor ki bana zorla ücretsiz izin imzalatmaları.
32. Haftama bir an önce ulaşmam için her şeyi düşündük.önerisi olan var mı? Adet tarihimi daha erkene aldırmak veya bebeğin gelişimi ilerde olması fln etkisi olur mu çaresizim her türlü ütopik öneriye açığım

etrafında pozitif vaka varsa seninle temas ettiğini bildirsin. gebeyim evet temas oldu de. karantina veriyorlar 14 gün daha yırtarsın. aklıma bir tek bu geldi

Çok güzelmiş bayıldım ama ocak ayi olacagi icin dedigin gibi soğuk olursa fotograf çekimi için giyip sonra çıkarabilirsin. Lohusa üşütmemeli derler hep...Bu fistolar çok moda yalnız

Kızlar selamlar, bugün 6 ayımız bitiyor ve ben toplam 10 kg aldim. Kızımda toplamda 9 kg almıştım. Sizde durumlar nasıl rekor bende mi yoksa
Yok yok rekor sende değil bende şuan 10 kilo aldım ilk hamileligimde 11 kilo ile doğuma gittim toplam 15 kilo ile tamamlasam diyorum hep

etrafında pozitif vaka varsa seninle temas ettiğini bildirsin. gebeyim evet temas oldu de. karantina veriyorlar 14 gün daha yırtarsın. aklıma bir tek bu geldi
Aa bu çok mantıklı. Hatta sen kendin de gidip pozitife temasın oldugunu ve belirtilerin olduğunu söyleyip ısrarla test isteyebilirsin. Bu da yanlış tabi ama rapor almak için gayet güzel bi yol. Test yaptırınca sana direkt 14 günü veriyolar zaten. En son öyleydi yani sonrasında da kendi doktorundan rapor istersin bi 10 gün falan klbkbr

Kızlar bebek arabasi marka olarak ne aldınız pusetli olsun istiyorum ama bir türlü karar veremedim eşim bagaja sigsin istiyor bu tekerlekleri sökülüp takılan modeller var çok da pahalı hepsi ya sizler neler aldınız?

Ya benim de 2 hafta önde olsa da 30. Haftada izin alsam dedim ama dr yanaşmıyor rapor veririm çok zorlanirsan diyor. Keske adet tarihimizi öncesi söyleseydik. Ama bu sefer ölçümler ve testler yanlis olurdu. Daha benim de 7 haftam var cnm. Kasim ortasi gibi bakıcaz duruma. Çok zorlanirsam 3 hafta yillik iznim var kalanı da rapor vs bakıcam. Şimdilik gidip geliyorum

normalde böyle şeyleri sevmem suistimale girer diye ama kızcağınızın yediği mobbing bizi buna itiyor

benim de kafamda deli sorular. sürekli araştırıyorum ama bulamadım hiç. ya çok ağır ya tekerleri çok büyük. ama travel sistem istiyorum ben de

Onu arkadşımda önerdi. Ama tanıdığım kişiler atlattı. Hem şu an 27 gün rapor hakkım kaldı. Rapor hakkım bittiğinde Corona olmuş birini bulmam gerek. Bunun için dua da edilmez ki
Şimdi ben işyerindeki çalışanların corona durumlarıyla da ilgileniyorum. Eşi bile pozitif olanlra test yapmıyorlar şu an ağır belirtileri yoksa ki vakalar gittikçe artıyor. Ki test yapılsa negatif çıkınca rapor vermezler tabi doktora göre değişiyor, şans işi resmen ya. Ne hallere düştük
Yani isteseler alabiliyorlar değil mi?
Başka bir hastaneye yeni bir doktora mı gitsek diye düşündük. Keşke ama nerden bilelim ki seninle aynıyız anlaşılan. 30 gün rapor alıyorum 3 haftam açık kalıyor.9 gün yıllık iznm var ama onu da kullanmama izin veemiyorlar benim

Çok güzelmiş bayıldım ama ocak ayi olacagi icin dedigin gibi soğuk olursa fotograf çekimi için giyip sonra çıkarabilirsin. Lohusa üşütmemeli derler hep...Bu fistolar çok moda yalnız
Evet ya çookk güzel gerçi evler sıcak olacak hastanede öyle ama sırf bunu giymek için üşütürsem üzülürüm valla aynı takımdan beybi için de var ama çocuk üşür içinde

normalde böyle şeyleri sevmem suistimale girer diye ama kızcağınızın yediği mobbing bizi buna itiyor
Ahha teşekkür edeeim desteğin için Bende öyle düşünen ve yaşayan biriydim ama bu hayat beni bunlara itti maalesef

Yıldızlar listesi nedir canim?
İnstagram mugendisinoğlu sayfası var mühendis baba oğlu için ürünlerin içeriklerini inceleyerek başlamştı şimdi baya ğnlü oldu. Biraz bozulsa da takip etmeniiz öneririm. Yıldızlar listesi demek en temiz içerikli ürünler demek. Mutlaka göz atın sayfasına. Etiket okumanın önemi de anlıyoruz böylece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…