2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yok yok rekor sende değil bende şuan 10 kilo aldım ilk hamileligimde 11 kilo ile doğuma gittim toplam 15 kilo ile tamamlasam

Acaba gidip gelsen hiç bir şey yapmadan otursan orada ne olur ki? Zorla bir şey imzalattiramazlar

Doğalgazlı evde bile mi yani alır da giyemezsem yazık olur ya
Aynen canım merkezi ısıtmada full yanan evde...normalde sıcak tan hiç hoşlanmam ama Lohusalık ayrı bir durummuş yaşayınca anladım. İnsan hevesli oluyor ilk gebelikte. Sen nasıl olsun istiyorsan onu giyersin unutma bu günler bir daha gelmiyor. Ben lohusa pijama takımı bile almadım çünkü göbek küçülünce onlarda elimde kalmıştı bunda önden düğmeli pijamalar aldım uzun süre kullanayım diye.

Gerek oluyor deseydin de doğal kimyasalsız alacaktım. Zaten gerek yokmuş

Biraz bozulsa da yazmışsın canım bir şey mi oldu paylaştığı içeriklerle ilgili?

Sıvı deterjan deneyebilirsin. Katılara göre bence daha yumuşak oluyor çamaşırlar.
Benim kurutma makinem var. O yüzden hiç kıyafetlerimde sertlik yaşamadım. Ama bebeğin kıyafetlerini kurutmaya atmadım. Askıda kuruttum. Onlar biraz sert oldu. Onları da ütüleyince yumuşadılarr

Kızlar 2 tane hurma yedim zararlı mı sizce doğumu başlatıyomus diye duydum ama bazıları günde 2 3 kez yiyin doğumunuz kolay olur yazmıs

Sizin iyiymis 30. haftadasınız. Ben ilk 3 ayda 2 kg vermiştim bulantilardan dolayi. 4-5-6. aylarda 10 kg aldım. Boy 1.70 kg 78 oldu.
İnşallah doğumdan sonra sağlıkla veririz fazlalıkları.Normalde kilo takıntısı olan biriyim ama şimdi çok takılmamaya çalışıyorum.bebişlerimiz sağlıklı olsunlar yeter ki kilolar bi şekilde verilir inşallah

Gelişimi önde ya da geride olan bebeklerin haftalarını bazen doktorun değiştirdiğini okumuştum bi ara forumlarda canım

Canım Yamuna korse kullanıyorum ben inanılmaz memnunum. Lady Victorian korsesini kullandım , şimdi yine Latex olanlardan alacağım

Kızlar 2 tane hurma yedim zararlı mı sizce doğumu başlatıyomus diye duydum ama bazıları günde 2 3 kez yiyin doğumunuz kolay olur yazmıs
Hurmanın kolaylaştırdığını bende çok duydum 36 dan sonra her gün 2 şer tane yemeyi planlıyorum.sadece 2 hurmanın zararlı olacağını sanmıyorum canım ama dikkatli yemekte fayda olabilir

Kızlar selamlar, bugün 6 ayımız bitiyor ve ben toplam 10 kg aldim. Kızımda toplamda 9 kg almıştım. Sizde durumlar nasıl rekor bende mi yoksa
30.haftaya girdim 10 kg aldimoglumda 9 kilo ile doguma girmistimfarkli beslenmiyorumda ayni sekilde dikkat etneme ragmen niye boyle cok aldim bu kez bilmiyorum 15 kg ile son bulcak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…