2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yok cnm olmaz bence olacak olsa onlarda yapmazdı pisikolojik olabilir sancılar sitres yapma dinlen haftalar gecsin

Durumuna göre değişir kuzum benim de rahimde kasılma vardı mesela doktoe gğnde 15 den fazla olursa ara demişti
Benimde günde üç dört kez oluyo bazen peşpeşe sonra geciyo doğuma hazırlık oluyo vücutta on dk üç kez gelip geçmiyorsa hiç bir şekilde doğum dinlenmeyle gecmiyo bende çok korktum kağan Kocatepe beyin videoları içimi rahatlattı

Sancılarınız nasıl oluyo benim 26.haftafan beri ara ara sağ kasığımda sancı oluyo ilk gebeliğim tam da bilmiyorum bebekle ilgili mi doğuma hazırlık sancıları mı doktoruma sordum bebekle ilgili değil dedi

Birden batma bağırtıyor bazen belimi zaten hiç soylemim kütür kütür sesler çıkıyor çok sık sık değilse korkma çatı kemikleri birbirinden baya ayriliyo ondan oluyo

Ay sorma valla bi ağırlık bi ağrı ne tarafa dönsem ah uh ediyorum. Bekliyoruz bakalım hanım kızımız uyursa biz de uyucaz
hahahah ben asla sağıma dönemiyorum. deliriyor, kan akışı mı azalıyor nedir, bir mesaj vermeye çalışıyor. sol kulağımı artık hissetmiyorum üstüne yatmaktan.
uyanıp azıcık evde gezip tekrar yatıyorum

Sola pek yatmayın derler aslında. Ve sırtüstü. Valla ben her türlü yatamıyorum zaten de ne zaman ağrı geçiyor anca ozaman . Aynen ben de şimdi gezindim cam falan açtım midem kazındı 1 meyve yedim bekliyorum

tam tersi sola yatın hep derler. daha dün izledim hatta heh dedim sorun bizim kızda değilmiş diye ben de iki yudum su içtim bakalım

Kızlar 2 tane hurma yedim zararlı mı sizce doğumu başlatıyomus diye duydum ama bazıları günde 2 3 kez yiyin doğumunuz kolay olur yazmıs
36 haftadan önce önermiyorlar.Dogumu başlatan yiyeceklerden biri evet..Ben doğuma hazırlık kursunda öğrenmiştim.Tek rakamlar olarak yensin günde 5-7 kadar denmişti.Su an yemesen...Ne olur ne olmaz

Ama damar sağdan geçtiği için sola yatilmasi gerekiyor baskı yapmamak için.Kan dolaşımını olumlu yönde etkileyen şey sola yatmak canım.Doktorlarin videolarinda bulabilirsin bilgiyi...Sirt üstü yatmayı bırak ben uzanamiyorum, oturamıyorum nefesim kesiliyor bunu doktora soracagim.Sirtustu pozisyonda nefes alamamak,ciğerimde hissettigim baskının bu derece olmaması lazım hamile de olsam.Yemegi fazla kaçırsam çarpıntim başlıyor..Bugün dışarda işlerim vardı öğle yemeğini kaçırdım akşam birden yeyince ölüyordum az kalsın.

Gelişimi önde ya da geride olan bebeklerin haftalarını bazen doktorun değiştirdiğini okumuştum bi ara forumlarda canım
Canım forumlarda anneler bazı durumları abartabiliyor malesef.Reelde gelişimi geri ya da ileri cocugun ultrason kağıdında doğum tarihi değişkenlik gösterir ama doktorlar buna bakarak hareket etmez.Hatta benim sat ım tam belli olmadigi icin ilk 3 aydaki olcumlere gore satı belirledi.Su an benim ufaklik ta 1 ila 2 hafta onden gidiyor ama dogum tarihini degistirmiyor.Ki degistirmez zaten.Cunku elinde olmayan bir çocuğun kemiklerini radyo frekanslarinin oluşturduğu görüntüye göre ölçerek vücut ölçülerini ve kilosunu tahmin eden bir makina ultrason aleti.Yanilma payı var.Yanilmasa bile çocuğun iç organlarının akciğerlerinin vb bir gelişme tamamlanma süresi var.Bunu riske atmazlar.

Günaydın kizlar... Babamdan dolayı hamileligimi unuttum desem yeridir... Dün Dr kontrolü vardı bebek 28+4 de 1250 Gr olmus... Dr kontrolleri pskolojimden dolayı iki haftaya düşürdü... Bebek için hazırlıklara başlamadım daha... Bir sürede başlayacak gibi hissetmiyorum kendimi... Bana hastane çantasında zorunlu bulunması gerekenlerin listesi varsa atar mısınız...

Acaba gidip gelsen hiç bir şey yapmadan otursan orada ne olur ki? Zorla bir şey imzalattiramazlar
Raporum bitince gideceğim bakalım. Kartla girişimi iptal etmemişlerdir diye düşünüyorum. Boş masamda gidim oturaym dedm ama çok geçmeden ik müdürü yanına çağırır. Ne yapmaya karar verdin. Hadi ücretsiz izni imzala diyecek. Cuma gğnü bile bana toplantı odasında konuş kimi arayacaksan işletmeye gitme artık demişti. Çantam eşyalarım orda diyince tmm git topla hemn gel demişti. Diken üstünde olmak ne kdar kötü bir şey. Sanki böyle suçlu gibi muamele görmek. Hakkımı Allah'a teslim ediyorum
Gelişimi önde ya da geride olan bebeklerin haftalarını bazen doktorun değiştirdiğini okumuştum bi ara forumlarda canım
Bende doktorumla konuşacağım 3-5 gün bile benim için kar. Tam teni hafta başlangıcım pazar aslında ama olsun dediğim gibi şu anki durumumda 3 gün bile benim için kâr
Arkadaşımda dopum izni için görüşüp öne aldırmıştı yıllar önce. Şansımı deneyeceğim bakalım. Denize düştük bir kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…