2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aynen canım hayırlısıyla doğum yapabilsek

anam ben şaka maka 32+ ları görmeye başlamışım. karantinadan farkında değilim he. ay çok iş var
İyi olmanıza sevindim .senle günlerimiz hemen hemen aynı resmen 32.haftadayiz az kaldı valla. 38 de alınacak diğerleri sezeryan olduğu için benim.ama iki oglumda erken geldi ikiside 36 da geldi bu 38 i beklesin diyorum ama inşallah bekler

Canım Gyneferonu sabah uyanınca içiyorum, diğerini gün içinde bişeyler yedikten sonra içiyorum, doktorum sedifer için aç tok fark etmez demişti.
Canım sağol bildiğim iyi oldu ben sabah alarm kurup içmeye çalışıyordum. Bugün gün ortasında içtim daha iyi oldu
Doktor beslenmeyle düzelmez bebek kandan beslenemiyo dedi kuzum kan sulandırıcıya başladık inşallah faydası olur yavruma
Anladım canım inşallah şifa olur iğneler

ben çıkarım yürüyüşe falan mutlaka. bir de puset mutlaka istiyorum hastaneden çıkarırken rahat olur diye. o yüzden bu haftalarda alıcam sanırım. yoyko şu an daha ön planda benim için 3 kg dan azmış kolay taşınıyormuş.

yarın ne diyecek bakalım doktor. benim ilk doğumum olacak o yüzden ne zaman doğar nasıl doğar hiç bilmiyorum. ama bizimki de erken gelecek gibi

Kızlar acıbademde perinatologa gittim bugün bebeğin gelişimi gayet iyi dedi bebeğe giden damarlara baktı akış normal bebek besleniyor dedi sadece bir kaç gün geride o da hiç önemli değil dedi alttan muayane etti ve sana haberim var dedi bebeğin kordonu kanaldaymış çok nadir gördüğümüz bişeydir bu dedi eğer bebek kendisi gelmek isterse çok büyük hayati riski olur kanala kafası da girerse ya kordonu yırtar yada sıkıştırır şah damarın kesilmesi gibi bişey yani bebeği kaybederiz senin normal doğum yapmaman lazım bebeğin kendisi gelmeye kalkmamalı 36-37 gibi bizim bebeği almamız lazım her hafta NST gir ve sancın var mı bakalım dedi mutlaka takipte olalım dedi 36-37 erken olabilir mi acaba ya

canim boyle biseyi erken ogrenmis olman cok iyi olmus bence hafta olarak da 36-37 cok da erken degil

Öncelikle sakin ol canım stres yapma takipte olduğun müddetçe Allah'ın da izniyle sağlıkla alırsın kucağına kilosu gelişimi iyi olduktan sonra 36. Haftada dogmasida çok problem olmuyor bı arkadaşım 36. Da doğum yaptı çocuk 3 kilo doğdu kuveze bile almadılar taburcu ettiler

bence de hiç erken değil hayırlısı olsn şimdi den peki kordonun kanaldan çıkma durumu olmazmış mı artık doğuma kadr yani normal doğum olma şansı hiç mi yok bide o kordonun doğum kanalına girdiğini göreblmek için alttan muayne şartmı normal göbekten gözükmüyormu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…