2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Erken olmaz hiç merak etme.Nadir görülen bir durum ama iyi ki farkedildi..Perinatolog takibi çok önemli..İyi ki gittin. 36 haftayı doldurursun SC yapılır sağlıkla alırsın kucağına küveze bile girmez girerse de sarılıktan girer.
Yok canım daha hastanedeyim yatiyorum sen ne yaptın
Ben uzun süre burdayım canım Pazartesi günü konstültasyonum varmış.... Sende bir gelişme var mı?Tespit edilen birşey var mı?

Ayy inşallahhh doktor küveze girmesinin kilosuyla alakası yok dedi ben düşük kilo doğurcam diye korkmuştum rabbim hepimizin sağlıkla sıhhatle kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah

Alttan muayene şartmış kuzum çok nadir görünen bişey dedi önemli olan normal doğurmam değil eğer bebek kendisi gelmeye kalkarsa kanalda sıkışır kordon bebeği kaybetme riskimiz olur doğum başlamadan bebeği almak lazım

İnşallahh rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de kilosu önemli değil doğunca da alır çok korktum açıkcası doğum başlarsa bebeği kaybetme riskimiz varmış hep kontrolde olcam

canim boyle biseyi erken ogrenmis olman cok iyi olmus bence hafta olarak da 36-37 cok da erken degil
Evet kuzu doktor ne erken ne geç dedi beklersen bebek kendisi gelmek isteyecek o zaman da hayati riski var dedi acaba akciğerleri gelişir mi endişelerim arttı resmen

Ayy inşallahhh doktor küveze girmesinin kilosuyla alakası yok dedi ben düşük kilo doğurcam diye korkmuştum rabbim hepimizin sağlıkla sıhhatle kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
Yok kilo ile gelişim pek alakalı değil.Çocuk 2 kilo doğar organları akciğeri beyni tamamen gelişmiştir küveze girmez.Kilo sembolik bir gelişme kriteri sadece ama tabi ki erken doğumlarda 1500 gr üstü olmasını istiyorlar,tercih ediyorlar altı sıkıntı oluyor

Evet kuzu doktor ne erken ne geç dedi beklersen bebek kendisi gelmek isteyecek o zaman da hayati riski var dedi acaba akciğerleri gelişir mi endişelerim arttı resmen
canim bugun aralik annelerinde bi arkadasimiz 35+ larda dogum yapti gece suyu gelince ve bebek kuvoze girmemis gayet iyiymis belki icini rahatlatir bu

Kendi drunla görüştün mü. Böyle bir durumda ciğerleri gelişmediyse iğne vermesi lazım. Dr daha iyi bilir. Kiloya takılma bir şekilde kilo alır haftasında gayet iyi.. Anlaşılan ocağı görmeden birçok bebiş erkenden gelecek bu gidişle

Bende 36 da doğum yapmıştım canım ilk 2 çocuğumu.biri 3 kilo diğeri 3.300 Gr doğdu kuvezede girmediler çok şükür . 35 36 37 ler çokta erken değil rahat ol

Kızlar ben eksikleri tamamladım gibi. Bebek arabasında o kadar kararsızdım ki bugun karar verip aldım peg prego.
Kanguru
Portatıf besık
Anakucagı ev tıpı
Sırt cantası
Gogus pedı ve kremı
Bibs emzık
Pamuk mendım
Muslın ortu
Zıbın ve kıyafet hastane cıkısı
Pijama takımı
Banyo kopuk file
Bir kac da ıvır zıvır benım 2. Gebelıgım 5 yasında kızım var ondan kalan bıseyler de vardı o sekılde tamamladık gıbı Allahım saglıkla hayırlısıyla kucagımıza almayı da nasip etsin insallah

Evet ocağı göremeyeceğiz doktoruma saydıracam onunla görüşmeyi bekliyorum böyle bi durumum var gelmişim 31. Haftaya herifin haberi yok ya normal doğumu bekleseydim ya kaybetseydim bebeğimi düşündükçe sinirim artıyo adama

Evet inşallah 37’ye kadar kendi gelmez de 37 de girerim doğuma gelişimi ilerlemiş olur hem ayy allahım acısını göstermesin

Enfeksiyonun düşmüyor 8 tüp kan aliyoar sabah akşam bakalım yarin düzelme olursa birakabilirler

Olsun canım en azından gozlemde olacaksın herhangi bir sıkıntı anında yanında Dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…