2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
kızlar ben nstye gireceğim bugün ilk defa.
dün gece çok şiddetli nefesim kesilcek gibi bir sancı girdi vajinama doğru. o saatten beri de şeffaf akıntılar arttı.
bir de sürekli karnım pıt pıt atıyor. hıçkırık olamaz bu kadar çok.
doktorum gel bi nstye bağlayalım bakalım dedi. zaten rahim baya aşağıda.
vajinal muayne de yaparlar mı acaba?

Açılma var mı diye bakabilir canım.

Bu şekilde yapılsa bile öğretmenler için çalışılan o beş haftanın doğum sonrasına aktarilmadigini okumuştum.Ya 24.haftada idari izne ayrılmayıp çalışılacak ya da ayriliyorsak doğuma kadar izinli sayılıyoruz diye biliyorum.

Ben de sizin gibi yaptım hocam. O riski göze alamadım açıkçası. Okulda pek çok sınıf öğretmenimiz korona olmuş. Sınıflarda koronalı öğrenciler gırla gidiyor. Benim yerime de ücretli öğretmen aldılar. Şimdi 5 hafta onun düzenini bozmak istemedim ben de.

Benimde durumum sizin gibi, müdür yardımcısıyım ve yerime görevlendirme yapıldığı için düzeni bozmayacam, 32. Haftada doğum iznine ayrılacam. Benim merak ettiğim bir şey daha var, mesela doğum 37. haftada olursa doğum öncesi kalan 3 haftalık izin doğum sonrasına ekleniyor mu?

Evet hocam ekleniyor.

Ben idari izne ayrıldım ve bana ders de vermediler Bu hafta itibariyle.Yani sizin yazınıza göre 32.haftada çalışabilir raporu alırsam o beş hafta doğum sonrasına eklenebiliyor.Burda fiili çalışmam da gerekmiyor çünkü pandemiden dolayı idari izinde olduğum için zaten fiili olarak çalışıyor kabul ediliyorum.Doğru mu anladım acaba?Çok şaşkınım şu durumda.Gerçi benim idarem böyle birşeyi kabul etmeyecektir ancak böyle bir hakkım varsa kullanmayı isterim

Evet haklısınız bu bir hak ama bu durumda idari izinli sayılmayacağız çünkü idari izin sadece 24-32 arası yani eğer çağırırlarsa gidip fiili olarak çalışmamız gerekiyor dediğim gibi bazı idareler kendi inisiyatifleri ile uzaktan çalışmaya müsaade ediyorlar.

Valla zaten internet disariya gore daha avantajli artik o yüzden disarda bisey görsem de internet fiyatina bakmadan alamaz oldum artik
Bende aynen öyle oldum. Market alışverişinde bile öyle oldu babamlara bile durun almayın ben netten bakım ordan alırım diyorum

Yani kızlar özetle alayım ama hangisini alim karar veremedim ilk aşamada tek taraflı mı almalıyım yoksa almışken çift taraflı elektrikli mi alim?
Bu ürün nasıl kızlar?

Hocam müdür yardımcısı olduğunuzu bilmiyordum o zaman haklısınız tabi ki evden yapma gibi bir durumu yok onun

Bütçene hangisi uygunsa onu tercih edebilirsin canim ama ben bu attığın makineyi kullandim sorun yaşamadım. Cift taraflı olması da zamandan tasarruf sağlıyor. Avente göre daha hesapli Müşteri hizmetleri de güzel çalışıyor kendi sitesinden parçaları çok uygun fiyata temin ettim. İçinden yedek valf başlık da çıkmıştı ama kardeşim de kullandığı için tekrar yeniledim o parçaları

Valla bende cift taraflısi var lansinohun ama.ben ikisini aynı anda kullanamadim.hic benim beceriksizligim olabilir arasinda cok fark yoksq fiyat olarak cift olani al istersen ama.bence sart degilmis yani 1 taneli olan olsaymisda olurmus

Kızlar bugün bebek kıyafetlerini yıkıcam inşallah kaç derecede yıkamalıyım.Sizler kaç derecede yıkadınız

Lansinoh tercih edebilirim o zaman. Müşteri hizimetleri ve yedek parça konusu da çok iyiymiş
Valla bende cift taraflısi var lansinohun ama.ben ikisini aynı anda kullanamadim.hic benim beceriksizligim olabilir arasinda cok fark yoksq fiyat olarak cift olani al istersen ama.bence sart degilmis yani 1 taneli olan olsaymisda olurmus
Aralarında 100tl fiyat farkı var aslında 2lisi alınabilir.
Elektriklisi iyi değil mi manuel yorucu mu olur?
Kızlar bugün bebek kıyafetlerini yıkıcam inşallah kaç derecede yıkamalıyım.Sizler kaç derecede yıkadınız
Bende 20,40,60 derece oldupu için ben 40 derecede yıkadım.

Yok elektiriklisini al.kesinlikle.ama cift gogus pompasi olması bana bi kazanç saglamadi ikisini ayni anda kullanamiyorum ben marka olarak lansinoh al tavsiyem ben memnun kalmistim

Geçmiş olsun canım.Benim tansiyonum da düşük. Bazen 8/5 e düşüyor.Hamilelikte düşük tansiyon oluyor
40 derece uygundur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…