2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ayy nasıl yapıyorlar onu canın acıyor mu ben alttan muayenede sikintiliyim
valla kuzum ben kendimi çok kastım o yüzden acıdı başta. hatta dedm ki aylardır bişey girmiyor orayaaaaa
sonra alışınca kendimi kasmadım acımadı.
çok çok korkulacak bir şey yokmuş.
hatta bir kere yaptırdığım için bir dahakine daha rahat olurum sanırım.

kolestrolden ben de korkuyorum çünkü çok karbonhidrat ve yağlı tüketiyorum. yarın sabah belki gidip bir daha yaptırırım iyice içim rahatlasın diye.

Canım bende perşembe günü bi arkadaşla görüşmüştüm.Cuma günü test yaptırmış oda ve pozitif çıktı sonucu.Tabii beni bir telaş almıştı duyduğum gün.Bende özel laboratuara gittim orda hemşire üzerinden 5 gün geçtiği için kan tahlilinde çıkar demişti varsa bende kan tahlili yaptırmıştım canım negatif çıkmıştı şükür.Korkma inşallah seninde bişeyin çıkmaz canım

Kızlar ilk aylarda tsh değerim yüksek çıktığı için doktor ilaç vermişti kullandım sonra normal değerine geldi. içmeye devam edeceksin dedi ama böyle başından savar gibi söylemişti. Açıklama falan da yapmamıştı.
şimdi aklıma takıldı,içiyorum hala ve her ay kontrol ediyorum normal aralığında. Acaba yanlış olabilir mi bırakmam mı gerekir yoksa hep devam mı etmem gerekiyor normal değerinde de olsa?
Tsh için ilaç kullananlar sizin nasıl oldu süreç

3 gün sonra başlıyormuş belirtiler cumartesiye kadar yandık İnşallah bulaşmamıştır bana da...

Aaaa nasıl geçmemiş çok ilginççç
Dayım yemek yemeye gelmişti max 15 dakka yemek yedik direk işine geri döndü. Karşı çaprazında oturuyordum ama yine de korkuyorum tabii
ben bir şey çıkacağını sanmıyorum canım ama yine de tetikte ol.
valla bilmiyorum hergün öpüştüğüm adamdan bile geçmedi
biz hamilelerin bağışıklığı daha kuvvetliymiş

Vanada öyle dediler bugün seker yok kesinlikle ama icine sinmiyorsa cihaz alip evde kenin öl dediler Bebisin kilosu 1800 g ve 42 cm Bende baya tatli tüketmeye basladim ve agzimmkuruyor sekere yoruyordum ama kesin yok diyorlar

Benim kuzenler positiv cikti test den önce bulusmusduk ben bi hastaneye gitmeden bi kac gün önce yani bi geip gibi oldum
Ama
Gecti hemen ates fln da yok test fln ds yapmadilar

Inshallah sendede bisi yoktur

Kızlar merhaba. Bişey sormak istiyorum çok çok az aralıklı olarak bu ikinci oluyor peçeteye silince kahve rengi leke gelmesi sıkıntı olur mu acaba. Ama çok az.

İnşallah negatif çıkar canım sonucun

Geçmiş olsun .Bir de korona dert olmaz inşallah
Sonucum negatif kızlar çok şükür. Girip yazamadım ama baya korkmuştum
Bana da vermişti canım düzensiz kullandığım için faydalı olmadığını düşünüyorum. Düzenli kullanmaya calisicam
Ben de düzensiz içiyordum sonra banu çiftçinin bi yazısını okudım magnezyum desteği erken doğum sancılarını da önlüyormuş benim de riskim var düzenlü kullanmaya başladım.
Ay ay ne aceleci bizim şu fındıklar yaaaa. Benim de rahim ağzı açıklığım var. Açıklık genişlemesin diye ilaç ve iğne kullanıyorum. Genişlerse erken doğum benim de
Canım durumun ne oldu test yaptırdın mı? Belki yazmışsındır ama daha sayfaları okuyamadım

Benim de meme uçlarımda beyaz kabuklar var. Sütü tutan kabuklarmış sanırım. Koparmıyorum onları süt felan akar
Canım geçmiş olsun son durum ne inşallah bebiş içerde kalmayı seçer

belki urun sorunluydu bilemem ordaki gorevliler kizlar sagolsunlar ilgilendiler kontrol etdiler balonu bile vakumlayamadi bende sutu nasil sagar bu makina diye biraktim ilk bebegimde kraft kullanmisdim yine kraft alicam buyuk ihtimal gozum korktu lansinohdan

Ben ilk medela çok önerildiği için onun teklisini almıştım sonra işe başlayınca bir de indirimden lansinoh çiftli aldım ikisi de çok iyi tekli de alabilirsin yani tek farkı zaman tasarrufu evdeyim çok önemli değil dersen tekli de işini görüyor ama sonra çalışmaya başlarım diye düşünürsen baştan ikili alabilirsin sana kalmış

Ben de 25 mg kullanıyorum tahlilde güzel çıksa bile doğuma kadar kullanmaya devam etmeliyiz.

Günaydın kızlar.
Göğüs pompası hangi marka aldınız?
Tekli mi çiftli mi?
Manuel mi elektrikli mi?
Doğum öncesi alınmalı mı?
Hazır indirimler varken tecrübeli anneler cevaplarsa çok sevinirim
Henüz almadım. Lansinoh almayı düşünüyorum tekli olanlardan. Dün n11 de 265 e kadar düşmüştü almadım. Bugün de gittigidi.. da 274 gibi bi fiyattı. Normalde 300 üstü fiyatı. Ben de tereddüt edip alamadım biraz fikir almak istiyorum açıkçası ben de

Ağda dedin de aklıma geldi bir şey sorwyım ben de. Brn normalde lazer yaptırdım o yüzden az oluyor zaten onu da jiletle alıyorum ama şimdi hem göbekten dolayı artık yapamıyorum hem de çok tahriş oluyor. Tüy dökücü kremler zararlı mıdır kullanan bilen soran var mı ?

3 gün sonra başlıyormuş belirtiler cumartesiye kadar yandık İnşallah bulaşmamıştır bana da...
Maske varsa bulaşmamıştır dicem ama yemek yenmiş maske yokmuş. Yine de mesafen varmış bulaşmamıştır inşallah kendini gözlemle ama için rahat etmezse de git yaptır test temaslıyım diyince yapıyorlar zaten.

Ya o sesi bende duydum yok canım dedim kendi kendime sizde yaşamışsınız

Canım durumun ne oldu test yaptırdın mı? Belki yazmışsındır ama daha sayfaları okuyamadım
Test yaptirmadim ama boğazdaki ağrı gidiklanma geçti grip gibi hafif burnum akmaya basladi göz köklerinde ve başımda hafif ağrı var atesim hiç yok bekliyorum hala dışarı hiç çıkıyorum evde de dikkat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…