- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #19.521
valla kuzum ben kendimi çok kastım o yüzden acıdı başta. hatta dedm ki aylardır bişey girmiyor orayaaaaaAyy nasıl yapıyorlar onu canın acıyor mu ben alttan muayenede sikintiliyim
kolestrolden ben de korkuyorum çünkü çok karbonhidrat ve yağlı tüketiyorum. yarın sabah belki gidip bir daha yaptırırım iyice içim rahatlasın diye.Benim doktorumda tokluk kan şekeri istedi 87 çıkmıştı sanırım.
Sağlık ocağı da açlık kan şekeri istedi.bugün aradılar sıkıntı yok dediler.
Kadın doğum doktorum aile de yok diye şeker yüklemesi yaptırmayacak.
Ki nen normalde tatlıcı bir insanım,sürekli tatlı ve çikolata yiyen bir tipim endişelniyordum o yüzden çok şükür iyi çıktı. Ama yine de yaptırılmalı mı bilemedim?
Kolestrollerim yüksek çıkmış hem hdl hem ldl
Kansızlık çıkmış biraz ihmal ettiğim için.
Beni kendileri çağırdı ama tavsiyem Sizlerde sağlık ocağına gidin kan idrar baktırın kızlar
Canım bende perşembe günü bi arkadaşla görüşmüştüm.Cuma günü test yaptırmış oda ve pozitif çıktı sonucu.Tabii beni bir telaş almıştı duyduğum gün.Bende özel laboratuara gittim orda hemşire üzerinden 5 gün geçtiği için kan tahlilinde çıkar demişti varsa bende kan tahlili yaptırmıştım canım negatif çıkmıştı şükür.Korkma inşallah seninde bişeyin çıkmaz canımArkadaşlar koronalı biriyle karşılaştığınızda bulaştıysa sizde kaç gün sonra belirti oluyor? Bilen var mıdır?
Dayımın kızı koronaymış şuan hastanedeler, salı günü dayım bize gelmişti birlikte yemek yedik. Kızından ona bulaştı mı diye endişeleniyorum
Aaaa nasıl geçmemiş çok ilginçççvalla hiç belli olmuyor ki canım bana kocamdan bile geçmedi mesela.
3 gün sonra başlıyormuş belirtiler cumartesiye kadar yandıkCanım bende perşembe günü bi arkadaşla görüşmüştüm.Cuma günü test yaptırmış oda ve pozitif çıktı sonucu.Tabii beni bir telaş almıştı duyduğum gün.Bende özel laboratuara gittim orda hemşire üzerinden 5 gün geçtiği için kan tahlilinde çıkar demişti varsa bende kan tahlili yaptırmıştım canım negatif çıkmıştı şükür.Korkma inşallah seninde bişeyin çıkmaz canım
ben bir şey çıkacağını sanmıyorum canım ama yine de tetikte ol.Aaaa nasıl geçmemiş çok ilginççç
Dayım yemek yemeye gelmişti max 15 dakka yemek yedik direk işine geri döndü. Karşı çaprazında oturuyordum ama yine de korkuyorum tabii
Vanada öyle dediler bugün seker yok kesinlikle ama icine sinmiyorsa cihaz alip evde kenin öl dedilerAkmerim kuzum bende de insülin direnci vardı gebelikten önce ama açlık kan şekerim 69 çıkmıştı şeker yüklemesi yapmadı doktorum. tokluğa da gerek yok dedi.
yalnız iki haftadır deliler gibi şeker tüketmeye başladım tansiyonum düşüyor ellerim titriyor eee tatlı yiyince de kaşınmaya başlıyorum.
doktora bunu da sordum ödemim yok diye şeker olduğunu düşünmüyor bebeğin kilosu anormal olurdu ya düşük ya yüksek sende şeker olsaydı dedi çok içine sinmesini istiyorsan bir cihaz al dedi ama almadım açıkçası.
Benim kuzenler positiv cikti test den önce bulusmusduk ben bi hastaneye gitmeden bi kac gün önce yani bi geip gibi oldumArkadaşlar koronalı biriyle karşılaştığınızda bulaştıysa sizde kaç gün sonra belirti oluyor? Bilen var mıdır?
Dayımın kızı koronaymış şuan hastanedeler, salı günü dayım bize gelmişti birlikte yemek yedik. Kızından ona bulaştı mı diye endişeleniyorum
İnşallah negatif çıkar canım sonucun
Sonucum negatif kızlar çok şükür. Girip yazamadım ama baya korkmuştumGeçmiş olsun .Bir de korona dert olmaz inşallah
Ben de düzensiz içiyordum sonra banu çiftçinin bi yazısını okudım magnezyum desteği erken doğum sancılarını da önlüyormuş benim de riskim var düzenlü kullanmaya başladım.Bana da vermişti canım düzensiz kullandığım için faydalı olmadığını düşünüyorum. Düzenli kullanmaya calisicam
Ay ay ne aceleci bizim şu fındıklar yaaaa. Benim de rahim ağzı açıklığım var. Açıklık genişlemesin diye ilaç ve iğne kullanıyorum. Genişlerse erken doğum benim dekızlar pazar günü benden ufak kırmızı bir kan gelmişti. ufak bir parça bugün doğum izni için rapor almaya gittiğimde söyledim. bir daha gelmediği için panik yapmadım dedim
olsun gel bir bakalım yine de dedi ve hooooop
rahim ağzım iyice aşağı inmiş. hiçbir şekilde göremiyorum dedi. kasıklarıma feci bir şekilde bastırmasına rağmen.
alttan muayne etmem gerek ama zor duran çocuğu da tetiklemiyim şimdi dedi.
erken doğacak gibi bizimkisi.
hadi sık dişini iki üç hafta daha tut iiçinde sonra doğsa da küveze girmez büyük ihtimalle dedi. tabi belli de olmazmış 40a kadar da durabilirmiş içimde
bol bol dinlen dedi ayakta durdukça çocuk aşağı kayıyor dedi
en ufak kan lekesinde de hemen gel acile beni ara dedi.
ben de o panikle valiz yapmaya başladım
Canım durumun ne oldu test yaptırdın mı? Belki yazmışsındır ama daha sayfaları okuyamadımAynı durum bende de var komşum pozitif çıktı bugun cuma günü beraberdik dünden beri boğasım hafif acıyor gidiklaniyor kuru öksürüğüm var ateş yok halsizlik yok bir iki gun bekleyip duruma göre test yaptırılamaz inş pozitif degilimdir
Benim de meme uçlarımda beyaz kabuklar var. Sütü tutan kabuklarmış sanırım. Koparmıyorum onları süt felan akarKızlar ya duştan sonra, az önce meme uçlarımın kurudugunu farkettim. Sol tarafta da sanki bişey akmış da kurumuş gibi kabukcuk olmus, huylandim cikaramadim daelimin altında hindistan cevizi yağı vardı sürdüm. Memelerle uğraşmayı hiç sevmiyorum ya insallah yara bere olmaz aşırı geriliyorum şimdiden
Canım geçmiş olsun son durum ne inşallah bebiş içerde kalmayı seçerSelam kizlar ,
bugün benimde randevum vardi ve iyki de varmis doktorum rahim agzinin baya kisaldigini fark etti
Her an dogum baslayabilir diye hastaneye yolladi beni . Buradada yatisim gerceklestirdi 2 gün boyunca hastanedeyim heran sancilanip dogum baslayabilir diye ve utrogest ilacini vericekler eger kisalma devam ederse bi yüzük gibi birsey yerlestirceklermis bi kac hafta daha idare edebileyim diye
Hci beklemiyordum böyle birseyi neye igradimgimi sasirdim ben diyordum burada en gec ben dogururum herhalde diye daha cok erken degil mi yaaaa
belki urun sorunluydu bilemem ordaki gorevliler kizlar sagolsunlar ilgilendiler kontrol etdiler balonu bile vakumlayamadi bende sutu nasil sagar bu makina diye biraktim ilk bebegimde kraft kullanmisdim yine kraft alicam buyuk ihtimal gozum korktu lansinohdanÇekim gücü kademeli olarak artırılıyor düğmelerine basarak, ayarlayamamiş olabilir misiniz? Ben 7 ay sadece sağarak süt verdim hiç sorun yaşamadım bu konuda. 10 dakikada bitiyordu sağım günde 4-5 defa sağiyordum. 5 yıllık makinemi dün tekrar test ettim yine guzel çekiyor sorun yok
Bende aynen öyle oldum. Market alışverişinde bile öyle oldubabamlara bile durun almayın ben netten bakım ordan alırım diyorum
Yani kızlar özetle alayım ama hangisini alim karar veremedimilk aşamada tek taraflı mı almalıyım yoksa almışken çift taraflı elektrikli mi alim?
Bu ürün nasıl kızlar?
Lansinoh Göğüs Pompası Süt Sağma Pompası Çiftli Elektrikli Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LANSINOH Çiftli Elektrikli Göğüs Pompası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben de 25 mg kullanıyorum tahlilde güzel çıksa bile doğuma kadar kullanmaya devam etmeliyiz.Kızlar ilk aylarda tsh değerim yüksek çıktığı için doktor ilaç vermişti kullandım sonra normal değerine geldi. içmeye devam edeceksin dedi ama böyle başından savar gibi söylemişti. Açıklama falan da yapmamıştı.
şimdi aklıma takıldı,içiyorum hala ve her ay kontrol ediyorum normal aralığında. Acaba yanlış olabilir mi bırakmam mı gerekir yoksa hep devam mı etmem gerekiyor normal değerinde de olsa?
Tsh için ilaç kullananlar sizin nasıl oldu süreç
Henüz almadım. Lansinoh almayı düşünüyorum tekli olanlardan. Dün n11 de 265 e kadar düşmüştü almadım. Bugün de gittigidi.. da 274 gibi bi fiyattı. Normalde 300 üstü fiyatı. Ben de tereddüt edip alamadım biraz fikir almak istiyorum açıkçası ben deGünaydın kızlar.
Göğüs pompası hangi marka aldınız?
Tekli mi çiftli mi?
Manuel mi elektrikli mi?
Doğum öncesi alınmalı mı?
Hazır indirimler varken tecrübeli anneler cevaplarsa çok sevinirim
Ağda dedin de aklıma geldi bir şey sorwyım ben de. Brn normalde lazer yaptırdım o yüzden az oluyor zaten onu da jiletle alıyorum ama şimdi hem göbekten dolayı artık yapamıyorum hem de çok tahriş oluyor. Tüy dökücü kremler zararlı mıdır kullanan bilen soran var mı ?evet demiştinağda zamanım gelmişti o yüzden tedirgindim ama yapcak bişey yok.
rahim çok aşağıda ama çok şükür sancı falan çıkmadı. ben de hep tetikteyim 35e kadar. şimdilik sıkıntı yok suyu güzel dedi.
Maske varsa bulaşmamıştır dicem ama yemek yenmiş maske yokmuş. Yine de mesafen varmış bulaşmamıştır inşallah kendini gözlemle ama için rahat etmezse de git yaptır test temaslıyım diyince yapıyorlar zaten.3 gün sonra başlıyormuş belirtiler cumartesiye kadar yandıkİnşallah bulaşmamıştır bana da...
Ya o sesi bende duydum yok canım dedim kendi kendime sizde yaşamışsınızBenim daha tüm hazırlıklarım duruyorBu hafta yavaş yavaş başlayacağım artık eksikleri ancak alıyorum vallahi ben. Son zamanlarda çok acıyor canım. İlk gebelikte Poyraz çok hareketliydi ama böyle acıtmazdı bildiğim karnımdan çıt çıt ses geliyor bazen napıyorsa. Diyorum artık beni mi yiyor içerde napıyor sanki karnımı şimdi yarıp çıkacak ordan. Bazende aşağıma öyle vuruyor ki geliyor herhalde diyorum. Acıtması bi yana kasıklarıma sancı yapıyor bazen hareket edemiyorum acıtınca. Canımda tez değildir aslında ağrı eşiğimde yüksektir. Nasıl bu kadar acıtıyor 1 kilo çocuk anlamıyorum son ay nasıl olcak merak ediyorum. Abisi vızır vızırdı hiç canım yanmazdı muayenede söyleyeceğim özellikle resmen karnımdan çıt çıt ses geldiğini diyeceğim ilk defa böyle bişiyle karşılaştım şok oldum yok yav dedim ama baya karnımdan geliyor
Test yaptirmadim ama boğazdaki ağrı gidiklanma geçti grip gibi hafif burnum akmaya basladi göz köklerinde ve başımda hafif ağrı var atesim hiç yok bekliyorum hala dışarı hiç çıkıyorum evde de dikkat ediyorumCanım durumun ne oldu test yaptırdın mı? Belki yazmışsındır ama daha sayfaları okuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?