2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Vallaha öyle hic istemdigim nefret ettigim hastanedeyim suan mesela ölsem yine burda dogum yapmam diyordum Eve gönderirlerde dogum icin bu hastaneyi yine tecih etmek zorunda kalabilirim

Bende sorun su ki seker ökctükleri zamam seker degerim iyi cikiyor
Hamile kalmadan önce pkpluydum insulin direnci ile ozmn da seker iyi cikiyordu sadece kan daki insulin de anlamislardi ve seker hapi kullaniyordum ... bunu da doktorlara anlatamiyorum .... hep gidip hba1c degerimi aliyorlar halbuki direkt insuline bakmalari sart .

Sürekli ayni degerleri kontrol ettikleri icinde sekerim gayet normal cikiyor

Sana katılıyorum bende düğmeli pijama takımı aldım pentiden. Gecelik ve üstüne ince sabahlık lc Waikiki. Bide kalın polar sabahlık Oysho. Resmen toplama
Her kese uzun zaman sonra mrb bende lcw lohusa pıjama trendyoldan lohusa takimi lcw sabahlik aldim simdilik maksimum bi pijama da alirim yeter bence

mrb,ben gecen hafta ebebekte cift tarafli lansinoh aldim kontrol amacli magazada actim cekim gucu sifir hicbir isime yaramayacagini dusunerek iade etmek zorunda kaldim herkes ovuyo ama ben hic hic begenmedim cekim gucu yok nerdeyse

mrb,ben gecen hafta ebebekte cift tarafli lansinoh aldim kontrol amacli magazada actim cekim gucu sifir hicbir isime yaramayacagini dusunerek iade etmek zorunda kaldim herkes ovuyo ama ben hic hic begenmedim cekim gucu yok nerdeyse
Çekim gücü kademeli olarak artırılıyor düğmelerine basarak, ayarlayamamiş olabilir misiniz? Ben 7 ay sadece sağarak süt verdim hiç sorun yaşamadım bu konuda. 10 dakikada bitiyordu sağım günde 4-5 defa sağiyordum. 5 yıllık makinemi dün tekrar test ettim yine guzel çekiyor sorun yok

Ne dedi canım doktorun inşallah iyidir herşey yolundadır
evet evet doğum başlamamış çok şükür ama erken doğum riski hep var.
yatıcaksın evde bol bol dedi.
bir de sen çok rahat normal doğum yapabilirsin kız eğer bir aksilik olmaz da açılman güzel olursa dedi mutlu mesut döndüm eve. ama çantan hazır olsun rahim ağzın çok aşağıda demeyi de ihmal etmedi.

Akmerim kuzum bende de insülin direnci vardı gebelikten önce ama açlık kan şekerim 69 çıkmıştı şeker yüklemesi yapmadı doktorum. tokluğa da gerek yok dedi.
yalnız iki haftadır deliler gibi şeker tüketmeye başladım tansiyonum düşüyor ellerim titriyor eee tatlı yiyince de kaşınmaya başlıyorum.
doktora bunu da sordum ödemim yok diye şeker olduğunu düşünmüyor bebeğin kilosu anormal olurdu ya düşük ya yüksek sende şeker olsaydı dedi çok içine sinmesini istiyorsan bir cihaz al dedi ama almadım açıkçası.

Kızlar ben de şimdi kontrolden geldim. Tosunum 1900 kg olmuş, 10 gün kadar önden gidiyo. Yanaklar tombiş tombiş olmuş, dudaklar bal dudak. Aşık olmuş gibiyim. İçim içime sığmıyo, ilk defa bu kadar çok heyecanlandim gerçekten. Rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşallah yavrularimiza

Arkadaşlar koronalı biriyle karşılaştığınızda bulaştıysa sizde kaç gün sonra belirti oluyor? Bilen var mıdır?
Dayımın kızı koronaymış şuan hastanedeler, salı günü dayım bize gelmişti birlikte yemek yedik. Kızından ona bulaştı mı diye endişeleniyorum

Etrafımdakilerden gördüğüm kadarıyla en fazla 4 5 güne kadar çıkıyor belirtiler tabi asemptomatik değilse temaslı.

Benim doktorumda tokluk kan şekeri istedi 87 çıkmıştı sanırım.
Sağlık ocağı da açlık kan şekeri istedi.bugün aradılar sıkıntı yok dediler.
Kadın doğum doktorum aile de yok diye şeker yüklemesi yaptırmayacak.
Ki nen normalde tatlıcı bir insanım,sürekli tatlı ve çikolata yiyen bir tipim endişelniyordum o yüzden çok şükür iyi çıktı. Ama yine de yaptırılmalı mı bilemedim?

Kolestrollerim yüksek çıkmış hem hdl hem ldl
Kansızlık çıkmış biraz ihmal ettiğim için.
Beni kendileri çağırdı ama tavsiyem Sizlerde sağlık ocağına gidin kan idrar baktırın kızlar

Alttan muayene yaparlar demiştim. var mı bir sıkıntı cnm
evet demiştin ağda zamanım gelmişti o yüzden tedirgindim ama yapcak bişey yok.
rahim çok aşağıda ama çok şükür sancı falan çıkmadı. ben de hep tetikteyim 35e kadar. şimdilik sıkıntı yok suyu güzel dedi.

valla hiç belli olmuyor ki canım bana kocamdan bile geçmedi mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…