2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
kolestrolden ben de korkuyorum çünkü çok karbonhidrat ve yağlı tüketiyorum. yarın sabah belki gidip bir daha yaptırırım iyice içim rahatlasın diye.
Ben yağlı tüketmiyorum. İştahım da kapalı. Nasıl hepsi yükselmiş anlamadım ya doktoruma yollayacaüğım .aile hekimi önemli değil diyip geçiştirdi.
İkili almak daha mantıklı geldi bana da. Teşekkür ederim cnm
Yaa baya iyiymiş ben bugün trendyoldan baktım da 378 tl diyor. Keşke alsaymışsınız baya iyiymiş fiyatı

Tüy dökücüler %100 kimyasal, hamilelikte kullanımı önerilmiyor. Hele ki genital bölgeye kesinlikle

Günaydın kızlar.
Göğüs pompası hangi marka aldınız?
Tekli mi çiftli mi?
Manuel mi elektrikli mi?
Doğum öncesi alınmalı mı?
Hazır indirimler varken tecrübeli anneler cevaplarsa çok sevinirim
Ben mamajoo aldım çiftli, anne olan arkadaşlarım önerdi ve dogumdan itibaren cok kullandıklrını söylediler

Bende bu durumdayım iste yerime görevlendirme ile başkasi geldi calisir raporu alirsam okula gidemem ki zaten gidemedigim icin idari izne ayrıldım

Kızlar beşik kenarındaki koruma kılıflar var ya süngerli, onları makinaya atsam bişey olmaz herhalde dimi? Yıkama talimatı yok benimkinde, bileniniz vardır mutlaka

Kızlar beşik kenarındaki koruma kılıflar var ya süngerli, onları makinaya atsam bişey olmaz herhalde dimi? Yıkama talimatı yok benimkinde, bileniniz vardır mutlaka
ben attim 30 derecede sikmayi da en dusuk ayarda yaptirdim

Bende bu durumdayım iste yerime görevlendirme ile başkasi geldi calisir raporu alirsam okula gidemem ki zaten gidemedigim icin idari izne ayrıldım
Sağlıkla kucağımıza alalim evlatlarımızı da varsın doğum sonrası iznimiz biraz az olsun ne yapalım canım, süt izni olacak yarim gün çalışacağız zaten bir süre

İnsan yinede tedirgin oluyor tabi. Benimde sınıra yakın çıkmıştı bazen dikkat ediyorum bazen ne buldum yiyorum. Kilosuna normal diyor valla hamilelikte yemeyeceksek başka ne zaman yiyecez yahu doğum sonrası kilo verme serüveni başlayacak

O zaman da süt olsun diye yiyeceğiz kızlar ben asil kiloyu emzirirken almistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…