2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar bu emzirme işi beni çok ürkütüyor.günlerdir sabahlara kadar rüyamda sütüm olmuyor bebeğim aç kalıyor gibi rüyalar görüyorum..acaba şimdiden hoşaf incir humana falan yiyip içsek hemen sütün gelmesine faydası olur mu?bilgisi olan var mı?
Ben bulgur mercimek fln bolca tüjetmeye calisiyorum birde direkt olsrak humana cayini degil ama icerikleri nereyse ayni oln caydan arada bi iciyorum .

ida doguruyu söylemek gerekirse filtre kahve cay in yerini tutsun diye yoksa hic bi icecek icmiyorum 🙄

Nasılsınız kızlar yazamadım ben dün doğum yaptım ilk başta normal doğum olarak konuşuldu ama bebek aşağıya inmedi 7 cm açılma olmasına rağmen sonra bebeğimin kalbi durmak üzereydi zor sezaryen e yetiştirdiler çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz bı kaç gün daha hastanede kalicaz neyim yok doğum yapan arkadaşlar varsa şimdiden hayırlı mübarek olsun ☺️ yaşı uzun olsun inşaallah 🤲🏻
Önemli olan bebeğin sağlığı canım doğumun şekli hiç önemli değil Allah uzun ömürler versin inşallah 🌼♥️

Kuzum benimde 3. Gün sonunda gelmeye başladı . Ilk 2 gün şırınga ile 2 cc gönderiyordum yb a. 2 saatte bi sağmaya çalıştım keza okadar çıkıyordu . Evimize geldiğimizde sıcak duş havlu hoşaf vs derken yavaş yavaş gelmeye başladı. Tabi yine elektrikli pompa ile sürekli uyarı gönderiyordum. Sonra kızım memeyi tuttu emdikçe çoğaldı şükürler olsun. Diğer göğsüme de mochi pompayı vakumlayip bırakıyorum damlaya damlaya ordakide birikiyor. Elektrikli pompaya gerek bile kalmadı artık . Hiç endişelenme stres yapma 10 . Gün bile sutu gelen var . Bol su iç yürümeye çalış . Yalnız sütün gelene kadar o damlalar çok kıymetli ama mama takviyesi yap 2 saatte bir 30 ml verdim ben . Sukur sarilik olmadi . Sütüm gelmesine ragmen gece 1 2 kere mama veriyorum .Gogsum yara olmaya başladı çünkü gece dinlendiriyorum. Buarada çelik çay tabağı koydum acayip ise yaradı 1 günde iyileşti diyebilirim .
Mochi bende aldım. Sen memnun kaldın mı cnm. İşe yarıyor mu

Eşinizin kendi işyeriyse hem zaten sizin içinde korona önlemlerini evde arttırmanız lazım. Eşim evde de maskeyle geziyor mesela birlkte yemek yemiyoruz. Biz zaten 2 aydır ayrı yatıyoruz. Yüz Havlularına kadar her şeyimiz ayrı. Sizde önlemleri arttırın. Anneniz gelsin tabi anneniz de sizin için risk onu da düşünmeniz lazım.yoldan gelecek sonuçta.🙄
Benimkilerde hastanede mesela çok üzülüyorum benim ilk bir de, onlarında ilk torunu. İyi olsunlarda varsın uzakta olsunlar diyorum bende mecburen 🤲💐🥰

Benimde annem babam covid oldular. Babam şu an hastanede yatıyor annemde yannda refekatçi. Ben tek çocuğum ve bu ilk hamileliğim. Eşimle ben tecrübesiz bir şekilde hastanede ne yapacağız evde ne yapacağız hiç bilmiyorum🤷🏻‍♀️😭 teyze hala kız kuzen de yok gerçekten ne yağacağız diye düşünmekten beynim patlayacak😱 umarım üstesinden gelebiliriz. Tabi öncelikle isteğim babamın en geç 10 gün hastaneden çıkıp eve gelmesi hayırlısıyla toparlarsa annem yanıma gelebilir🤲💐

Tatile mi gitti😱🙄 Allahım sizi düşünmüyor kendimi de mi düşünmüyor?her taraf koronayken😨
Aslında dediğiniz gibi 0 beklenti sonsuz mutlulukta işte insan uygulayamıyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun🤲💐
Çok zor bi süreç inşallah tez zamanda şifa bulup eve geçerler anneciğinde yanına gelir🥰

Nasılsınız kızlar yazamadım ben dün doğum yaptım ilk başta normal doğum olarak konuşuldu ama bebek aşağıya inmedi 7 cm açılma olmasına rağmen sonra bebeğimin kalbi durmak üzereydi zor sezaryen e yetiştirdiler çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz bı kaç gün daha hastanede kalicaz neyim yok doğum yapan arkadaşlar varsa şimdiden hayırlı mübarek olsun ☺️ yaşı uzun olsun inşaallah 🤲🏻
Hayırlı olsun canım sağlıcakla büyüt yavrunu🥰🙏🏻

Hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıkla sıhhatle mutlulukla büyütmeyi nasip etsin🤲🏻🤗

Ben bulgur mercimek fln bolca tüjetmeye calisiyorum birde direkt olsrak humana cayini degil ama icerikleri nereyse ayni oln caydan arada bi iciyorum .

ida doguruyu söylemek gerekirse filtre kahve cay in yerini tutsun diye yoksa hic bi icecek icmiyorum 🙄
Bende alıp arada bi içeyim bari resmen daha çocuk doğmadan emzirme stresine girdim 🙄

Ben herşeyi son ana bıraktım kızlar depend herkes almıştır sanırım beden nasıl aldınız 62 kgdayim en fazla 1 kg daha alırım m beden mi L beden mi karar veremiyorum alanlar kalıpları nasıl bu külotlarin
Tavsiyem L alman sezeryan filan olunca tam gelse bile rahatsız ediyor diyolar bol olsun bişi olmaz dar olmasın

Back
X