2021 Şubat Anneleri

Yok hayır baktırmadım sadece sağlık ocağında kan verdim 2 defa sonra da 6. Haftaya gelmeyi bekledim ultrasona girmek için.
anladım canım allah bizimde duymamızı nasip etsin inşallah sağlıkla

2 gün var aramızda işte.
Stres yapma bende dün gittiğimde 5+3 ken aynı keseyi gördüm doktor dedi panik yapma herşey normal 5 haftalık kese dedi 6 dan sonra bebeği 7 den sonra kalp atısını görürüz dedi

Stres yapma bende dün gittiğimde 5+3 ken aynı keseyi gördüm doktor dedi panik yapma herşey normal 5 haftalık kese dedi 6 dan sonra bebeği 7 den sonra kalp atısını görürüz dedi
Inşallah ya zaten nasıl hesap yapıyorlarsa 6+2 nasıl hesaplarlar. 5 haftalık bebeği görmek için çabaladı resmen

İlginç bende anlamadım içine sinmediyse başka doktora git rahatlarsın
Bizim burda doktor sıkıntısı var ya asıl doktor doğum iznine ayrılmış merkezden doktor gönderiyolar. Hangisi çıkarsa bahtına. Özel hastane desen hem maliyetli hem de onlarda bize uzak bu virüs yüzünden dolmuş ile bi yere gitmek de istemiyorum.

Anladım canım beklemekten başka bişey elimizden gelmiyo

Selam kızlar Bende cuma günü gidicem doktora heyecanlıyım kalp atışını duyabilecek miyiz diye Bu arada aramızda İzmirli var mı

İçini ferah tut canım 4 günde maksimum 5 mm büyümüştür kesen :) genelde 7. Haftada kalp atışı duyuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…