2021 Şubat Anneleri

Iyi akşamlar hanımlar.
Bugün keseyi gördük çok şükür ama henüz bebek görünmedi yani kese oluşmuş dedi doktor. Erken olduğu için mi şimdi burda keseyi ve bebeği gördüm diye okuyunca bizimki bi sorun olduğu için görünmemiş olabilir mi? Normaldir diyin ya banaa

Cnm beni doktor 5+2 de kese görmeye çağırdı demek ki kalp için erken daha endişe etme bı sorun olsa HCG düzenli artmaz

Benimde gecen cuma görüldü kese normal dedi 2 hafta sonra çagırdı ki çoğu kişi o şekil. O bebeği görenlere sanırım alttan bakılıp erken görünüyo o kadar benim karından baktı normal kese gördü stres yapmayalım

Sağol hayırlısı olsun ne diyim

Ayy 3 bebeklı annelerımız cogalıyor ne guzelrabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın kızlar, hayrlısyla saglıklı sıhhatlı bır hamılelık ve bebıse kavusuruz, kızımda 5+5 de duymustuk kalp atıısını oglumda 6+3. Daha buna gıtmeye fırsatım olmadı salı gunu falan anca gıdıcem sanırım hem bırz daha buyumus olur bebıs. Bu arada kızımdan sonra bı üçüz kaybım var kendılıgnden olan, 12.haftada kalp atımları durmustu ve hepsını kaybettık tek keseydı, sonra oglum oldu, sımdı yıne ıkız olablr dedı doktr, rabbmden hayrlısı ıns saglıkla sıhhatle.

Yaa yapmiyim diyorum ama ne bileyim :) çok teşekkür ederim rahatladım :)

Yaa yapmiyim diyorum ama ne bileyim :) çok teşekkür ederim rahatladım :)
Valla kalp atısına zaman gecmiyo seni çok iyi anlıyorum bende alt üst ettim sayfayı bebeği erken görenler olunca bende anormallik var diye düşündüm ama yok gayet iyiz suan kalp atısınıda duyarsak baya yük kalkıcak üstümüzden

Her kelimene katılıyorum :) hayırlsıyla inşallah duymak nasip etsin. Biz kendimize dikkat edelim inşallah gerisi Allahın takdiri :)

Vajinal baksam görürüm ama gerek yok bekleyelim 1 hafta dedi bana da zaten istemiyodum alttan bakmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…