Sonra gördünüz mü peki bebeğiniziii?Tuba benimde son adet tarihim 30 nisan.benim de kese gorundu canim.ama bebek gozukmedi.2 hafta sonra tekrar bakalim dedi.
Hayir bugun baktirdim .gozukmedi 2 hafta sonra bakalim dedi doktorSonra gördünüz mü peki bebeğiniziii?
ayin 5 inde gittigim doktor ozeldi.bugun gittigim devlet hastanesiydiÖzele mi gittin acaba kese filan ölçmedi benim doktorum
Hmm afedersiniz daha önce yaşadınız sandım bunu. Bende aynı cevabı aldım bugün. Peki normal mi bu durum. Tedirgin oldum biraz benHayir bugun baktirdim .gozukmedi 2 hafta sonra bakalim dedi doktor
2 haftaya anca gozukur bebis.Sata göre 5+2 günlük. 8 mm dedi kese için
Yaa normal yani bu durum dmi :)2 haftaya anca gozukur bebis.
Cnm beni doktor 5+2 de kese görmeye çağırdı demek ki kalp için erken daha endişe etme bı sorun olsa HCG düzenli artmazÇok kafaya taktım ya kızımda 6+2 de görmüştü doktor keseyi de bebeği de hatta kalbi de yeni atmaya başladı demişti. Bi de çok küçük zor görülüyor dedi sanırım doğru 5 hafta sonundayım daha erken gittim doktora
Benimde gecen cuma görüldü kese normal dedi 2 hafta sonra çagırdı ki çoğu kişi o şekil. O bebeği görenlere sanırım alttan bakılıp erken görünüyo o kadar benim karından baktı normal kese gördü stres yapmayalımIyi akşamlar hanımlar.
Bugün keseyi gördük çok şükür ama henüz bebek görünmedi yani kese oluşmuş dedi doktor. Erken olduğu için mi şimdi burda keseyi ve bebeği gördüm diye okuyunca bizimki bi sorun olduğu için görünmemiş olabilir mi? Normaldir diyin ya banaa
Sağol canım inşallah :)Beyatris canım hiç üzülme. İlk denemenmiş. Allah en hayırlı zamanda versin bize de güzel haber vermeye gel buraya inşallah
Sağol hayırlısı olsun ne diyimAylar öncesi bu durumu bende yaşadım okurken seni çok iyi anladım reglim 4 gün gecikmişti bende normal olarak kan verdim hemen test bile yapmadan eve gittim yarım saate regli oldum sakın umudunu yitirmehayırlısı ne zamansa rabbim o zaman nasip etsin inşallah
Yaa yapmiyim diyorum ama ne bileyim :) çok teşekkür ederim rahatladım :)Benimde gecen cuma görüldü kese normal dedi 2 hafta sonra çagırdı ki çoğu kişi o şekil. O bebeği görenlere sanırım alttan bakılıp erken görünüyo o kadar benim karından baktı normal kese gördü stres yapmayalım
Valla kalp atısına zaman gecmiyo seni çok iyi anlıyorum bende alt üst ettim sayfayı bebeği erken görenler olunca bende anormallik var diye düşündüm ama yok gayet iyiz suan kalp atısınıda duyarsak baya yük kalkıcak üstümüzdenYaa yapmiyim diyorum ama ne bileyim :) çok teşekkür ederim rahatladım :)
Her kelimene katılıyorum :) hayırlsıyla inşallah duymak nasip etsin. Biz kendimize dikkat edelim inşallah gerisi Allahın takdiri :)Valla kalp atısına zaman gecmiyo seni çok iyi anlıyorum bende alt üst ettim sayfayı bebeği erken görenler olunca bende anormallik var diye düşündüm ama yok gayet iyiz suan kalp atısınıda duyarsak baya yük kalkıcak üstümüzden
Aynen öyle canım inşallah güzel olacakHer kelimene katılıyorum :) hayırlsıyla inşallah duymak nasip etsin. Biz kendimize dikkat edelim inşallah gerisi Allahın takdiri :)
İnşallahh hayırlsıyla hepimiz için :)Aynen öyle canım inşallah güzel olacak
Vajinal baksam görürüm ama gerek yok bekleyelim 1 hafta dedi bana da zaten istemiyodum alttan bakmasınıBenimde gecen cuma görüldü kese normal dedi 2 hafta sonra çagırdı ki çoğu kişi o şekil. O bebeği görenlere sanırım alttan bakılıp erken görünüyo o kadar benim karından baktı normal kese gördü stres yapmayalım
bencede gerek yok alttan bakılmaya sabredicez mecburVajinal baksam görürüm ama gerek yok bekleyelim 1 hafta dedi bana da zaten istemiyodum alttan bakmasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?