3 sefer falan alttan muayane oldum 10 günde. Allah’ın izniyle bir şey olmaz.Ay insallahya iki gun once gittiğimde doktor gebelik olduğu icin alttan bakmak istemiyorum dedi. Ben de gebeliğin erken asamalarinda alttan bakiliyor diye biliyordum. Galiba baska bir doktor baksam daha iyi olacak ileriki takipler icin de..
Maşallah Allah sağlıcakla kucagınza almayı nasip etsinBugun gittim tek bebiş vardı kalp atışlarını da duyduk çok şükür
Geç döllenme kuzum dedim ya sana benimde öyleydiArkadaşlar merhaba, sat 2 mayıs bugün kan verdim 72 çıktı. Doktora gösteremedim. Test yaptırıp Pazartesi gitmeyi düşünüyorum. Sata göre 5 + 4 haftalık. Ama zannetmiyorum o kadar olduğunu hem değer düşük hemde geçtiğimiz cuma yani 5 gün önce kanda negatifti. Sanırım geç döllenme. Benim gibi olan var mı hayırlısı olsun hakkımızda ❤
kahve bendede sorunBeslenme demişken, ben hemen çayı kahveyi azalttım :) sağlıklı beslenmeliyiz artık. Tatlıyı azalttım oysa ki evde tatlı yoksa ben dobarlanamıyorumsigara zaten içmiyordum. Asitli içecek arada içerdim onu da kestim. Yanlız ben karbonhidrattan vazgeçemediğim için ikinci bebeğim kilolu doğdu. İlk gebeliğimde kızartma hamurişi yemiyordum normal kiloda doğmuştu.beslenme çok önemli bence.
Ben öğrendiğim gün gittim cnm pihtilasma olduğu için iğneye başladım hemen hakkımızda hayırlısı olsunCok guzel artmis canim, saglikla al kucagina insallahbende cuma tekrar hcg baktirip haftaya doktora gidicem insallah, sen gittin mi
Benim de 1 mayıs1 mayıs canım senin ne zamandı
Benim de 19 mayıstı, bende inşallah yarın görücem keseyiBen kalbini duymadım henüz. Keseyi 6+1 de gördüm:) yumurtlamam 17 mayısta oldu :)
Ben yumurtlamayı bilmiyorum ne zaman akışına bırakıp bian önce kalbini sağlıkla duymak istiyorumBenim de 1 mayısAma yumurtlama 19 u
sadece kesemi gördün acabaBen kalbini duymadım henüz. Keseyi 6+1 de gördüm:) yumurtlamam 17 mayısta oldu :)
canım kafama takılan kesede cok bi değişiklik yol dedi büyümesi gerekmiyomuydu bikaç mm de olsa ben orda takılı kaldım ama bunun baktıgı cihaz kötüydü cihazla alakalı oldugunu düşünüyorum bikaç mm de olsa farkediyodur ölçümü ondan rahatımİçini ferah tut canım 4 günde maksimum 5 mm büyümüştür kesen :) genelde 7. Haftada kalp atışı duyuluyor
Tuba benimde son adet tarihim 30 nisan.benim de kese gorundu canim.ama bebek gozukmedi.2 hafta sonra tekrar bakalim dedi.30 nisan senin
Sen ne zaman gittin doktora canimTuba benimde son adet tarihim 30 nisan.benim de kese gorundu canim.ama bebek gozukmedi.2 hafta sonra tekrar bakalim dedi.
Gecen cuma gittim 7mm idi kese.bugunde baska doktora gittim 13.7 mm kese boyutu olctu.bebek gozukmedi.2 hafta sonra bakalim dediSen ne zaman gittin doktora canim
Allahhh 3.bebişliler çoğalıyor ben de teselli buluyorum :) tebrik ederimMerhaba arkadaslar nasipse bende 2021 Subat annesi olacagim,
2 kizim var,,bu 3.gebeligim :)
Herkese saglikli hayirli evlatlar dilerim
Evet kuzumm sonradan haftasını mı yakalıyo doktor mu diyo hayır aslında bu kadar haftalık diyeGeç döllenme kuzum dedim ya sana benimde öyleydi
Özele mi gittin acaba kese filan ölçmedi benim doktorumGecen cuma gittim 7mm idi kese.bugunde baska doktora gittim 13.7 mm kese boyutu olctu.bebek gozukmedi.2 hafta sonra bakalim dedi
İnşallah duyarsınnBen yumurtlamayı bilmiyorum ne zaman akışına bırakıp bian önce kalbini sağlıkla duymak istiyorum☺
Tesekkur ederim Allah razi olsun bende sizi tebrik ederimAllahhh 3.bebişliler çoğalıyor ben de teselli buluyorum :) tebrik ederim
inşallah hepimiz duyalım sağlıklaİnşallah duyarsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?