2021 Şubat Anneleri

Muhtemelen ole olcak insallah birlikde guzel haberlerle doneriz agrilariniz varmi sanki adet agrisi gibi sanciyla birlikde benim suanda cok fena var
Mesela ayaktayken oturunca yada direk kalktıgımda bi ağrı giriyo kasıklarıma ama geciyo saniyeler içinde en belirgin belirtim ağzımdaki değişik tat ve geçmeyen kuruluk göğüs uçlarım gecen hafta daha acıyodu şimdi azaldı ama bi gidip bi gelebilirmiş belirtiler kafaya takmak istemiyorum

Normal bise ozamn benimde ole fazla belirtim yok sadece goguslerim dolgunlasfi ama ole fazla aci hissetmiyorum ben sadece uclari aciyo

Benim bir öncekinde de 5. Hafta kese 7. Hafta kalp duymuştuk. Dua et hep sağlıkla gelişsin inşallah

Kızlar ben çok çabuk acıkıyorum ya sizde var mı değişiklik. Çok iştahsızdım yani normalde. Yine iştahım açılmadı ama midem kazınıyo

Kızlar ben çok çabuk acıkıyorum ya sizde var mı değişiklik. Çok iştahsızdım yani normalde. Yine iştahım açılmadı ama midem kazınıyo
Ben normalde uyanır uyanmaz kahve ve sigarayla güne başlardım 2-3 saat acıkmazdım şimdi gözümü açıyorum karnım zil çalıyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…