Mesela ayaktayken oturunca yada direk kalktıgımda bi ağrı giriyo kasıklarıma ama geciyo saniyeler içinde en belirgin belirtim ağzımdaki değişik tat ve geçmeyen kuruluk göğüs uçlarım gecen hafta daha acıyodu şimdi azaldı ama bi gidip bi gelebilirmiş belirtiler kafaya takmak istemiyorumMuhtemelen ole olcak insallah birlikde guzel haberlerle donerizagrilariniz varmi sanki adet agrisi gibi sanciyla birlikde benim suanda cok fena var
Aynen birbirimize güzel haber verelim inşallah korkularım cok stresliyim gecmek bilmiyo kalbini duyabilicekmiyim ne olacak diyeAlttan baktirmayi dusunmuyorum.
1 mayis sat ovulasyon 12 mayisti benim.
1 mayiscilar cogaliyoruz
Normal bise ozamn benimde ole fazla belirtim yok sadece goguslerim dolgunlasfi ama ole fazla aci hissetmiyorum ben sadece uclari aciyoMesela ayaktayken oturunca yada direk kalktıgımda bi ağrı giriyo kasıklarıma ama geciyo saniyeler içinde en belirgin belirtim ağzımdaki değişik tat ve geçmeyen kuruluk göğüs uçlarım gecen hafta daha acıyodu şimdi azaldı ama bi gidip bi gelebilirmiş belirtiler kafaya takmak istemiyorum
Aynen benimde öyle cok takılmamk lazımNormal bise ozamn benimde ole fazla belirtim yok sadece goguslerim dolgunlasfi ama ole fazla aci hissetmiyorum ben sadece uclari aciyo
Anladımm bi sorun yoktur inşallahGitcemde hastaneye esimide endisendirmeyim diye kendimce bise yok diyorum kendime zaten hamile kaldim bizhep hastanedeyiz o yuzden injda korkutmak istemiyorum
Alttan baktirmayi dusunmuyorum.
1 mayis sat ovulasyon 12 mayisti benim.
1 mayiscilar cogaliyoruz
Evet benimde öyle adet sancısı gibi canımMuhtemelen ole olcak insallah birlikde guzel haberlerle donerizagrilariniz varmi sanki adet agrisi gibi sanciyla birlikde benim suanda cok fena var
Benim bir öncekinde de 5. Hafta kese 7. Hafta kalp duymuştuk. Dua et hep sağlıkla gelişsin inşallahBilmiyodum kuzum ya sorun olma ihtimali geldi burdan gören arkadaşların mesajını okuyunca :) :) Allah razı olsun canım inşallah görür kalp atışını dinleriz tüm hamileler :) isteyenlere de nasip olur inşallah :)
Rahatladım çok şükür :)
Iyi ozamn normalmisim demek korkmama gerek yokmuEvet benimde öyle adet sancısı gibi canım
:) hep ediyorum canım ya elim hep göbeğimde dua ediyorum :) inşallah hepiniz için ediyorum Allah kabul etsin :) Allah razı olsun inşallah :)Benim bir öncekinde de 5. Hafta kese 7. Hafta kalp duymuştuk. Dua et hep sağlıkla gelişsin inşallah☺
Hiç korkma Allahın izniyle :)Iyi ozamn normalmisim demek korkmama gerek yokmu
Allah razi olsunHiç korkma Allahın izniyle :)
Hepimizden inşallah :)Allah razi olsun
Ben normalde uyanır uyanmaz kahve ve sigarayla güne başlardım 2-3 saat acıkmazdım şimdi gözümü açıyorum karnım zil çalıyor resmenKızlar ben çok çabuk acıkıyorum ya sizde var mı değişiklik. Çok iştahsızdım yani normalde. Yine iştahım açılmadı ama midem kazınıyo
:) :) bende öyleyim ya canım :) sigarayı bırakabilecek misin :)Ben normalde uyanır uyanmaz kahve ve sigarayla güne başlardım 2-3 saat acıkmazdım şimdi gözümü açıyorum karnım zil çalıyor resmen
İnşallah en büyük dileğim bu:) :) bende öyleyim ya canım :) sigarayı bırakabilecek misin :)
Bırakırsın inşallah :) ben hiç başlamadım kuzum :)İnşallah en büyük dileğim bugünde 7tane içiyordum yıllardır hamile olduğumu öğrendiğimden beri 1 tane içiyorum hepsini içimede çekmiyorum sende durum nasıl
Bende öyleyim deyince içiyorsun sandımBırakırsın inşallah :) ben hiç başlamadım kuzum :)
Ha afedersin açlık konusunda demiştim :) :)Bende öyleyim deyince içiyorsun sandımen iyisi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?