2021 Şubat Anneleri

Kızlar vitamin olarak folbiol dışında ne kullanıyorsunuz içinde bütün vitaminleri barındıran takviye edici gıda biliyor musunuz

Kuzum kaç haftalık dedi doktor? Yani sat tarihinle uyumlumu

Kuzum kaç haftalık dedi doktor? Yani sat tarihinle uyumlumu
Canım valla söylemedi bi şey. Benimde heyecandan bi şey gelmedi aklıma. Bide ilgili bi doktordu bu defa çok garip karşıladı onun şaşkınlığı vardı biraz. Hcg takip etmedim.
8 mm dedi kese için. Sata göre 5+2 yiz benim hesabıma göre

Canım ben de 6+0ım üstten baktığında bebeği sadece parlaklık olarak gördü. Alttan bakınca net gördü. Kalp atışı daha yeni başlamış dedi tam dinleyemedik. Sana alttan mı baktı üstten mi?

Karnimdan baktı canım vajinal baksam görürüm ama gerek yok bekleyelim dedi

Ama 5. Hafta bebeği görmek çok zor canım hiç canını sıkma 2 hafta sınra görürsün Allahın izniyle

Bacim senle gunlerimiz nerdeyse ayni seninde bu aralar vijanal bolgende asiri sekilde agriyla birlikde sanci carpmalari oldumu benim bugyn cok kotu oluyo annem korkutuyo hemen acile gut diye ama benimde cuma gunu doktorumda var randevum acaba normalmi sizde oldunuzmu bole

Ama 5. Hafta bebeği görmek çok zor canım hiç canını sıkma 2 hafta sınra görürsün Allahın izniyle
Bilmiyodum kuzum ya sorun olma ihtimali geldi burdan gören arkadaşların mesajını okuyunca :) :) Allah razı olsun canım inşallah görür kalp atışını dinleriz tüm hamileler :) isteyenlere de nasip olur inşallah :)
Rahatladım çok şükür :)

Adet sancısı gibi oluyo benim uzun sürmüyo ama. Bazen hafif bazen şiddeti artıyo. Dinleniyorum uzanıyorum. Yorma kendini sende :)

Adet sancısı gibi oluyo benim uzun sürmüyo ama. Bazen hafif bazen şiddeti artıyo. Dinleniyorum uzanıyorum. Yorma kendini sende :)
Yani oluyo ole deyler herkez korkuttu gelin bi yandan annem bi yandan esine sole acile gotursun diye ama sanki sanci gibi sa0lanip gidiyo birde agri var sanki orasinin ici yarabolmusda iylesme asamasinda gibi

Yani oluyo ole deyler herkez korkuttu gelin bi yandan annem bi yandan esine sole acile gotursun diye ama sanki sanci gibi sa0lanip gidiyo birde agri var sanki orasinin ici yarabolmusda iylesme asamasinda gibi
Hmm diğer ağrıyı bilemiycem canım ya. Hastaneye ulaşım zor değilse görün istersen için rahatlar

Hmm diğer ağrıyı bilemiycem canım ya. Hastaneye ulaşım zor değilse görün istersen için rahatlar
Gitcemde hastaneye esimide endisendirmeyim diye kendimce bise yok diyorum kendime zaten hamile kaldim bizhep hastanedeyiz o yuzden injda korkutmak istemiyorum

Ya aynıyız senle cuma keseyi görürsün kesin alttan bakarsa bebekte görünebilir inşallah haber edersin ben haftaya cuma gidicem kalp atısı ve bebek için
Bende 1 mayisim ben 4+2de gormusdum bebisi ama alttan bakmayla gormusduk cuma gunude ben gitcem kalp atislari icin

Sizinde alttan bakıcaklar sanırım inşallah güzel gecer kalbinide bebişide görürsünüz
Muhtemelen ole olcak insallah birlikde guzel haberlerle doneriz agrilariniz varmi sanki adet agrisi gibi sanciyla birlikde benim suanda cok fena var

Alttan baktirmayi dusunmuyorum.
1 mayis sat ovulasyon 12 mayisti benim.
1 mayiscilar cogaliyoruz
Ben cok baktirdim canim mecmur korkdular dis gebelik diye 48 saatte bir hem kan hemde bakdilar sonun 4+2de bebiside gorduk rahatladik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…