- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Kuzum kaç haftalık dedi doktor? Yani sat tarihinle uyumlumuIyi akşamlar hanımlar.
Bugün keseyi gördük çok şükür ama henüz bebek görünmedi yani kese oluşmuş dedi doktor. Erken olduğu için mi şimdi burda keseyi ve bebeği gördüm diye okuyunca bizimki bi sorun olduğu için görünmemiş olabilir mi? Normaldir diyin ya banaa
Canım valla söylemedi bi şey. Benimde heyecandan bi şey gelmedi aklıma. Bide ilgili bi doktordu bu defa çok garip karşıladı onun şaşkınlığı vardı biraz. Hcg takip etmedim.Kuzum kaç haftalık dedi doktor? Yani sat tarihinle uyumlumu
Canım ben de 6+0ım üstten baktığında bebeği sadece parlaklık olarak gördü. Alttan bakınca net gördü. Kalp atışı daha yeni başlamış dedi tam dinleyemedik. Sana alttan mı baktı üstten mi?Bana haftaya gel dedi acaba bende 2 hafta mi beklesem. Çok uğraştı görmek için sıkış gel dedi gittim şu içtim ettim ama pek sıkışamadım baktı tekrar yine göremedi. Geç döllenme olabilir dedi haftaya gel tekrar dedi
Benimde sat 1 mayis ve bu cuma doktora gidecegim..Benim 1 mayıs 5+4 üm ben
Karnimdan baktı canım vajinal baksam görürüm ama gerek yok bekleyelim dediCanım ben de 6+0ım üstten baktığında bebeği sadece parlaklık olarak gördü. Alttan bakınca net gördü. Kalp atışı daha yeni başlamış dedi tam dinleyemedik. Sana alttan mı baktı üstten mi?
Ama 5. Hafta bebeği görmek çok zor canım hiç canını sıkma 2 hafta sınra görürsün Allahın izniyleCanım valla söylemedi bi şey. Benimde heyecandan bi şey gelmedi aklıma. Bide ilgili bi doktordu bu defa çok garip karşıladı onun şaşkınlığı vardı biraz. Hcg takip etmedim.
8 mm dedi kese için. Sata göre 5+2 yiz benim hesabıma göre
Bacim senle gunlerimiz nerdeyse ayni seninde bu aralar vijanal bolgende asiri sekilde agriyla birlikde sanci carpmalari oldumu benim bugyn cok kotu oluyo annem korkutuyo hemen acile gut diye ama benimde cuma gunu doktorumda var randevum acaba normalmi sizde oldunuzmu boleKızlar merhaba, ben de bugün 6+0'ım. İlk defa kontrole gittim. Üstten keseyi ve bebeği küçük parıltı olarak gördü. Alttan baktı. Bebeği net gördük ama kalp atışını çok az titreşim gibi duyduk. Daha yeni kalbi atmaya başlamış. Küçük bir de kanama bölgen var 1 hafta sonra tekrar gel bebek gelişmiş mi bakalım dedi ve progestan verdi doktorum. Canım sıkıldı 1 hafta nasıl beklicem bilmiyorum.
Bilmiyodum kuzum ya sorun olma ihtimali geldi burdan gören arkadaşların mesajını okuyunca :) :) Allah razı olsun canım inşallah görür kalp atışını dinleriz tüm hamileler :) isteyenlere de nasip olur inşallah :)Ama 5. Hafta bebeği görmek çok zor canım hiç canını sıkma 2 hafta sınra görürsün Allahın izniyle
Adet sancısı gibi oluyo benim uzun sürmüyo ama. Bazen hafif bazen şiddeti artıyo. Dinleniyorum uzanıyorum. Yorma kendini sende :)Bacim senle gunlerimiz nerdeyse ayni seninde bu aralar vijanal bolgende asiri sekilde agriyla birlikde sanci carpmalari oldumu benim bugyn cok kotu oluyo annem korkutuyo hemen acile gut diye ama benimde cuma gunu doktorumda var randevum acaba normalmi sizde oldunuzmu bole
Yani oluyo ole deyler herkez korkuttu gelin bi yandan annem bi yandan esine sole acile gotursun diye ama sanki sanci gibi sa0lanip gidiyo birde agri var sanki orasinin ici yarabolmusda iylesme asamasinda gibiAdet sancısı gibi oluyo benim uzun sürmüyo ama. Bazen hafif bazen şiddeti artıyo. Dinleniyorum uzanıyorum. Yorma kendini sende :)
Ben sadece folbiol kullanıyorum canım. Onun da çeyreğini hatta. Miligramı fazlaymış onun çeyreği yeterliymişKızlar vitamin olarak folbiol dışında ne kullanıyorsunuz içinde bütün vitaminleri barındıran takviye edici gıda biliyor musunuz
Hmm diğer ağrıyı bilemiycem canım ya. Hastaneye ulaşım zor değilse görün istersen için rahatlarYani oluyo ole deyler herkez korkuttu gelin bi yandan annem bi yandan esine sole acile gotursun diye ama sanki sanci gibi sa0lanip gidiyo birde agri var sanki orasinin ici yarabolmusda iylesme asamasinda gibi
Gitcemde hastaneye esimide endisendirmeyim diye kendimce bise yok diyorum kendime zaten hamile kaldim bizhep hastanedeyiz o yuzden injda korkutmak istemiyorumHmm diğer ağrıyı bilemiycem canım ya. Hastaneye ulaşım zor değilse görün istersen için rahatlar
Ya aynıyız senle cuma keseyi görürsün kesin alttan bakarsa bebekte görünebilir inşallah haber edersin ben haftaya cuma gidicem kalp atısı ve bebek içinBenimde sat 1 mayis ve bu cuma doktora gidecegim..
Bende 1 mayisimYa aynıyız senle cuma keseyi görürsün kesin alttan bakarsa bebekte görünebilir inşallah haber edersin ben haftaya cuma gidicem kalp atısı ve bebek için
Sizinde alttan bakıcaklar sanırım inşallah güzel gecer kalbinide bebişide görürsünüzBende 1 mayisimben 4+2de gormusdum bebisi ama alttan bakmayla gormusduk cuma gunude ben gitcem kalp atislari icin
Muhtemelen ole olcak insallah birlikde guzel haberlerle donerizSizinde alttan bakıcaklar sanırım inşallah güzel gecer kalbinide bebişide görürsünüz
Ben cok baktirdim canim mecmur korkdular dis gebelik diye 48 saatte bir hem kan hemde bakdilar sonun 4+2de bebiside gorduk rahatladikAlttan baktirmayi dusunmuyorum.
1 mayis sat ovulasyon 12 mayisti benim.
1 mayiscilar cogaliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?