2021 Şubat Anneleri

Anladım canım bizim doktorlar vajinal bakmak istemediği için 7.haftaya kadar bekliyo ama senin kanaman oldugu için bakmak zorunda kaldı vajinal demekki

Hayırlısı olsun bana 15 gün sonra gel ağrı sızı kanama olmazsa dedi bende 22 haziranda gideceğim Allah nasip ederse

Aynen canım oluyor. Hatta belim de çok ağrıyor. Dün doktor normal dedi. İnternette günlük yaşamınızı etkileyecek kadar dayanılmaz bir ağrı değilse normal yazıyor.

Cnm sıkıntı olsa bunu doktor söylerdi zaten içini ferah tut. Doktorun demek istddiği hala küçük bir kese var kalp atışını görebilecek kadar büyümedi falan dır. İçine sinmediyse doktorunu değiş cnm

Hayırlısı olsun bana 15 gün sonra gel ağrı sızı kanama olmazsa dedi bende 22 haziranda gideceğim Allah nasip ederse
Siz keseyi görmüş müydünüz? Benim daha adet günüm bile gelmedi, doktor hanim da cok cok erken bir gebelik su an kimyasal asamada dedi, yani kese olusmayabilirmis de..

Ya aynıyız senle cuma keseyi görürsün kesin alttan bakarsa bebekte görünebilir inşallah haber edersin ben haftaya cuma gidicem kalp atısı ve bebek için
Benimde 1 mayıstı haftaya perşembe randevum var bana kese ve bebek için gel 2 hafta sonra dedi sizce kalp atışıda duyulur mu

3. bebeğini bekleyen anneler acaba ikinci gebeliğinizde karnınız ne zaman büyümeye başladı? İlke göre ikinci daha erken çıkıyor diyorlar. Bir de ikinci de daha mi az kilo aldınız ilke göre?

3. bebeğini bekleyen anneler acaba ikinci gebeliğinizde karnınız ne zaman büyümeye başladı? İlke göre ikinci daha erken çıkıyor diyorlar. Bir de ikinci de daha mi az kilo aldınız ilke göre?
Ben 2 gebeligimdede 25 kilo aldim yemeye bagli.hamileuim diyip istedigim herseyi yedim tabi kiloda kacinilmaz oldu.benim ilki sezeryan olunca ister istemez alt gobek kaldi.2 hamilelikte zaten hamileyim diyede saldim gobegi

Ankara'nın küçük ilçesi deyince merak ettim neresindesiniz ben gudulluyum

Ben 2 gebeligimdede 25 kilo aldim yemeye bagli.hamileuim diyip istedigim herseyi yedim tabi kiloda kacinilmaz oldu.benim ilki sezeryan olunca ister istemez alt gobek kaldi.2 hamilelikte zaten hamileyim diyede saldim gobegi
Benim de normal doğum yapmış olmama rağmen göbeğim kaldi alınca göbekten alıyorum verince başka yerlerden gidiyor ne hikmetse. İlk gebeliğimde 4. Aya kadar karnım büyümedi bunda nasıl olur diye merak ettim o yüzden

Benimde 1 mayıstı haftaya perşembe randevum var bana kese ve bebek için gel 2 hafta sonra dedi sizce kalp atışıda duyulur mu
Yani benim 7 haftalık oluyo seninde öyle duyulması lazım ama 8 dede duyanlar varmış en azından bebeğin oluşması lazım diye düşünüyorum. Benimde hafyaya cuma randevum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…