2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Doktor düşük riskinden bahsetmedi .Fakat böyle lekelenme olunca ve açık renk olduğu için. Tedirginim..Inşallah sizin de bizimde sağlıcakla hayırlısıyla doğarlar
Peki kontroller de nelerden bahsetti? Bana hiç bişey demedi daha bebeklerin boyunu bile söylemedi
Doktor düşük riskinden bahsetmedi .Fakat böyle lekelenme olunca ve açık renk olduğu için. Tedirginim..Inşallah sizin de bizimde sağlıcakla hayırlısıyla doğarlar

Bana her ihtimale karşı bu ilacı verecem dedi.Zaten özel.oldugu için numarasını da verdi .Doktora yazdım. Endişelenme dedi de .Gene de ne bileyim insan korkuyor

Doktora gittim bugün.
çok ilgiliydi doktor, bu doktor ile devam ederim, tabi bebek de benimle durmaya devam ederse.
bugün sata göre 6+0 ım, ama doktor en iyi ihtimalle 5haftalık olduğunu söyledi.

kese oluşumu var ama embriyo yok
Büyük ihtimalle sağlıklı bir gebelik olmayacakmış
Düşük ihtimalim de varmış
on gün sonra gene gidicem.
Bu durumda Tahlil falan yapmadı tabiki.
10gün sonraki embriyonun duruma göre ya tahlil yaptırırız, ya da diğer koşulları konuşuruz dedi

10gün

Kızlar kalp atışını gördük çok şükür. 3.7 mm dedi .Fakat kesenin etrafında kanama var dedi .progestan verdi .Dün iki üç damla pembeye yakın kan geldi.Bugun de öyle oldu.Bu konuda fikri olan var mi?
Kanamayı usg de görüyor zaten. Benimdr öyle kanamayı gözlemledi, progrstan başladım

Kanamayı usg de görüyor zaten. Benimdr öyle kanamayı gözlemledi, progrstan başladım
Sizde bebek görünmedi mi? Inşallah hayırlısıyla sağlıklı olur .Bizde göründü . Ayrıca 6 haftalık dedi .Yanı tam hesapladigim gibi. Bana düşük demedi ama işte insan korkuyor

Sizde bebek görünmedi mi? Inşallah hayırlısıyla sağlıklı olur .Bizde göründü . Ayrıca 6 haftalık dedi .Yanı tam hesapladigim gibi. Bana düşük demedi ama işte insan korkuyor
Evet ne yazıkki kese var ama bebek oluşumu göremedi. Belkiiii bi umut geç döllenme olabilir diye umudum var(doktor öyle birşeyden bahsetmese de

eğer kesenin etrafında çok kanama görmediyse düşük tehlikesi düşünmemiştir, yoksa illa söylerdi bence

Az bi kanama var dedi .Inşallah olur .Umudunuzu kaybetmeyin .Tabi bende

Aynı durumdayız. Bende sata göre 6+0 ken gittim. 5 haftalık dedi. Bebek görünmüyor ama sağlıklı bi yer var 10 gün sonra gel dedi. İnşallah sıkıntılı bi durum yoktur ikimizde de. Haftaya perşembe yada cuma doktora gidicem.

canım ümidini kesme. inşallah her şey yolunda gider sağlıkla alırsın kucağına.

Peki kontroller de nelerden bahsetti? Bana hiç bişey demedi daha bebeklerin boyunu bile söylemedi

Bende perşembe günü gittiğimde satla uyumlu 5 haftalıktı kese. henüz embriyo için erken olduğunu söylemişti senin ki sağlıksıza hemen nasıl yordu yani. Ben beğenmedim o doktoru neden bu kadar umutsuzluğa kapıldın ki sen ? Doktorların bir dediği birini tutmuyor daha gebeliğin çok başındayız. Çevresinde benimde kanama var progestan aynı şekilde verdi ama yan etkisinden dolayı kullanamıyorum.. bence sende moralini bozma lütfen.

hayırlısı bakalım. inşallah embriyo oluşumu da olur.
biraz özel olacak ama reglime 4 gün kala ilişkiye girmiştik, acaba ondan mı geç döllenme olayları falan :S hiç anlamam döllenmenin geçi erkennden de işte bi umut

Bana 10 haftaya kadar önemli bi süreç. Cinsel ilişki önermiyorum dedi .Bebeğimin kalp atışını gösterdi. Dinlettirmenoktasında onermedi gene de bana bıraktı.Ben de zaten gördüm attığını. Eşimle birlikteydik.keseyi gösterdi Bebegimin boyunu ölçtü 3.7mm 6 haftalık dedi . ayrıntılı bi şekilde midemin üst kısmına kadar gösterdi Sonra kesenin etrafında az bi kanama var dedi .Sana progestan verelim diye ekledi.Numarasini verdi sormak istedigin bi soru olursa burdan ulaşabilirsin.

çünkü bende her sorana bence hamile değilim diyordum :) yani içimde hamileliğe dair pıtırtı yok.
oğlumda içimde bir his vardı hep : )

bnm satla da uyumlu değil. sata göre 6haftalık, ama kesem en iyi ihtimalle 5h aslında daha da küçükmüş...
kalp atışı duyulması gerekirken embriyonun bile görüntülenmemesi
çok da umutlandırmıyor açıkcası.

progestanı alttan önerdi doktor bu arada bulantı yapmıyormuş.
1 sabah 1 akşam kullanıcam. inşallah çok yan etki yapmaz :)
bence kullan sende kanaman varsa:/

Ben yumurtlama takibi yapmıştım. O yüzden biliyorum ne zaman olduğunu. Ayın ortasına denk gelmişti. Normal zamanlar yani. Senin ağrın veya kanaman var mı peki ? Belki senin dediğin gibi olmuştur. Çünkü adetten hemen önce bile yumurtlama olabiliyor sonuç olarak. İnşallah hayırlısı olur dediğin gibi

Kesen kaç mm peki biliyor musun

evet evet her ne kadar düşük gebelik olsa da. olabiliyor.
benim ilk gebeliğimde reglimden tmizlendikten sonra olan ilişkimizden. hani böyle olma olasılığı yok dense de oldu yani. o yzden bununda düşük olsa da olmuş
tabi bakalım sağlıklı gebelik olacak mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…