- 27 Ağustos 2015
- 1.835
- 2.411
- 133
Canım sata göre o zaman hesap etme sen reglden önce ilişki olduysa muhtemelen küçük çıkması normal. Benimde ilk çocukta regl bitiminden hemen sonra ilişki olmuştu satA göre geç döllenmeydi o. Birde bu hafta zaten kalp atışı ultrasonda duyulmaz ki bi 7. haftaya doğru rahat duyarsın o zamana kadar sabret. Her hamilelik bir olmuyor bende malesef bunda böyle yaşıyorum.. bu gece akşam uyumadan hemen önce kullanmayı düşünüyorum bakalım. Biz elimizden geleni yapalım takdir Allahın. bende çok isteyerek hamile kalmadım açıkcası bencil olmak istemedim kardeşi olmalı diyerek yola cıktım e bebek özlemide oluşmaya başlamıştı açıkcası çok zor göze alarak bu işe girdim. Dediğin gibi çok nefes aldırmıyorsu benim oğlanda çünkü. Ama dedim O da bizim canımız aynı derece seveceğiz iyi ki yapmışız diyeceğiz yolun sonunda. Pişman olacaksam yapmadığım için olurum en fazla ileride dedim yaptığım için asla pişman olmam bu tüm anneler için geçerli. Sende kalp atışını duyduğunda herşey daha farklı olurçünkü bende her sorana bence hamile değilim diyordum :) yani içimde hamileliğe dair pıtırtı yok.
oğlumda içimde bir his vardı hep : )
bnm satla da uyumlu değil. sata göre 6haftalık, ama kesem en iyi ihtimalle 5h aslında daha da küçükmüş...
kalp atışı duyulması gerekirken embriyonun bile görüntülenmemesi
çok da umutlandırmıyor açıkcası.
progestanı alttan önerdi doktor bu arada bulantı yapmıyormuş.
1 sabah 1 akşam kullanıcam. inşallah çok yan etki yapmaz :)
bence kullan sende kanaman varsa:/
evet aynı duygular içindeyiz:) ikinci olunca biraz istekli biraz isteksiz oldu açıkcası. kardeş olsun isteğiyle. yoksa tam rahata ermiş değildimCanım sata göre o zaman hesap etme sen reglden önce ilişki olduysa muhtemelen küçük çıkması normal. Benimde ilk çocukta regl bitiminden hemen sonra ilişki olmuştu satA göre geç döllenmeydi o. Birde bu hafta zaten kalp atışı ultrasonda duyulmaz ki bi 7. haftaya doğru rahat duyarsın o zamana kadar sabret. Her hamilelik bir olmuyor bende malesef bunda böyle yaşıyorum.. bu gece akşam uyumadan hemen önce kullanmayı düşünüyorum bakalım. Biz elimizden geleni yapalım takdir Allahın. bende çok isteyerek hamile kalmadım açıkcası bencil olmak istemedim kardeşi olmalı diyerek yola cıktım e bebek özlemide oluşmaya başlamıştı açıkcası çok zor göze alarak bu işe girdim. Dediğin gibi çok nefes aldırmıyorsu benim oğlanda çünkü. Ama dedim O da bizim canımız aynı derece seveceğiz iyi ki yapmışız diyeceğiz yolun sonunda. Pişman olacaksam yapmadığım için olurum en fazla ileride dedim yaptığım için asla pişman olmam bu tüm anneler için geçerli. Sende kalp atışını duyduğunda herşey daha farklı olur
Ben de Pzt devlete gidicem diğer testler için. Devlette o kadarını bilmiyordum. Özelde kalp atışını videoyada çekersiniz canım. Hayırlısıyla o günleri görün sizdeBen de 27 Eylül bakalım hafta içi özel gidicem devlet tahlil için gittiğimde doktor kalp atışı gördü tabiki bana dinletmeti özel gidip dinlemek istiyorum
Başka bir doktora görünmenizi öneriyorum ben de iki gün önce ayni şeyi yasadim. Bazısı göremiyor bazısının makinesi iyi olmuyor. Böyle bir ihtimal var. Diğer bir ihtimal de bebisin geç döllenmesi tabi. İnşallah rabbim gönlünüzden geçeni hakkinizda hayırlı eylesinDoktora gittim bugün.
çok ilgiliydi doktor, bu doktor ile devam ederim, tabi bebek de benimle durmaya devam ederse.
bugün sata göre 6+0 ım, ama doktor en iyi ihtimalle 5haftalık olduğunu söyledi.
kese oluşumu var ama embriyo yok
Büyük ihtimalle sağlıklı bir gebelik olmayacakmış
Düşük ihtimalim de varmış
on gün sonra gene gidicem.
Bu durumda Tahlil falan yapmadı tabiki.
10gün sonraki embriyonun duruma göre ya tahlil yaptırırız, ya da diğer koşulları konuşuruz dedi
10gün
Bebekleri gördünüz mü ikiz olduğunu nasıl anladınız ultrason la mı gördünüz çok merak ediyorum bende istiyorum ama olur mu BilmiyorumBenim 7 haftalık. İkizler. Birinde sıkıntı var işte. 4.haftadan beri iğne vuruluyorum. 3 günde 1
Keseler 2 tane olunca anladıkBebekleri gördünüz mü ikiz olduğunu nasıl anladınız ultrason la mı gördünüz çok merak ediyorum bende istiyorum ama olur mu Bilmiyorum
Biz o rahatlığı evlendikten sonra kaybettik zatenevet aynı duygular içindeyiz:) ikinci olunca biraz istekli biraz isteksiz oldu açıkcası. kardeş olsun isteğiyle. yoksa tam rahata ermiş değildim
doktora ilişki tarihimi de söylememe rağmen hee ondan olabilir diye umutlanmadı sanki. hoş doktordansa ben daha umutsuzum galiba
Hayırlısı olsun .ben istiyorum ama eşim istemiyor öylede böyle de riskler mutlaka oluyor inşallah olur tek seferde iki tane hem 6,5 yıllık evliyim geçmiş zamanı kapatırKeseler 2 tane olunca anladıkbeta değerimde yüksekti. Sonrada bebekleri gördük zaten. İnşallah olur ama riskli gebelik olduğun bil
başka doktora da gidicem, ama biraz zaman geçsin aradan diye düşünüyorum. en azından 4 5 gün geçerse hem gelişmiş olur.Başka bir doktora görünmenizi öneriyorum ben de iki gün önce ayni şeyi yasadim. Bazısı göremiyor bazısının makinesi iyi olmuyor. Böyle bir ihtimal var. Diğer bir ihtimal de bebisin geç döllenmesi tabi. İnşallah rabbim gönlünüzden geçeni hakkinizda hayırlı eylesin
doğru diyorsun valla evlendik rahatlık gitti :)Biz o rahatlığı evlendikten sonra kaybettik zatensonra bize verilen müthiş doğurganlığımızı kullanınca geri dönülmez yola girdik yok ben doktorunu beğenmedim bence o umutlanmadığından değil kadına bak tek seferde hamile kalmış diye seni imrenmiş olabilir şaka bir yana o umutlanmadığı için öyle bir tepki vermemiştir tabi ki. Olacağı Allah bilir. İlk oğlanda kalp atışı yok diye aldıralım diyen doktora denk geldim ben üstelik çok tavsiye edilen kendi muayenehanesi olan bi doktordu. O yüzden doktorun tepkisini hiç aldırma sen
bizde iki kez temaslı durumu olduk. ama ikisinde de temaslı olmamıza rağmen karantinaya alınmadık. benim sonucum negatf çıkmıştı, bir de temasımız 3-4 gün geçmişti.Merhabalar çarşamba günü randevum vardı merakla bekliyordum ama temaslı olarak bugün karantinaya girdik, test yaptırdık. Sonuç bekliyorum. Zaten iki gündür grip belirtilerim vardı.
Benim sat 7+1di ama ultrasonda 6+1 çıktı o zaman duymustum bendeevet sanırım değişiyor. sata göre mi 6. haftadaydınız? ultrasonda da aynı mı gözüktü haftanız
Bizi aradılar karantinadasınız diye hesden baktığımda da karantinada gözüküyoruz. İnşallah negatif çıkar teşekkür ederim.başka doktora da gidicem, ama biraz zaman geçsin aradan diye düşünüyorum. en azından 4 5 gün geçerse hem gelişmiş olur.
ben biraz doktorfobiğimdir zaten. arkadaşlarım şuana kadar nasıl gittiğim konusunda şaşkınlar
doğru diyorsun valla evlendik rahatlık gitti :)
düşük tehlikesi var diyeli 2 saat olmuş bizimki yemek ne yicez diyor
bi kaç zaman geçsin başka doktora da gidicem.
benim diğer doktorda girmemle çıkmam bir olurdu ne olduğumu anlamazdım. ne soru sorabilirdim. bu baya detaylı sordu, anlattı. kan yerini falan gösterdi beni cezbetmiştiama bilemicem tabi...
tahlil istememişti ama ben ptesi sağlık ocağında tahlillerimi yaptıracağım. betayı da görmüş olurum orada.
bizde iki kez temaslı durumu olduk. ama ikisinde de temaslı olmamıza rağmen karantinaya alınmadık. benim sonucum negatf çıkmıştı, bir de temasımız 3-4 gün geçmişti.
ah bir de korkma annem de bugün teste gitti. ama annemde ateş yoktu. anneme şey demişler. şuana kadar ateşi olmayıp semptomu olanların hiçbiiri pozitif çıkmadı korkmayın. ilk belirti de çok yüksek ateş olmalı demişler.
Benim eşimin amcasının eşinin pozitif testi ama kadının hic ateşi çıkmadı ve bizde kaldı bizde karantinadayız cok şükür testimiz negatif belirti olmadı hic suanakadar 10 gün gecti ögreneli mecburiyetten bizde kalıyorlardı ama öyle olunca gittiler çok şükürbaşka doktora da gidicem, ama biraz zaman geçsin aradan diye düşünüyorum. en azından 4 5 gün geçerse hem gelişmiş olur.
ben biraz doktorfobiğimdir zaten. arkadaşlarım şuana kadar nasıl gittiğim konusunda şaşkınlar
doğru diyorsun valla evlendik rahatlık gitti :)
düşük tehlikesi var diyeli 2 saat olmuş bizimki yemek ne yicez diyor
bi kaç zaman geçsin başka doktora da gidicem.
benim diğer doktorda girmemle çıkmam bir olurdu ne olduğumu anlamazdım. ne soru sorabilirdim. bu baya detaylı sordu, anlattı. kan yerini falan gösterdi beni cezbetmiştiama bilemicem tabi...
tahlil istememişti ama ben ptesi sağlık ocağında tahlillerimi yaptıracağım. betayı da görmüş olurum orada.
bizde iki kez temaslı durumu olduk. ama ikisinde de temaslı olmamıza rağmen karantinaya alınmadık. benim sonucum negatf çıkmıştı, bir de temasımız 3-4 gün geçmişti.
ah bir de korkma annem de bugün teste gitti. ama annemde ateş yoktu. anneme şey demişler. şuana kadar ateşi olmayıp semptomu olanların hiçbiiri pozitif çıkmadı korkmayın. ilk belirti de çok yüksek ateş olmalı demişler.
Geçmiş olsun inşallah bizim de negatiftirBenim eşimin amcasının eşinin pozitif testi ama kadının hic ateşi çıkmadı ve bizde kaldı bizde karantinadayız cok şükür testimiz negatif belirti olmadı hic suanakadar 10 gün gecti ögreneli mecburiyetten bizde kalıyorlardı ama öyle olunca gittiler çok şükür
ya bende ateşsiz olanları duyuyorum hatta tat kaybı yerine iştahı açılan arkadaşım var. ama doktorlar da öyle deyince :SBenim eşimin amcasının eşinin pozitif testi ama kadının hic ateşi çıkmadı ve bizde kaldı bizde karantinadayız cok şükür testimiz negatif belirti olmadı hic suanakadar 10 gün gecti ögreneli mecburiyetten bizde kalıyorlardı ama öyle olunca gittiler çok şükür
inşallah negatiftirBizi aradılar karantinadasınız diye hesden baktığımda da karantinada gözüküyoruz. İnşallah negatif çıkar teşekkür ederim.
Benim 6+1 di duydum sata göre 1 hafta geride çıktı canım sıkma canını gidince gösterir kendini bebişçünkü bende her sorana bence hamile değilim diyordum :) yani içimde hamileliğe dair pıtırtı yok.
oğlumda içimde bir his vardı hep : )
bnm satla da uyumlu değil. sata göre 6haftalık, ama kesem en iyi ihtimalle 5h aslında daha da küçükmüş...
kalp atışı duyulması gerekirken embriyonun bile görüntülenmemesi
çok da umutlandırmıyor açıkcası.
progestanı alttan önerdi doktor bu arada bulantı yapmıyormuş.
1 sabah 1 akşam kullanıcam. inşallah çok yan etki yapmaz :)
bence kullan sende kanaman varsa:/
Bir an önce biter insallah su hastalık ya evden çıkmadim dışardan geldi yinedeya bende ateşsiz olanları duyuyorum hatta tat kaybı yerine iştahı açılan arkadaşım var. ama doktorlar da öyle deyince :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?