2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Geçmiş olsun inşallah bizim de negatiftir
Allah razı olsun bende 1 gün sonra hastanee kalp atışı için gidecektim ama karantinadayız gidemem diye korktum sonra gorevliye sordum bizim eve geldiler apartmanda yaptılar testleri iceri girmediler sordum ben hamileyim kalp atışını duymaya gidicem riskli dedim negatif çıkarsa testiniz gidin dediler gittik bizde inşallah sizde negatiftir

Günde 1 alıyorum ben gebelik önceside 3 ay kulan dedi doktor 2 ay kullandım 3. Kutuyu almadan hamile oldugumu ögrendik

Ben 1 tane karışık vitamin alıyorum kuzum

Teşekkürler kızlar ben de günde bir tane alıyorum. Folik asit geçmişim baya kabarık iki buçuk yıla yakındır bebek istediğimiz için ara ara çok kullandim artık midemde folik asit ağacı çıkacaktı ama aşılamadan biraz önce başladım yani bebiş döllenmeden başlamıştım

inşallah negatiftir

Teşekkür ederim test sonucum çıktı negatif

Kızlar sanırım eşim pozitif akşam işten geldiğinde hastalandı 3 arkadaşıda aynıymış bugün 3üde test yaptırdı eşimin sonucu daha çıkmadı ama bir arkadaşının çıkmış pozitifmiş pazartesi günüde ilk randevum vardı iptal olucak sanırım 2 aylık bebiş bugün tam ve geçen sene acil kürtajdan sonra riskliydim neyapıcam bilmiyorum dua edin korkuyorum

Bugün aynı endişeyi taşıdım. İnşallah değilsindir

Roza1 bizim satlarımız aynıymıs canım bende bugün kontrole gittim kalp atısımız 158 di bende kız mı acaba diye bi düşündüm

Günaydın, simdiye dek hiç bir belirti hissetmedim bu sabah korkunc mide bulantıları yaşıyorum. Sonraki kontrole 2 hafta daha var. ne tavsiye edersiniz bana
Yatağın yanında çubuk kraker leblebi olsun. Gözünü açınça tam kalkmadan biraz onlardan ye 5 10 dk daha yat öyle kalk. Ben ilk gebeliğmde öyle çare bulmuştum

Roza1 bizim satlarımız aynıymıs canım bende bugün kontrole gittim kalp atısımız 158 di bende kız mı acaba diye bi düşündüm
Gözünüz aydın canım sağlıkla devam edelim inşallah
11-12-13 haftalarda nub theory diye bir şey var ordanda bi tahmin alırız artık

İlk gebelikte bir sıkıntın olmamıştı demi canım

Bugün aynı endişeyi taşıdım. İnşallah değilsindir
Muhtemelen öyleyim şimdi diğer arkadaşından haber gelde oda pozitifmiş üçü bir gidip gekiyorlar işe sabah eşim hasta olduğunu gidemiceni söylemek için aramıştı ikiside aynı hastaymış buyüzden kuşkuyla test yaptırmışlardır inşallah bişey olmaz bebeğime araştırıyorum bişeyde bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…