Ben de çok araştırdım ancak bebeğe geçtiğini söyleyen bir çalışma yokmuş. Bugün doktorumla da konuştum. Eğer pozitif de çıksa ne olacak diye sordum, sorun olmaz demişti gebelik ile ilgili.Muhtemelen öyleyim şimdi diğer arkadaşından haber gelde oda pozitifmiş üçü bir gidip gekiyorlar işe sabah eşim hasta olduğunu gidemiceni söylemek için aramıştı ikiside aynı hastaymış buyüzden kuşkuyla test yaptırmışlardır inşallah bişey olmaz bebeğime araştırıyorum bişeyde bulamıyorum
Çok teşekkür ederimAyy çok sevindim gözünüz aydın
Kaçıncı haftada bu kadar net sayı söyleniyor acaba@Roza1 bizim satlarımız aynıymıs canım bende bugün kontrole gittim kalp atısımız 158 di bende kız mı acaba diye bi düşündüm
Canım eşin negatif de çıksa odaları ayırın bir süre. Kardeşimin eşi de hamileyken corona geçirdiler ama ayrı odada kaldıkları için midir bilmiyorum hamile eşi çok hafif geçirdi. Benim de eşim sürekli işe gidip geliyor ben de en çok coronadan korkuyorum bu süreçte. Bol bol C vitamini falan almaya başla şimdiden. Bu durumda virüs yükü de önemli olduğundan daha gecikmeden uzak kalmanız en önemlisi. Allah yardımcımız olsun.Kızlar sanırım eşim pozitif akşam işten geldiğinde hastalandı 3 arkadaşıda aynıymış bugün 3üde test yaptırdı eşimin sonucu daha çıkmadı ama bir arkadaşının çıkmış pozitifmiş pazartesi günüde ilk randevum vardı iptal olucak sanırım 2 aylık bebiş bugün tam ve geçen sene acil kürtajdan sonra riskliydim neyapıcam bilmiyorum dua edin korkuyorum
Uzak kalmaya çalışıyoruz dün baya kötüydü ben yardımcı oldum herşeyine ama bugün hiç yaklaşmadık ayırdık odalarıCanım eşin negatif de çıksa odaları ayırın bir süre. Kardeşimin eşi de hamileyken corona geçirdiler ama ayrı odada kaldıkları için midir bilmiyorum hamile eşi çok hafif geçirdi. Benim de eşim sürekli işe gidip geliyor ben de en çok coronadan korkuyorum bu süreçte. Bol bol C vitamini falan almaya başla şimdiden. Bu durumda virüs yükü de önemli olduğundan daha gecikmeden uzak kalmanız en önemlisi. Allah yardımcımız olsun.
Bu çok iyi geldi bana teşekkür ederimBen de çok araştırdım ancak bebeğe geçtiğini söyleyen bir çalışma yokmuş. Bugün doktorumla da konuştum. Eğer pozitif de çıksa ne olacak diye sordum, sorun olmaz demişti gebelik ile ilgili.
İnşallah canımGözünüz aydın canımsağlıkla devam edelim inşallah
11-12-13 haftalarda nub theory diye bir şey var ordanda bi tahmin alırız artık
7+4 teyim canımKaçıncı haftada bu kadar net sayı söyleniyor acaba
Ah canımmm, inşallah değildir. Sende değilsindir inşallah d vit omega 3 ve propolis öneriyorlar. İlla ki takviye alıyorsunudr ama yazyım dedim.Kızlar sanırım eşim pozitif akşam işten geldiğinde hastalandı 3 arkadaşıda aynıymış bugün 3üde test yaptırdı eşimin sonucu daha çıkmadı ama bir arkadaşının çıkmış pozitifmiş pazartesi günüde ilk randevum vardı iptal olucak sanırım 2 aylık bebiş bugün tam ve geçen sene acil kürtajdan sonra riskliydim neyapıcam bilmiyorum dua edin korkuyorum
Yok canım çok şükür, hatta çok iyiydiİlk gebelikte bir sıkıntın olmamıştı demi canım
Henüz hiç muayeneye gidemedim buyüzden hiç bir takviye kullanmıyorum kafama görede kullanmak istemiyorum folikasite 1 haftadır başladım geçen hafta cumartesi acile gidip bebeğimi görmüştüm kalp atışı var demişlerdi okadar bilgim sadece geç kaldım birçok takviye ve ilaca riskli grupta sayıyorum kendimi geçen seneki ani lürtajdan sonra şimdi dişetlerim yara oldu araştırdığım kadarıyla bişeylerin eksikliğindenmiş pazartesi gününü bekliyordum geç kaldım diye üzülürken şimdi 2 hafta daha ertelencek sonrada randevu bulmak için kimbilir kaç hafta beklicemAh canımmm, inşallah değildir. Sende değilsindir inşallah d vit omega 3 ve propolis öneriyorlar. İlla ki takviye alıyorsunudr ama yazyım dedim.
çok geçmiş olsun inşallah bulaşma olmaz sana
Yok canım çok şükür, hatta çok iyiydi
Şimdi bir de düşük olursa hemen diyete spora bağlıcak bizimkiler
bilmiyorlar ki diyet yaparken daha sağlıklı besleniyorum diğer türlü aç veya paketli gıdalarla aburcuburla yaşıyorum
Insallah canım sağlıkla gelsin bebişlerimizhadi ya demek öyle de oluyor.umarım benim aynı uyumlu çıkar 7sine randevu aldım. İnsan sabredemiyor
inşallah inşallahInsallah canım sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun canımKızlar merhabalar. Öncelikle hepimize hayırli olsun inşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz. Bir şey sormak istiyorum son adet tarihim 16 ekim. Beta hcg kan degerlerine gore duzenli bir artis var gebeyimbugün için takvim 5+2 gosteriyor. Kadın doğuma ne zaman gitmek gerekir. Aile hekimi 7. Haftada anca duyarsin kalp atisini oncesinde gitmene gerek yok dedi ama zor sabrediyorum. Keseyi gormek için bile gidebilirim. Siz kaçta gittiniz yardımcı olur musunuz
Eksisi yazın nasıl bittiğini anlamıyorsunTemmuz da bebek gelmesi nasıl bir şey artışı eksisi nedir ?? Yaz bebesi nasıl oluyor hiç bilmiyorum
Canım çok üzüldüm rabbim bebegini ve sizi korusun inşallah. İnşallah bir an önce testin negatif çıkar da bebisini görürsünHenüz hiç muayeneye gidemedim buyüzden hiç bir takviye kullanmıyorum kafama görede kullanmak istemiyorum folikasite 1 haftadır başladım geçen hafta cumartesi acile gidip bebeğimi görmüştüm kalp atışı var demişlerdi okadar bilgim sadece geç kaldım birçok takviye ve ilaca riskli grupta sayıyorum kendimi geçen seneki ani lürtajdan sonra şimdi dişetlerim yara oldu araştırdığım kadarıyla bişeylerin eksikliğindenmiş pazartesi gününü bekliyordum geç kaldım diye üzülürken şimdi 2 hafta daha ertelencek sonrada randevu bulmak için kimbilir kaç hafta beklicem
Biz 5+3 de gittik kesemizide gorduk cok şükürKızlar merhabalar. Öncelikle hepimize hayırli olsun inşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz. Bir şey sormak istiyorum son adet tarihim 16 ekim. Beta hcg kan degerlerine gore duzenli bir artis var gebeyimbugün için takvim 5+2 gosteriyor. Kadın doğuma ne zaman gitmek gerekir. Aile hekimi 7. Haftada anca duyarsin kalp atisini oncesinde gitmene gerek yok dedi ama zor sabrediyorum. Keseyi gormek için bile gidebilirim. Siz kaçta gittiniz yardımcı olur musunuz
Canım eşimin testi pozitif çıktı bana henüz yapmadılar ama ilk hasta olduğunda ben ilgilenmiştim çok eşimle randevuma gitmeyede çekiniyorum pozitif olup insanlara bulaştırma vebalinin altından kalkamamda birde biz yaşlılarımızla ilgileniyoruz 80 yaş üstüler kayınpederimin özel bakımınıda yspıyorum onlsrada dokunmuş oluyorum aile boyu Allaha emanetiz artık dua edin bizeCanım çok üzüldüm rabbim bebegini ve sizi korusun inşallah. İnşallah bir an önce testin negatif çıkar da bebisini görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?