2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ben de çok araştırdım ancak bebeğe geçtiğini söyleyen bir çalışma yokmuş. Bugün doktorumla da konuştum. Eğer pozitif de çıksa ne olacak diye sordum, sorun olmaz demişti gebelik ile ilgili.

Canım eşin negatif de çıksa odaları ayırın bir süre. Kardeşimin eşi de hamileyken corona geçirdiler ama ayrı odada kaldıkları için midir bilmiyorum hamile eşi çok hafif geçirdi. Benim de eşim sürekli işe gidip geliyor ben de en çok coronadan korkuyorum bu süreçte. Bol bol C vitamini falan almaya başla şimdiden. Bu durumda virüs yükü de önemli olduğundan daha gecikmeden uzak kalmanız en önemlisi. Allah yardımcımız olsun.

Uzak kalmaya çalışıyoruz dün baya kötüydü ben yardımcı oldum herşeyine ama bugün hiç yaklaşmadık ayırdık odaları

Ah canımmm, inşallah değildir. Sende değilsindir inşallah d vit omega 3 ve propolis öneriyorlar. İlla ki takviye alıyorsunudr ama yazyım dedim.
çok geçmiş olsun inşallah bulaşma olmaz sana
İlk gebelikte bir sıkıntın olmamıştı demi canım
Yok canım çok şükür, hatta çok iyiydi
Şimdi bir de düşük olursa hemen diyete spora bağlıcak bizimkiler
bilmiyorlar ki diyet yaparken daha sağlıklı besleniyorum diğer türlü aç veya paketli gıdalarla aburcuburla yaşıyorum

Henüz hiç muayeneye gidemedim buyüzden hiç bir takviye kullanmıyorum kafama görede kullanmak istemiyorum folikasite 1 haftadır başladım geçen hafta cumartesi acile gidip bebeğimi görmüştüm kalp atışı var demişlerdi okadar bilgim sadece geç kaldım birçok takviye ve ilaca riskli grupta sayıyorum kendimi geçen seneki ani lürtajdan sonra şimdi dişetlerim yara oldu araştırdığım kadarıyla bişeylerin eksikliğindenmiş pazartesi gününü bekliyordum geç kaldım diye üzülürken şimdi 2 hafta daha ertelencek sonrada randevu bulmak için kimbilir kaç hafta beklicem

Kızlar merhaba aranızda yerleşme kanaması yaşayan var mı? Benim bat 18 kasımdı 1 gece peçeteye silince gelen kahverengi lekelenme oldu sonra bi daha gelmedi şuan normal beyaz akıntım var. Taze anne adaylarından bilgi almak istedim. Bu sabah test yaptım negatifti. Kafam çok karıştı yerleşme kanaması olabilir mi diye. Yaşayan varsa böyle bisey anlatır misiniz? Test falan ne zaman yapmam gerek?

Kızlar merhabalar. Öncelikle hepimize hayırli olsun inşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz. Bir şey sormak istiyorum son adet tarihim 16 ekim. Beta hcg kan degerlerine gore duzenli bir artis var gebeyim bugün için takvim 5+2 gosteriyor. Kadın doğuma ne zaman gitmek gerekir. Aile hekimi 7. Haftada anca duyarsin kalp atisini oncesinde gitmene gerek yok dedi ama zor sabrediyorum. Keseyi gormek için bile gidebilirim. Siz kaçta gittiniz yardımcı olur musunuz

Merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım
Bu kişiden kişiye değişiyor ama genellikle 4-5.haftalarda görülüyor kese. Tabi kesenin içinde bebegi görmek ve kalp atışı için aslında 7de gitmek en mantıklısı ben de çok erken öğrendim dayanamadım sürekli gittim ama stresli oluyor olcak mı olmicak mi yoksa falan diye. Ben keseyi 4+5te gördüm. Benden daha önce görebilenler de sonra görebilenler de oldu. Kalp atışı içinde 6+0da duydum ben ama yine benden önce duyanlar olmuştu. Bu kişiden kişiye değişiyor. Bazen doktorun makinesi ve tecrübesiyle de alakalı

Canım çok üzüldüm rabbim bebegini ve sizi korusun inşallah. İnşallah bir an önce testin negatif çıkar da bebisini görürsün

Biz 5+3 de gittik kesemizide gorduk cok şükür

Canım çok üzüldüm rabbim bebegini ve sizi korusun inşallah. İnşallah bir an önce testin negatif çıkar da bebisini görürsün
Canım eşimin testi pozitif çıktı bana henüz yapmadılar ama ilk hasta olduğunda ben ilgilenmiştim çok eşimle randevuma gitmeyede çekiniyorum pozitif olup insanlara bulaştırma vebalinin altından kalkamamda birde biz yaşlılarımızla ilgileniyoruz 80 yaş üstüler kayınpederimin özel bakımınıda yspıyorum onlsrada dokunmuş oluyorum aile boyu Allaha emanetiz artık dua edin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…