2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ahh kıyamam sana ya rabbim yar ve yardımcınız olsun canım.. sen yine de maske tak yani evdeki herkes maskeli dolaşsın. Olabildiğince sakın kendini belki tam bulaşmamıştır.

Günaydın herkese
Kızlar ya bebek kıyafetleri görünce direk almak istiyorum Instagram da sık sık karşıma cikiyo ama bı andan da 6. Aya kadar beklemek istiyorum ama görünce de dayanamıyorum böyle minik minik kıyafetler falan ne bilim söyleyince bile tuhaf oluyorum

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin yardımcınız olsun benimde evimde çıkmıştı kadınla hep yan yanaydık cok şükür bizlere buluşmadı sizede bulaşmaz inşallah eşinizede şifa versin rabbim

Benimde temmuzda öyle oldu gecikmem oldu adete yakın bendende leke geldi ilk defa böyle oldu ama 3 gün sonra adet oldum ve sonraki ay hamile kaldım hakkında hayırlısı yerleşme kanaması da olabilir inşallah hamilesindir

Kızlar merhaba aranızda yeniyim . Sat18. Ekim . Sanırım herşey yolunda giderse ben de temmuz annesi olacağım. Dün doktora gittik bthcg 2000. Şu an 5 haftalık olması lazım Fakat keseyi göremedi doktor. Çok kötü oldum. Sizce normal mi

Aynen bende beşik araba herseye bakiyorum

Canm Daha çok yeni olduğu icin bazen kese görülmüyor bazende gittiğin dr ultrason cihazı ile ilgili imkanın varsa baska dr git kuzum normalde 2000 deyken görünüyor kese

Canm Daha çok yeni olduğu icin bazen kese görülmüyor bazende gittiğin dr ultrason cihazı ile ilgili imkanın varsa baska dr git kuzum normalde 2000 deyken görünüyor kese
Çok üzgünüm. Yarın başka doktora gidicem ama ilk haftalar sık ultrason a girmek bebek için tehlikeli olmaz mı .. offf çok kötüyüm

Çok üzgünüm. Yarın başka doktora gidicem ama ilk haftalar sık ultrason a girmek bebek için tehlikeli olmaz mı .. offf çok kötüyüm
Uzulme canm daha çok yeni diye görünmemiştir içini ferah tut burda okuduklarıma gore 3000-5000 de görünenler bile var..daha yeni canm bebek oluşumu icin görmek için gidiyorsun tehlikeli olmaz herkes farklı dr lara gidiyor

Karından ultrasonla baktiriyosan tahminimce 6. Haftada görürsün

Yok alttan da baktı göremedi
Belki geç dollenmedir canım rabbim hakkinda hayırlısını versin inşallah sata göre herkesin aynı olmuyor bazen bir hafta geriden gelebiliyor uyumlu olacak diye birşey yok. Sıkma canını inşallah görürsün yarın 6700du betam keseyi gördüğümüzde herkesin değişiyor. Başka bir doktora daha git

Inşallah dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederim dedikleriniz için. Başka doktora gideceğim yarın iyi haberlerimi paylaşırım inşallah

Herkese merhaba..Ben de 5.haftaya girdim hayırlısıyla
Vücudumda inanılmaz bi ağırlık ve mide bulantılarım var.Aynı durumda olanlar nasıl başediyorsunuz.İştahım yok, yemek yiyemiyorum.Her şey midemi bulandırıyor.. Normalde çok hareketli olan ben 2 adım atmaya üşenir oldum..Ağır bi hamilelik mi geçireceğim acaba diye endişeleniyorum

Selam kızlar Bugün pazar diye buralar sessiz sedasız sizlere birşey danışmak istiyorum evinizde su arıtma cihazı kullanıyormusunuz ? Kullanıyorsanız Memnun musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…