Geç dollenmede olabilir cnm 6 haftan dolmadan da gorebilirsin 6. Haftada görebilirsin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimiziYok alttan da baktı göremedi
Bana doktor demişti ki 3500 üstünde cok rahat görüyoruz. Kafamız karışmıyor. Bekle 2 gün sonra tekrar git görür ozamanKızlar merhaba aranızda yeniyim . Sat18. Ekim . Sanırım herşey yolunda giderse ben de temmuz annesi olacağım. Dün doktora gittik bthcg 2000. Şu an 5 haftalık olması lazım Fakat keseyi göremedi doktor. Çok kötü oldum. Sizce normal mi
Olabilir canim 6 haftada gorende var sanki bir yerde okudun 7. Haftada gorduk diyorduKızlar Allah rızası için bi bilgi verecek olan yok mu ya
Biz kullanmıyoruz ama ben ablamlardayken onlar taktırdı ilk 2 3 gün kireçli geldi sonradan düzeldi gayette memnunlar hatta bende memnunum çünkü kendime iki tane 5 litrelik bidon doldurdumSelam kızlarBugün pazar diye buralar sessiz sedasız sizlere birşey danışmak istiyorum evinizde su arıtma cihazı kullanıyormusunuz ? Kullanıyorsanız Memnun musunuz ?
Mrb canım 1 hafta önce gittim bende sata göre 6 haftalıktı ultrasonda 5 haftalık çıktı Yumurtlamaya uyumluydu takip ettiğim için biliyorum ultrasondan 3 gün önce beta 2830 du kese küçüktü karından gördük , sizin geç döllenme olabilir acele etme korkup stres yapma inşallah sağlıkla görürsün imkanın varsa beta tekrarla artışını takip etKızlar merhaba aranızda yeniyim . Sat18. Ekim . Sanırım herşey yolunda giderse ben de temmuz annesi olacağım. Dün doktora gittik bthcg 2000. Şu an 5 haftalık olması lazım Fakat keseyi göremedi doktor. Çok kötü oldum. Sizce normal mi
Hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz ❤
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz ❤
Progestani ilk aldığım aksam ben baska bir aleme gittim geldim 1 saatligineKızlar günaydın. Progestan kullananlar başlarda bi etki görmemiştim ama dün akşam çok kötü oldum çift görmeye başladım ve sersem gibiydim konuşmakta bile güçlük çektim. Hemen uyudum o kafayla. Korkumdan bir daha içmek istemiyorumsizler ne yapıyorsunuz nasıl yan etki alıyorsunuz
Bende seni merak etmiştim sınavın nasıl geçti? inşallah bebişin iyidir canım sınav stresinden olmuştur belki kahverengi kanama alanındakidir belki akıntın dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum inşallahProgestani ilk aldığım aksam ben baska bir aleme gittim geldim 1 saatliginekorkunc bas dönmesi konusamama yuruyememe vs. Simdi gece fitil olarak alıyorum.
Bana guzel dileklerde bulunan herkese teşekkür ederimm. L Lavyer2012 siz de avukatsiniz bu arada galiba, meslektasiz.. 2. Sinava da girdim bugun bitti.
Dünkü sinavdan sonra biraz fazla stres yaptim kendime galiba alakası var mıdir bilmiyorum ama. Gece yarısı karin ağrısıyla uyandim baya şiddetliydi galiba sabahı acilde gorcez dedim.. lavaboya gittim geldim biraz rahatladim uyumusum sonra. Sabah bisey yoktu. Sinavdan eve gelince kahverengi bi akıntı geldi. Simdi de biraz ağrı var. Yarin randevum var 12de. Kanama alanı oldugu icin doktor gel demisti gecen hafta.
Biraz keyfim kacti açıkçası bakalim yarın ne diyecek doktor
Yaaa cok tatlısınız teşekkür ederim.Bende seni merak etmiştim sınavın nasıl geçti? inşallah bebişin iyidir canım sınav stresinden olmuştur belki kahverengi kanama alanındakidir belki akıntın dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Hayırlı olsun cnm benimde böyleydi 3 gün sonra betam 678 gibi bişey çıkmıştı hadi gözün aydın hayırlı haberlerini bekliyoruz
Adet döneminde ne yaşarsan hamileykende aynı şeyleri yaşarsın sen istiyosun aslında sadece şeytanın sana bı oyunu bu sadece bebeğini hisset elini karnına koy ve bebeğini hisset o zaman bu düşüncelerinden arinirsinKızlar bişey sorucam hamilelikte adet döneminiz geldiğinde nasıldınız ben iki gündür adet sancıları bel ağrısı var çok değil ama en önemlisi çok stresliyim hatta sinirliyim duygusalım duygularım karma karışık canım çok sıkkın normal adet dönemi gibi hissediyorum hamilelikle ilgili hiç bişey hissetmiyorum size tuhaf gelebilir ama bebeğin geleceğiyle ilgili korkularım var ve istemiyorum gibinapcamı kafam çok karışık ya
Hamileliği maksimum 12 kilo ile tamamlamak sağlıklı olan. Son aylarda hızlı kilo alındığı için öyle demiştir. Ben ilk hamileligimde 26 kilo aldım. Bu sefer daha dikkatli olucam.Kızlar benim doktorum dun dedi 5. Aya kadar kilo hic almicaz dedi sizinkilerde dedimi bu tarz birseyler
İltihap iyi değil, doktora gidin. Ama benim disetlerim hassastır. Her adet dönemimde kanar, ilk hamileligimde de kanadı hep.Kızlar ya hamile olduğumu ilk öğrendiğimde dişetlerim şişip iltihap olmuştu içleri geçti şimdi yine başladı ki dişlerimin bskımını aksatmıyorum gerçi bukadar şişince fırçslayamıyorumda patlıayıp iltihaf akıyo canım yonıyo bide iltihap içime gidiyo diye korkuyorum sizde hiç dişeti problemi yaşıyan varmı
Ihlamuru bilmiyorum ama Melisa, adaçayı önerilmiyor.Kızlar ıhlamurun bi sakıncası varmıydı bi fincan ıhlamur içtim ama bi korktum içtim diye
Evet, çok normal. Stres yapmayın.Kızlar bişey sorucam hamilelikte adet döneminiz geldiğinde nasıldınız ben iki gündür adet sancıları bel ağrısı var çok değil ama en önemlisi çok stresliyim hatta sinirliyim duygusalım duygularım karma karışık canım çok sıkkın normal adet dönemi gibi hissediyorum hamilelikle ilgili hiç bişey hissetmiyorum size tuhaf gelebilir ama bebeğin geleceğiyle ilgili korkularım var ve istemiyorum gibinapcamı kafam çok karışık ya
Benimde 4 haftada lekelenmem oldu 4 gün falan lekelenme şeklinde geldi sonra kanamaya dönüştü progestan kullandım bı etkisi olmadı cuma günü doktorum iğne verdi onu kullandım iki gün boyunca kalcam çok ağrıdı ama karındaki sancimi da kesti ve kanamamda baya azaldı gelmiyo diyebilicek kadar azaldı bende lekelenmem olunca baya korktum keyfim falan kaçtı ama şuan gayet iyiz inşallah sende iyi şeyler duyarsın güzel haberlerini bekliyoruz cnmProgestani ilk aldığım aksam ben baska bir aleme gittim geldim 1 saatliginekorkunc bas dönmesi konusamama yuruyememe vs. Simdi gece fitil olarak alıyorum.
Bana guzel dileklerde bulunan herkese teşekkür ederimm. L Lavyer2012 siz de avukatsiniz bu arada galiba, meslektasiz.. 2. Sinava da girdim bugun bitti.
Dünkü sinavdan sonra biraz fazla stres yaptim kendime galiba alakası var mıdir bilmiyorum ama. Gece yarısı karin ağrısıyla uyandim baya şiddetliydi galiba sabahı acilde gorcez dedim.. lavaboya gittim geldim biraz rahatladim uyumusum sonra. Sabah bisey yoktu. Sinavdan eve gelince kahverengi bi akıntı geldi. Simdi de biraz ağrı var. Yarin randevum var 12de. Kanama alanı oldugu icin doktor gel demisti gecen hafta.
Biraz keyfim kacti açıkçası bakalim yarın ne diyecek doktor
Temmuz sonu ilk cocugum istanbulMerhaba değerli anne adayları,
Hepinize şimdiden hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, bu konu başlığında gebelik, hastane, muayene ve çocuk tecrübelerimizi paylaşacağız. İnşallah tez zamanda kalabalık bir aile oluruz. Güzel haber alıp listeye eklenmek isteyenler SAT-TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ-YAŞ-ÇOCUK SAYISI-ŞEHİR bilgilerini yazdığı zaman listeye eklenecektir.
Saygılarımla
ÜYE ADI SAT DOĞUM TARİHİ YAŞ ÇOCUK SAYISI ŞEHİR @nervouscookie 11 Eylül 03.07.2021 27 ikinci çocuk bursa @duyguyigitemre 20 Eylül temmuz başı 28 ilk çocuk mersin @HzafanrR 23 Eylül 30.06.2021 24 ikinci çocuk eskişehir @htccc4410 23 Eylül 01.07.2021 25 ilk çocuk malatya A Azize26 24 Eylül 01.07.2021 19 ilk çocuk Eskişehir @MelodiXX 25 Eylül 02.07.2021 25 ilk çocuk istanbul @GazininGamzesi 26 Eylül 03.07.2021 23 ilk çocuk burdur @Kelebekk3404 26 Eylül 10.07.2021 25 ilk çocuk ağrı @herkesgitsinsenkal 27 Eylül 04.07.2021 28 ilk çocuk yurt dışı @Beyrun 27 Eylül 04.07.2021 34 ilk çocuk istanbul @Tatlibebish 28 Eylül 05.07.2021 34 ikinci çocuk eskişehir @firdevsmelisa 29 Eylül 04.07.2021 26 ikinci çocuk diyarbakır @gsm_lee 29 Eylül 06.07.2021 32 ikinci çocuk ankara @masalkzz 29 Eylül 04.07.2021 26 ilk çocuk Tek duam2746 30 Eylül Temmuz başı 31 ilk çocuk izmir @Buso15 2 Ekim 09.07.2021 27 ikinci çocuk @Masalsss 3 Ekim 10.07.2021 34 ilk çocuk ankara @Sine 3 Ekim 10.07.2021 35 ikinci çocuk istanbul kzlrgn05 3 Ekim 10.07.2021 24 ilk çocuk kayseri @sesett23 4 Ekim 12.07.2021 25 ilk çocuk bursa WomenClub 9 Ekim 25.07.2021 ilk çocuk @mutlugul 24 Eylul 01.07.2021 31 Ikıncı cocuk istanbul @ozmircalkap Temmuz başı 38 üçüncü cocuk istanbul @Kaya burcu 5 Ekim 15.07.2021 üçüncü çocuk istanbul @Gdkd 8 Ekim 15.07.2021 27 ilk çocuk @Bayankusch 9 Ekim 15.07.2021 25 ikinci çocuk ankara L Lavyer2012 11 Ekim 18.07.2021 31 ikinci çocuk Cemren0604 13 Ekim 18.07.2021 28 ikinci çocuk istanbul
Biz kullanmıyoruz ama ben ablamlardayken onlar taktırdı ilk 2 3 gün kireçli geldi sonradan düzeldi gayette memnunlar hatta bende memnunum çünkü kendime iki tane 5 litrelik bidon doldurdum
Al benden de o kadar bunalıma giriyorum 1 saatim diğer saatimi tutmuyo aklıma saçma sapan şeyler geliyor böğüre böğüre bu sabah ağlayasım vardı..Kızlar bişey sorucam hamilelikte adet döneminiz geldiğinde nasıldınız ben iki gündür adet sancıları bel ağrısı var çok değil ama en önemlisi çok stresliyim hatta sinirliyim duygusalım duygularım karma karışık canım çok sıkkın normal adet dönemi gibi hissediyorum hamilelikle ilgili hiç bişey hissetmiyorum size tuhaf gelebilir ama bebeğin geleceğiyle ilgili korkularım var ve istemiyorum gibinapcamı kafam çok karışık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?