2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bana doktor demişti ki 3500 üstünde cok rahat görüyoruz. Kafamız karışmıyor. Bekle 2 gün sonra tekrar git görür ozaman

Selam kızlar Bugün pazar diye buralar sessiz sedasız sizlere birşey danışmak istiyorum evinizde su arıtma cihazı kullanıyormusunuz ? Kullanıyorsanız Memnun musunuz ?
Biz kullanmıyoruz ama ben ablamlardayken onlar taktırdı ilk 2 3 gün kireçli geldi sonradan düzeldi gayette memnunlar hatta bende memnunum çünkü kendime iki tane 5 litrelik bidon doldurdum

Mrb canım 1 hafta önce gittim bende sata göre 6 haftalıktı ultrasonda 5 haftalık çıktı Yumurtlamaya uyumluydu takip ettiğim için biliyorum ultrasondan 3 gün önce beta 2830 du kese küçüktü karından gördük , sizin geç döllenme olabilir acele etme korkup stres yapma inşallah sağlıkla görürsün imkanın varsa beta tekrarla artışını takip et

Kızlar bişey sorucam hamilelikte adet döneminiz geldiğinde nasıldınız ben iki gündür adet sancıları bel ağrısı var çok değil ama en önemlisi çok stresliyim hatta sinirliyim duygusalım duygularım karma karışık canım çok sıkkın normal adet dönemi gibi hissediyorum hamilelikle ilgili hiç bişey hissetmiyorum size tuhaf gelebilir ama bebeğin geleceğiyle ilgili korkularım var ve istemiyorum gibi napcamı kafam çok karışık ya

Progestani ilk aldığım aksam ben baska bir aleme gittim geldim 1 saatligine korkunc bas dönmesi konusamama yuruyememe vs. Simdi gece fitil olarak alıyorum.

Bana guzel dileklerde bulunan herkese teşekkür ederimm. L Lavyer2012 siz de avukatsiniz bu arada galiba, meslektasiz.. 2. Sinava da girdim bugun bitti.
Dünkü sinavdan sonra biraz fazla stres yaptim kendime galiba alakası var mıdir bilmiyorum ama. Gece yarısı karin ağrısıyla uyandim baya şiddetliydi galiba sabahı acilde gorcez dedim.. lavaboya gittim geldim biraz rahatladim uyumusum sonra. Sabah bisey yoktu. Sinavdan eve gelince kahverengi bi akıntı geldi. Simdi de biraz ağrı var. Yarin randevum var 12de. Kanama alanı oldugu icin doktor gel demisti gecen hafta.
Biraz keyfim kacti açıkçası bakalim yarın ne diyecek doktor

Bende seni merak etmiştim sınavın nasıl geçti? inşallah bebişin iyidir canım sınav stresinden olmuştur belki kahverengi kanama alanındakidir belki akıntın dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum inşallah

Yaaa cok tatlısınız teşekkür ederim.
Dinleniyorum simdi. Bebek bana mesaj gonderdi galiba ee artik benle ilgilen 5 haftayi doldurdum ben diye

Ultrason için gittiğimizde 2000 civarıydı bthcg ama kese görülmedi alttan bakmasina rağmen. Yarın gidicem tekrar bthcg baktiricam eğer herşey normalse 4000 civarı çıkmalı ve kese görülmeli

Adet döneminde ne yaşarsan hamileykende aynı şeyleri yaşarsın sen istiyosun aslında sadece şeytanın sana bı oyunu bu sadece bebeğini hisset elini karnına koy ve bebeğini hisset o zaman bu düşüncelerinden arinirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Kızlar benim doktorum dun dedi 5. Aya kadar kilo hic almicaz dedi sizinkilerde dedimi bu tarz birseyler
Hamileliği maksimum 12 kilo ile tamamlamak sağlıklı olan. Son aylarda hızlı kilo alındığı için öyle demiştir. Ben ilk hamileligimde 26 kilo aldım. Bu sefer daha dikkatli olucam.
İltihap iyi değil, doktora gidin. Ama benim disetlerim hassastır. Her adet dönemimde kanar, ilk hamileligimde de kanadı hep.
Kızlar ıhlamurun bi sakıncası varmıydı bi fincan ıhlamur içtim ama bi korktum içtim diye
Ihlamuru bilmiyorum ama Melisa, adaçayı önerilmiyor.
Evet, çok normal. Stres yapmayın.

Benimde 4 haftada lekelenmem oldu 4 gün falan lekelenme şeklinde geldi sonra kanamaya dönüştü progestan kullandım bı etkisi olmadı cuma günü doktorum iğne verdi onu kullandım iki gün boyunca kalcam çok ağrıdı ama karındaki sancimi da kesti ve kanamamda baya azaldı gelmiyo diyebilicek kadar azaldı bende lekelenmem olunca baya korktum keyfim falan kaçtı ama şuan gayet iyiz inşallah sende iyi şeyler duyarsın güzel haberlerini bekliyoruz cnm

Temmuz sonu ilk cocugum istanbul

Biz kullanmıyoruz ama ben ablamlardayken onlar taktırdı ilk 2 3 gün kireçli geldi sonradan düzeldi gayette memnunlar hatta bende memnunum çünkü kendime iki tane 5 litrelik bidon doldurdum

markası neydi canım
Al benden de o kadar bunalıma giriyorum 1 saatim diğer saatimi tutmuyo aklıma saçma sapan şeyler geliyor böğüre böğüre bu sabah ağlayasım vardı..

Kızlar heryerim sivilce oldu heryerimmm
Goguslerimin etrafı sırtım karnım yüzüm boynum mahvolmusum ya sizce neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…