2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bende aynıyım batıl inançlara göre kız çocuğu sivilce yaparmış..
Öyle miine güzel inşallah rabbim hayırlısını versin önce tabii ama bu sivilceler acıyor bir tanesi çıban gibi oldu artık birşey de kullanılmaz sabunlu suyla yıkayıp duruluyorum insan içine çıkılmaz hiç abartısız yani

Aynen canım içi tekrar doluyor geçmiyor sızlıyor ya da başka yerde cıkıyor boynum özellikle

Teşekkür ederim azize
Benim de 1 hafta once gittigimde kese çevresinde kanama var demişti. Ama dışarıdan bir şey yoktu. Bir igne oldum progestan verdi sabah aksam. Cok yan etki yaptı diye aksam fitile döndüm. Bugun 5 hafta doldu. Dun gece yarısı bi karin ağrısı oldu. Aksam da ilk kez oldu bu lekeler. Hatta pembeye döndü ve böyle sey gibi bi damla leke degil de nasil desem hafif parcali gibi. Biraz da ağrım var dinleniyorum

Benim de 2000 de göremediler canım karından bakmamıştı üstelik. Ben 2 hafta dayandım sonra hem kese hem kalp atışını birlikte gördüm istersen en azından bi 5 6 gün bekle

Kizlar dua edin salı günü değerim 2000 olursa keseyi görürüz dedi doktorum cuma günü 505 çıkmıştı beta hcgm.. İnsaAllah hamileyimdir kese görürüz dört kimyasal gebelik sonrası hiç hareket etme yat dedi bugün nedense ağlama krizine girdim sebepsizce bir saat sürdü psikopat gibi hissettim

Merhaba canim birebir ayni donem ve hislerdeyim. Gececek insaallah hayirlisiyla.. insaallah.

Canim cok gecmis olsun insaallah sen negatifsindir, esin de cok cabuk rahat atlatir

Ben de bugün doktora gittim ancak karından baktığı için göremedik. Haftaya geldiğinde kalp atışı ile beraber keseyi de görürüz dedi. Ancak rahim çok güzel kalınlaşmış bir problem yok dedi çok şükür Gebeliği erkenden öğrenince böyle beklemek gerekiyor

Merhabalar herkese. Normale gore adet donemindeyim resmen berbat geciyor, asiri bulanti kusma yok ama her seyden bi hafif tiksinme vs. Bin tane dusunce kafamda, karnimda agrilar. Bir an once doktor randevu gunum gelse diye iple cekiyorum normalde ne guzel dün gitmemiz lazimdi onumuzdeki carsambaya atti doktor. İcim karmakarisik, midem agzimda. Bi an once 1 2 hafta ileri hareket etse keske zaman.
Yani demek ki okudugum sey dogruymus, eski adet duzenindeki gunlerde eski ayni sikintilar oluyor, biraz geriden gelenler de hazirlikli olsun az cok :)

Kızlar merhabalar bugün korona için geldiler ama sadece eşim test yaptırıp pozitif olduğu için ilaç verdiler gittiler bizede test yapmadılar randevum var dedim belirtileriniz yoksa gidin onun dışında evden çıkma yasağınız var 10 gün dediler Demem oki mümkünolduğunca gitmeyin hastahanelere düşündüm ben belirtim yok ama çok yakın temaslıyım kocam ilk belirtisinde dibindeydim ateş ölçtüm aynı yatağı paylaştık ogün gidebilirsin dediler diye gidemedim iptal ettim o zorlana haftalsr sonraya alabildiğim randevuyu ya varsa ya bi anne adayına doğmamış bebeğe bulaştırıp zarar verirsem diye iptal edincede düşündüm ya kemdi bebeğimi riske attıysam diye birebir yaşadım bunları ben en canlı örneğim bazılsrı sadece kendi bebeğini düşünüp gidebilirdi ki temaslılsrında gitmesi çok kolaymış bunu öğrendim nolur dikkat edin bana ve bebişimide dua edin bende tüm hamişler brbişler için bol bol dua ediyorum

Cok tesekkur ederim

Geçmiş olsun inşallah geçmemiştir geçmişse de hafif atlatırsınız.

Geçmiş olsun inşallah bebeğinize de size de bir şey olmayacak kendinizi yormayın koku testi yapın kahve ile falan arada. Sağlıklı beslenip dinlenmeye çalışın. Ben de bu dönemde acil olmadıkça hastaneye gitmemek taraftarıyım, doktoruma acil durum nedir diye sordum göğüslerine bastırdıkça acıma hassasiyet hissi tamamen geçerse, çok kanama olursa gibi durumlar dışında acillik durum yokmuş. Yurtdışında zaten aylarca ultrasona girmiyorlar. Bir de inşallah olmazsın ama olursan da ; bebeklere geçmiyormuş hatta instagramda böyle bir yazı gördüm:

Teşekkür ederim buda bir
az rahatlattı beni
Teşekkürler bu yazıda rahatlattı beni

Aynen avukatım Ne sınavına girdiniz merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…