- 27 Ağustos 2015
- 1.835
- 2.411
- 133
Bende aynıyımKızlar heryerim sivilce oldu heryerimmm
Goguslerimin etrafı sırtım karnım yüzüm boynum mahvolmusum ya sizce neden
Öyle miiBende aynıyımbatıl inançlara göre kız çocuğu sivilce yaparmış..
Aynen canım içi tekrar doluyor geçmiyor sızlıyor ya da başka yerde cıkıyor boynum özellikleÖyle miine güzel inşallah rabbim hayırlısını versin önce tabii ama bu sivilceler acıyor bir tanesi çıban gibi oldu artık birşey de kullanılmaz sabunlu suyla yıkayıp duruluyorum insan içine çıkılmaz hiç abartısız yani
Bende bi öyle diyorum bide ortak renk alabilirim diyorum ama suan degil ya beklemek lazım galiba kumbara yaptık biriktircez doguma kadarAcaba cinsiyet belli oluncami alsam diyorum nasıl dayanırım bilmiyorum
Aynen benim de boynum bağrım dolu hep.Gülsuyu sürmek iyi gelir yazmışlar bir deneyecegim ben canım aklında bulunsun inşallah geçerlerAynen canım içi tekrar doluyor geçmiyor sızlıyor ya da başka yerde cıkıyor boynum özellikle
Teşekkür ederim azizeBenimde 4 haftada lekelenmem oldu 4 gün falan lekelenme şeklinde geldi sonra kanamaya dönüştü progestan kullandım bı etkisi olmadı cuma günü doktorum iğne verdi onu kullandım iki gün boyunca kalcam çok ağrıdı ama karındaki sancimi da kesti ve kanamamda baya azaldı gelmiyo diyebilicek kadar azaldı bende lekelenmem olunca baya korktum keyfim falan kaçtı ama şuan gayet iyiz inşallah sende iyi şeyler duyarsın güzel haberlerini bekliyoruz cnm
Benim de 2000 de göremediler canım karından bakmamıştı üstelik. Ben 2 hafta dayandım sonra hem kese hem kalp atışını birlikte gördüm istersen en azından bi 5 6 gün bekleKızlar merhaba aranızda yeniyim . Sat18. Ekim . Sanırım herşey yolunda giderse ben de temmuz annesi olacağım. Dün doktora gittik bthcg 2000. Şu an 5 haftalık olması lazım Fakat keseyi göremedi doktor. Çok kötü oldum. Sizce normal mi
Merhaba canim birebir ayni donem ve hislerdeyim. Gececek insaallah hayirlisiyla.. insaallah.Kızlar bişey sorucam hamilelikte adet döneminiz geldiğinde nasıldınız ben iki gündür adet sancıları bel ağrısı var çok değil ama en önemlisi çok stresliyim hatta sinirliyim duygusalım duygularım karma karışık canım çok sıkkın normal adet dönemi gibi hissediyorum hamilelikle ilgili hiç bişey hissetmiyorum size tuhaf gelebilir ama bebeğin geleceğiyle ilgili korkularım var ve istemiyorum gibinapcamı kafam çok karışık ya
Canim cok gecmis olsun insaallah sen negatifsindir, esin de cok cabuk rahat atlatirKızlar sanırım eşim pozitif akşam işten geldiğinde hastalandı 3 arkadaşıda aynıymış bugün 3üde test yaptırdı eşimin sonucu daha çıkmadı ama bir arkadaşının çıkmış pozitifmiş pazartesi günüde ilk randevum vardı iptal olucak sanırım 2 aylık bebiş bugün tam ve geçen sene acil kürtajdan sonra riskliydim neyapıcam bilmiyorum dua edin korkuyorum
Cok tesekkur ederimMerhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım
Bu kişiden kişiye değişiyor ama genellikle 4-5.haftalarda görülüyor kese. Tabi kesenin içinde bebegi görmek ve kalp atışı için aslında 7de gitmek en mantıklısı ben de çok erken öğrendim dayanamadım sürekli gittim ama stresli oluyor olcak mı olmicak mi yoksa falan diye. Ben keseyi 4+5te gördüm. Benden daha önce görebilenler de sonra görebilenler de oldu. Kalp atışı içinde 6+0da duydum ben ama yine benden önce duyanlar olmuştu. Bu kişiden kişiye değişiyor. Bazen doktorun makinesi ve tecrübesiyle de alakalı
Geçmiş olsun inşallah geçmemiştir geçmişse de hafif atlatırsınız.Kızlar merhabalar bugün korona için geldiler ama sadece eşim test yaptırıp pozitif olduğu için ilaç verdiler gittiler bizede test yapmadılar randevum var dedim belirtileriniz yoksa gidin onun dışında evden çıkma yasağınız var 10 gün dediler Demem oki mümkünolduğunca gitmeyin hastahanelere düşündüm ben belirtim yok ama çok yakın temaslıyım kocam ilk belirtisinde dibindeydim ateş ölçtüm aynı yatağı paylaştık ogün gidebilirsin dediler diye gidemedim iptal ettim o zorlana haftalsr sonraya alabildiğim randevuyu ya varsa ya bi anne adayına doğmamış bebeğe bulaştırıp zarar verirsem diye iptal edincede düşündüm ya kemdi bebeğimi riske attıysam diye birebir yaşadım bunları ben en canlı örneğim bazılsrı sadece kendi bebeğini düşünüp gidebilirdi ki temaslılsrında gitmesi çok kolaymış bunu öğrendim nolur dikkat edinbana ve bebişimide dua edin bende tüm hamişler brbişler için bol bol dua ediyorum
Geçmiş olsun inşallah bebeğinize de size de bir şey olmayacak kendinizi yormayın koku testi yapın kahve ile falan arada. Sağlıklı beslenip dinlenmeye çalışın. Ben de bu dönemde acil olmadıkça hastaneye gitmemek taraftarıyım, doktoruma acil durum nedir diye sordum göğüslerine bastırdıkça acıma hassasiyet hissi tamamen geçerse, çok kanama olursa gibi durumlar dışında acillik durum yokmuş. Yurtdışında zaten aylarca ultrasona girmiyorlar. Bir de inşallah olmazsın ama olursan da ; bebeklere geçmiyormuş hatta instagramda böyle bir yazı gördüm:Kızlar merhabalar bugün korona için geldiler ama sadece eşim test yaptırıp pozitif olduğu için ilaç verdiler gittiler bizede test yapmadılar randevum var dedim belirtileriniz yoksa gidin onun dışında evden çıkma yasağınız var 10 gün dediler Demem oki mümkünolduğunca gitmeyin hastahanelere düşündüm ben belirtim yok ama çok yakın temaslıyım kocam ilk belirtisinde dibindeydim ateş ölçtüm aynı yatağı paylaştık ogün gidebilirsin dediler diye gidemedim iptal ettim o zorlana haftalsr sonraya alabildiğim randevuyu ya varsa ya bi anne adayına doğmamış bebeğe bulaştırıp zarar verirsem diye iptal edincede düşündüm ya kemdi bebeğimi riske attıysam diye birebir yaşadım bunları ben en canlı örneğim bazılsrı sadece kendi bebeğini düşünüp gidebilirdi ki temaslılsrında gitmesi çok kolaymış bunu öğrendim nolur dikkat edinbana ve bebişimide dua edin bende tüm hamişler brbişler için bol bol dua ediyorum
az rahatlattı beniGeçmiş olsun inşallah bebeğinize de size de bir şey olmayacak kendinizi yormayın koku testi yapın kahve ile falan arada. Sağlıklı beslenip dinlenmeye çalışın. Ben de bu dönemde acil olmadıkça hastaneye gitmemek taraftarıyım, doktoruma acil durum nedir diye sordum göğüslerine bastırdıkça acıma hassasiyet hissi tamamen geçerse, çok kanama olursa gibi durumlar dışında acillik durum yokmuş. Yurtdışında zaten aylarca ultrasona girmiyorlar. Bir de inşallah olmazsın ama olursan da ; bebeklere geçmiyormuş hatta instagramda böyle bir yazı gördüm:
Op. Dr. Banu ÇİFTÇİ on Instagram: "🌸 “Covid-19 anneden bebeğe geçiyor mu?” Vertical geçiş diyoruz buna ve infeksiyona yol açan patojenin anne karnındayken ya da doğum sırasında bebeğe geçmesinden bahsediyoruz. 🌸 İlk bulgular çok kısıtlı
19K likes, 144 comments - dr.banuciftci on November 11, 2020: "🌸 “Covid-19 anneden bebeğe geçiyor mu?” Vertical geçiş diyoruz buna ve infeksiyona yol açan patojenin anne karnındayken ya da doğum sırasında bebeğe geçmesinden bahsediyoruz. 🌸 İlk bulgular çok kısıtlıydı ve Çin’den gelen...www.instagram.com
Teşekkürler bu yazıda rahatlattı beniGeçmiş olsun inşallah bebeğinize de size de bir şey olmayacak kendinizi yormayın koku testi yapın kahve ile falan arada. Sağlıklı beslenip dinlenmeye çalışın. Ben de bu dönemde acil olmadıkça hastaneye gitmemek taraftarıyım, doktoruma acil durum nedir diye sordum göğüslerine bastırdıkça acıma hassasiyet hissi tamamen geçerse, çok kanama olursa gibi durumlar dışında acillik durum yokmuş. Yurtdışında zaten aylarca ultrasona girmiyorlar. Bir de inşallah olmazsın ama olursan da ; bebeklere geçmiyormuş hatta instagramda böyle bir yazı gördüm:
Op. Dr. Banu ÇİFTÇİ on Instagram: "🌸 “Covid-19 anneden bebeğe geçiyor mu?” Vertical geçiş diyoruz buna ve infeksiyona yol açan patojenin anne karnındayken ya da doğum sırasında bebeğe geçmesinden bahsediyoruz. 🌸 İlk bulgular çok kısıtlı
19K likes, 144 comments - dr.banuciftci on November 11, 2020: "🌸 “Covid-19 anneden bebeğe geçiyor mu?” Vertical geçiş diyoruz buna ve infeksiyona yol açan patojenin anne karnındayken ya da doğum sırasında bebeğe geçmesinden bahsediyoruz. 🌸 İlk bulgular çok kısıtlıydı ve Çin’den gelen...www.instagram.com
İlk yazım birbirine girince yollamadım sanıp tekrar yazdım ama karışmış birbirineTeşekkür ederim buda bir
az rahatlattı beni
Teşekkürler bu yazıda rahatlattı beni
Markası modeli ne acaba?
Biz kullanmıyoruz ama ben ablamlardayken onlar taktırdı ilk 2 3 gün kireçli geldi sonradan düzeldi gayette memnunlar hatta bende memnunum çünkü kendime iki tane 5 litrelik bidon doldurdum
Aynen avukatımProgestani ilk aldığım aksam ben baska bir aleme gittim geldim 1 saatliginekorkunc bas dönmesi konusamama yuruyememe vs. Simdi gece fitil olarak alıyorum.
Bana guzel dileklerde bulunan herkese teşekkür ederimm. L Lavyer2012 siz de avukatsiniz bu arada galiba, meslektasiz.. 2. Sinava da girdim bugun bitti.
Dünkü sinavdan sonra biraz fazla stres yaptim kendime galiba alakası var mıdir bilmiyorum ama. Gece yarısı karin ağrısıyla uyandim baya şiddetliydi galiba sabahı acilde gorcez dedim.. lavaboya gittim geldim biraz rahatladim uyumusum sonra. Sabah bisey yoktu. Sinavdan eve gelince kahverengi bi akıntı geldi. Simdi de biraz ağrı var. Yarin randevum var 12de. Kanama alanı oldugu icin doktor gel demisti gecen hafta.
Biraz keyfim kacti açıkçası bakalim yarın ne diyecek doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?