2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Merhaba, ben 4 haftalık hamileyken covit pozitif oldum karantina sonrasında doktora muayene için gittim 6+3 haftalık olmuştu kalp atışını bile duyduk gayet sağlıklı dedi doktor. Hamilelikte en büyük sıkıntı stres, üzüntü. O yüzden bence bütün olumlu enerjini bebeğe göndermeni tavsiye ederim. İnşallah pozitif olmazsın. Şimdiden C ve D vitamini takviyesi almanı öneririm. Eşinle birlikte kullanabilirsiniz.

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun biraz olsun rahatladım aslında istemediğim bebeğim değil ona layık bir hayat verememekten korkuyorum eşim ilgisiz ve en önemlisi aşırı derecede cimri bebeğime istediğim şeyleri yapamamaktan korkuyorum 2 ay önce eltim doğum yaptı ilk yiğeni eşimin ama avm de birbirimize girdik bebeğe hediye almak için gitmiştik başkasına yapıyorsa benimkine neler yapar düşünemiyorum yinede ondan habersiz ne biriktirirsem artık bebeğimin herşeyini eksiksiz almaya çalışacağım Allah büyük doğumdan sonrada çalışırım napim çocuğumu kimseye muhtaç etmicem Allah'ım ın izniyle❤çok sağol canım

kızlar aşırı kötüyüm. akşamdan sonradır 4 defa istiğfar ettim. ahh şaka gibi hala midem alev topu sanki. ne yesem çıkardım. bu günler çabucak geçer inşallah.

İnanın birebir yaşayıp atlanı duymak çok istiyordum çok teşekkür ederim bol meyve tüketiyoruz şimdilik ilk fırsattada takviye aldırıcam tabi alabilcek birilerini bulabilirsem çok sağolun

Tabiki kimse yaşamasın buarada istiyordum derken pozitif çıkıp hiç bir zorluk yada minumum zorluk çekip atlatanı duymayı istiyordum varsa düşmanım Allahım düşmanımı bile korusun hep dua ediyoruz herkez için çok büyük geçmiş olsun zeynep3406

kızlar aşırı kötüyüm. akşamdan sonradır 4 defa istiğfar ettim. ahh şaka gibi hala midem alev topu sanki. ne yesem çıkardım. bu günler çabucak geçer inşallah.
İnşallah canım sen kızındada sürekli çıkardığınız söylemiştin ne zaman bitmişti inşallah çabucak biter.

Bende aynıyım batıl inançlara göre kız çocuğu sivilce yaparmış..
bende aşırı sivilceliyim.. belki doğrudur. oğlumda cildim ak pak olmuştu.
bunda da görüntülü konuştuğum herkes çok güzelleşmişsin naptırdın diyor. sivilcelenmeme rağmen:S

Kızlar afedersiniz akıntıniz varmi beyaz renkli

müthiş derecede. sürekli acaba kanama mı var diye kontrol ediyorum. o kdr ıslanıyor:S

İnşallah canım sen kızındada sürekli çıkardığınız söylemiştin ne zaman bitmişti inşallah çabucak biter.
aslında onda aşırı aşırı kötüydüm sürekli yatıyor ve çıkarıyordum bunda akşamdan sonra iyice kötü oldum. kızımda 5 aya kadar devam etti.

progestanı fitil olarak kullanmanıza rağmen gaz yaptı mı ?
karnım acayip şişti. kendimi 5 gündür wcye çıkmamış gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…