2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
aslında onda aşırı aşırı kötüydüm sürekli yatıyor ve çıkarıyordum bunda akşamdan sonra iyice kötü oldum. kızımda 5 aya kadar devam etti.
Kıyamam canım ya çok şükür benim o kadar sıkıntım olmuyor hızlı hareket ettiğim zamanlar bide midemde gaz olunca bulantım oluyor çıkarmıyorum Sadece geğirme şeklinde oluyo sonra rahatlıyorum

Mide yanması ve hafif bulantı gibi bişey yaşıyorum uyutmuyor ilk günden Sizler de kabızlık oldu mu ilk başta ve ne zaman geçti sanırsınız 3 aylık hamile gibi karnım davul

Mide yanması ve hafif bulantı gibi bişey yaşıyorum uyutmuyor ilk günden Sizler de kabızlık oldu mu ilk başta ve ne zaman geçti sanırsınız 3 aylık hamile gibi karnım davul
Bende de vardı bu hafta daha rahatım ama bu hafta vulantıdan pek birşey yiyemiyorum ondan da olabilir.

Benim de oyleydi damarlı da geliyodu bazende parça parça atıyordu sonrada kırmızı kana döndü ağrılarından ağlıyordum dinlendim acil bişey olmadığı sürece ayağa kalkmadim ve Allah'a şükür şuan hicbiseyim yok ne ağrı ne sızı

Ne kadar ilgisiz durursa dursun cinsiyet belli olucagi zaman doktoruna söyle izin verirse eşini de al yanına duysun ve görsün bebeğini benim kayinpederimde çok cimri ve çok ilgisiz ama konu çocukları olunca kimsenin elini cebine koydurtmuyo emin ol eşin öyledir sende kendi çapında birikimini yaparsin kimsenin bebeğine sunamiycagi bı hayat yasatirsin bende eşimi haraça bağladım aylık 1000 almaya baslicam bu aydan itibaren Allah'ın izniyle bizde birikim yapmaya baslicaz

Esin belki yeğenine yapmak istememistir birsey bazi erkekler ailesine daha duskun olur akrabalarina aile rızkını vermek istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…