2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Saol kuzum peki dr gitmeme daha bi hafta var simdi alabilir miyim dr yazmadan eczaneden
Bence alabilirsin kuzum hemen git al hatta
İyiz sen nasılsın
Benim kontrolum 12. Haftada ve şuan 8+6 yım
Zaman hic geçmiyor ya ben de daha 7+4
Amin canım amin zaman su gibi aksın da sağlıkla ilerlesin insallah ben de daha kimseye demedim bi kaç hafta geçsin demeye başlarım diye düşünüyorum:) Tadını çıkarmamız gerekiyor ama zaman hic geçmiyor ya ben ilacı içince mutfağa girebiliyorum çok şükür lekelemem hic olmadi doktor da olmadıkça gelme dedi

Oh çok şükür o zmn hiç gitme canım en güzeli. Benim lekelenmem devam ediyor bakalım cuma ne diyecek inşallah herşey yolunda olur bir ay gitmem

Kızlar belki aranızda neslican tayı bilen vardır çok üzülmüştüm ondada onun gibi bı kadın daha vardı iki kez kansere yakalndive sonu onunki gibi oldu bugün vefat etmişAllah'ım hastalara safi ismiyle şifa versin ölülerimizin mekanı cennet olsun inşallah

Öyle mi hiç bilmiyordum doktor progestan verince kötü sandım ben. Nasıl yükseltilir ki canım çok mu düşük senin muhakkak ilacı vardır progestan falan takviye verir
Cok dusuk degil aslinda 3 aylik donemde olmasi gerek orta degerde ama ilac kullaniyorum sabah aksam olmak uzere iki kere

Nasilsiniz hanımlar hemen hemen hepimiz 2. Ayımıza girdik :) Bir dahaki kontroller ne zaman
17 aralıkta 11 haftalığa denk geliyor. Daha çok var
Az az yiyip sık ye bana doktorum öyle söyledi. Zencefil kaynatabilirsin çok aşırı tüketmemek şartıyla. Yatağın yanında çubuk kreker falan koyup kalkar kalkmaz ağzına at. Bir de ilaç kullanabilirsin bazılarında işe yarıyor

Hicbbisey yemek istemiyorum canm onları da yaptım ise yaramadı su bile içmek istemiyorum folik asit içiyorum suyla onu bile çıkarıyorum çok kötü durumdayim şimdi eşime ilaç aldırdım prilam insallah zararı olmaz faydasını görürüm

Bu gün gittim muaneye kalp atışını dinledim cok şükür vardı cok korka korka ve heycanla girdim odaya musmutlu çıktım çok şükür iyiyiz bi sıkıntı yok progestan bitti leke de bitti dedim sancın yoksa kulanma dedi ilaçı kalbi 147 dedi 14.75 mm olmuşuz rabbim hepimizinkini sağlıklakucagına almayı nasip etsin inşallah cinsiyet tahmini yapanlar bizede bakabilir mi

Al bendende o kadar. Biraz önce tost yemeye çalıştım. Birden afedersiniz bi tiksinme geldi tuvalette öğürmekten mahvoldum

Gözün aydın canım ne güzel haberler bunlar elhamdülillah oncekinde kaç haftalıkken gittin canım kaç mmdi

Al bendende o kadar. Biraz önce tost yemeye çalıştım. Birden afedersiniz bi tiksinme geldi tuvalette öğürmekten mahvoldum
Walla bulantıdan uzandığım yerle tuvalet arası baska yere gidemiyorum 1 haftadir ne yemek yapıyorum ne ufacık bi is mahvetti bu bulantı beni

Walla bulantıdan uzandığım yerle tuvalet arası baska yere gidemiyorum 1 haftadir ne yemek yapıyorum ne ufacık bi is mahvetti bu bulantı beni
Allah yardımcımız olsun. Ben kolonya, alkollü dezenfektan falan sürüp kokluyorum. Anlık rahatlık veriyo en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…