2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Cok gecmis olsun,ilk hamileligimde bende yasamistim idrar yollari enfeksiyonu. Saniyorum bu yasadigim sorun idrar degil zira idrar tahlili de vermistim onda cikardi diye dusunuyorum. Bakalim yarin tekrar kan verecegim umuyorum ciddi bir problem yoktur. Maalesef ilk 3 ay insan biraz tedirgin oluyor,saglikla alalim kuzulari elimize insallah

Allah razı olsun canım hep güzel haberler verelim birbirimize inşallah 6+1 di gittim 5.22 mm di
Kızlar ben ilk gittigimde ultrason kağıdı da 16 mm yazıyordu dün gittiğimde doktor yanındaki hemşire derken 16mm 1.5 cm dedi bende geçen sefer geldiğimde o kadar di biyumemis mi dedim doktor hanım çok saolsun hayır dedi o zaman keseyi ölçtüm sadece bu sefer bebiş dedi

Tesekkür edereim canim bende doktora gitmeden yapmak istemiyodum ama bi sorayim dedim

Bu topiği hiç sevmedim yeni gelenleri çok sallamıyorlar Kasım topiği ne güzel herkes çok samimi
yeni gelenlerle alakalı değil ilk ben geldim ama çoğu yazdığım şey cevapsız bırakılıyor. aktif ve hevesli bir topik değil. bende hazirana kaydım o yüzden.

Masallah canımm

Canım sabah akşam bi kaç lokma ekmek ya da tuzlu bi şeyler al ye sonra iç bi yarım saat uzan , ben bu ilacı sırf ilaç içmemek icin kullanmamıştım gün de 4 5 kere çıkarıyordum şu an gerçekten iyiyim insallah faydası olur
Canım benim çok sevindim kocaman masallah size , benim de 149 du kalp atışı bence cinsiyetleri aynı olacak :)

Çok şükür ya ilk gebelikte 6. Haftada kalbi durmustu beb bunu 7+4 de ögrendim randevum o zamandı çok üzüldüm rabbim bunun kalbini duyurdu ikinci kez çok şükür
Evet söylemiştin canım inşallah Rabbim bebislerimizi sağlıkla kucaklamak nasip etsin güzel düşünelim güzel olsun

yeni gelenlerle alakalı değil ilk ben geldim ama çoğu yazdığım şey cevapsız bırakılıyor. aktif ve hevesli bir topik değil. bende hazirana kaydım o yüzden.
Kimse kimseyi umursamıyor ondan herkes kendi derdini anlatıp çıkıyor. Öncesinde kimyasaldı nisan topiğindeydim mükemmeldi. Herkes birbirini sorar gün be gün heyecan yaşardık burada öyle olcak zannettim değilmiş

Ben de daha önce 2017 mart annelerindeydim. Doğuma kadar çok keyifle gemişti.

Selam kızlar yeni öğrendim anne olacağımı 5+1 im bu gün bir kızım var onda çok kusmuştum şimdi ise göğüs uçlarımın acıması dışında bide ilk günler sabah bulandım sadece başka bi belirti yok gene kusmalar başlayacak diye çok korkuyorum sizlerin ne zamanlar başladı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…