Canım sabah akşam bi kaç lokma ekmek ya da tuzlu bi şeyler al ye sonra iç bi yarım saat uzan , ben bu ilacı sırf ilaç içmemek icin kullanmamıştım gün de 4 5 kere çıkarıyordum şu an gerçekten iyiyim insallah faydası olur
Canım benim çok sevindim kocaman masallah size , benim de 149 du kalp atışı bence cinsiyetleri aynı olacak :)
Selam kızlar yeni öğrendim anne olacağımı 5+1 im bu gün bir kızım var onda çok kusmuştum şimdi ise göğüs uçlarımın acıması dışında bide ilk günler sabah bulandım sadece başka bi belirti yok gene kusmalar başlayacak diye çok korkuyorum sizlerin ne zamanlar başladı acaba
Bulantı ilacı kullanan arkadaşlar doktorunuz mu yazdı siz mi aldınız. Benim ikinci konturolun zamanı iyice açıldı gidemiycem bir süre kendim alsam sorun olur mu
Kuzum düzenli kullan gece yatmadan yine iç yarına çok daha iyi olursun, bir de açlığını bastiracak seyler yemeye calis acliktan da bulanır evet ben hala kullanıyorum
Bulantı ilacı kullanan arkadaşlar doktorunuz mu yazdı siz mi aldınız. Benim ikinci konturolun zamanı iyice açıldı gidemiycem bir süre kendim alsam sorun olur mu
Kuzum düzenli kullan gece yatmadan yine iç yarına çok daha iyi olursun, bir de açlığını bastiracak seyler yemeye calis acliktan da bulanır evet ben hala kullanıyorum
Canım sabah akşam bi kaç lokma ekmek ya da tuzlu bi şeyler al ye sonra iç bi yarım saat uzan , ben bu ilacı sırf ilaç içmemek icin kullanmamıştım gün de 4 5 kere çıkarıyordum şu an gerçekten iyiyim insallah faydası olur
Canım benim çok sevindim kocaman masallah size , benim de 149 du kalp atışı bence cinsiyetleri aynı olacak :)
Selam kızlar yeni öğrendim anne olacağımı 5+1 im bu gün bir kızım var onda çok kusmuştum şimdi ise göğüs uçlarımın acıması dışında bide ilk günler sabah bulandım sadece başka bi belirti yok gene kusmalar başlayacak diye çok korkuyorum sizlerin ne zamanlar başladı acaba
Hayırlı olsun arkadaşım gözünüz aydın. Sağlıkla kavuşun inşallah. Ben 8.haftadayım bulantım had safhada. Şu an minik bşr parça zencefil kaynattım mesela. Gerçekten iyi geldi
herkese merhaba bugün kalbini karından da duyduk. hatta doktor dürtünce hareket etti çok değişik bir histi :) her şey yolunda dedi masallah çok şükür Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin, bana da devamını nasip etsin :)
benim 5 gün önde gidiyor. doktor son adet tarihimi değiştirdi. haziran annelerine giriyorum bu durumda ama burdan daha çok devam ederim. müsait olunca takvimimi değiştiricem.
Tek bebek ama beta hcg hep çok yüksekti, önden gidiyor falan bir şey olmaz değil mi içimden ne bu acele diyorum.
bişey olmaz olmaz :) böyle geziyorum işte habire tüm gün
bende tansiyon yüksek çıktı. 13e 9du. alet alıp ölçücez ara ara. 3 hafta sonra ikili test, kan testi dedi. Allahım herkesin yardımcısı olsun, sağlık sıhhat versin.
dün de iş yapmıştım sabah çamaşırımda damla damla kan vardı ama doktora demeyi unuttum. doktor da hiç kesede falan kanama var demedi. tekrarlarsa giderim artık doktorun yanına.