2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Çok saol canm kullanıyorsun dimi ilacı ? 1,5 saat oldu içtim ama geçmedi bulantım senin hemen etki etti mi ?

Hoşgeldin canım ben 6 haftaya girdim ve başladı. İnşallah senin olmaz yada çok yıpratmaz. Bulantı çok zor. Sağlıkla gelsin bebiş.

Bulantı ilacı kullanan arkadaşlar doktorunuz mu yazdı siz mi aldınız. Benim ikinci konturolun zamanı iyice açıldı gidemiycem bir süre kendim alsam sorun olur mu

Çok saol canm kullanıyorsun dimi ilacı ? 1,5 saat oldu içtim ama geçmedi bulantım senin hemen etki etti mi ?
Kuzum düzenli kullan gece yatmadan yine iç yarına çok daha iyi olursun, bir de açlığını bastiracak seyler yemeye calis acliktan da bulanır evet ben hala kullanıyorum

Bulantı ilacı kullanan arkadaşlar doktorunuz mu yazdı siz mi aldınız. Benim ikinci konturolun zamanı iyice açıldı gidemiycem bir süre kendim alsam sorun olur mu
Doktorum yazdı kuzum, düzenli kullan kendine eziyet etme dedi

Hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda ben kız hisetmeye başladım

Hayırlı olsun canım gözün aydın . Benim olmadı çok şükür bulantı ama genelde 6. Haftadan sonra başlayanlar var

Reactions: BEH
Hayırlı olsun arkadaşım gözünüz aydın. Sağlıkla kavuşun inşallah. Ben 8.haftadayım bulantım had safhada. Şu an minik bşr parça zencefil kaynattım mesela. Gerçekten iyi geldi

herkese merhaba bugün kalbini karından da duyduk. hatta doktor dürtünce hareket etti çok değişik bir histi :) her şey yolunda dedi masallah çok şükür Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin, bana da devamını nasip etsin :)
benim 5 gün önde gidiyor. doktor son adet tarihimi değiştirdi. haziran annelerine giriyorum bu durumda ama burdan daha çok devam ederim. müsait olunca takvimimi değiştiricem.

Tek bebek ama beta hcg hep çok yüksekti, önden gidiyor falan bir şey olmaz değil mi içimden ne bu acele diyorum.
bişey olmaz olmaz :) böyle geziyorum işte habire tüm gün

bende tansiyon yüksek çıktı. 13e 9du. alet alıp ölçücez ara ara. 3 hafta sonra ikili test, kan testi dedi. Allahım herkesin yardımcısı olsun, sağlık sıhhat versin.

dün de iş yapmıştım sabah çamaşırımda damla damla kan vardı ama doktora demeyi unuttum. doktor da hiç kesede falan kanama var demedi. tekrarlarsa giderim artık doktorun yanına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…