biz daha kendimiz alışmadık ki hiç bir şeye muhabbet çevirebilelim daha herkes acabalar denizinde :) kasım topiği dediğin 2020 kasım anneleriyse ohooo onlar artık yaani deneyimli maşallah :)))Bu topiği hiç sevmedim yeni gelenleri çok sallamıyorlar Kasım topiği ne güzel herkes çok samimi
Üzüldüm sizin adınıza. Benim ilk gebeliğim ve tahmini doğum tarihime göre çok bir beklentiye girmeden geldim bu gruba.Kimse kimseyi umursamıyor ondan herkes kendi derdini anlatıp çıkıyor. Öncesinde kimyasaldı nisan topiğindeydim mükemmeldi. Herkes birbirini sorar gün be gün heyecan yaşardık burada öyle olcak zannettim değilmiş
3800ken gittim ama çok yükseldi benim, 4+2 idim yani. burda da denen şu ki beta 3bin civarı olunca gidersen kese görürsün. 7.haftada git hem kese gör hem kalp atışı duy inşaallah. valla ben bi daha hamile kalırsam aynen öyle yapıcam boşuna bin tane strese girdim halbuki değişen bişey olmuyomuşHanımlar betalar kaç ken doktora gittiniz?
Benim 4+3te 2497 çıktı yarın yine kan vericem ona göre de randevu oluşturayım diyordum bi sonraki cumartesiye3800ken gittim ama çok yükseldi benim, 4+2 idim yani. burda da denen şu ki beta 3bin civarı olunca gidersen kese görürsün. 7.haftada git hem kese gör hem kalp atışı duy inşaallah. valla ben bi daha hamile kalırsam aynen öyle yapıcam boşuna bin tane strese girdim halbuki değişen bişey olmuyomuş
Gözün aydın canım çok sevindim maşallahherkese merhaba bugün kalbini karından da duyduk. hatta doktor dürtünce hareket etti çok değişik bir histi :) her şey yolunda dedi masallah çok şükür Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin, bana da devamını nasip etsin :)
benim 5 gün önde gidiyor. doktor son adet tarihimi değiştirdi. haziran annelerine giriyorum bu durumda ama burdan daha çok devam ederim. müsait olunca takvimimi değiştiricem.
Tek bebek ama beta hcg hep çok yüksekti, önden gidiyor falan bir şey olmaz değil mi içimden ne bu acele diyorum.
bişey olmaz olmaz :) böyle geziyorum işte habire tüm gün
bende tansiyon yüksek çıktı. 13e 9du. alet alıp ölçücez ara ara. 3 hafta sonra ikili test, kan testi dedi. Allahım herkesin yardımcısı olsun, sağlık sıhhat versin.
dün de iş yapmıştım sabah çamaşırımda damla damla kan vardı ama doktora demeyi unuttum. doktor da hiç kesede falan kanama var demedi. tekrarlarsa giderim artık doktorun yanına.
yani şahsi fikrim dayanabilirsen 6. haftayı bekle. senin de hcg yüksekmiş. ben alttan muayene ile 5+6da ilk duydum kalbi benimki 5 gün öndeymiş ama. yani beta hcg artışın güzelse daha doğrusu artıyorsa bence hiç strese girmeden 6yı 7yi bekle hafta olarak.Benim 4+3te 2497 çıktı yarın yine kan vericem ona göre de randevu oluşturayım diyordum bi sonraki cumartesiye
35Hanımlar betalar kaç ken doktora gittiniz?
Bu ctesi değil 10 gün sonra için demiştim alttan baktırma taraftarı değilim ozaman biraz daha bekleyeyim çok teşekkür ederimyani şahsi fikrim dayanabilirsen 6. haftayı bekle. senin de hcg yüksekmiş. ben alttan muayene ile 5+6da ilk duydum kalbi benimki 5 gün öndeymiş ama. yani beta hcg artışın güzelse daha doğrusu artıyorsa bence hiç strese girmeden 6yı 7yi bekle hafta olarak.
ama ctsi gitsen keseyi göreceği hcgye ulaşmış olur
Sağlıklıdır annesi stres yapma hiç. Yarın yazarsın bize de sen tedaviyle mi hamile kalmıştın?İnşallah yarın gidicem ama çok gerginim ya doktora gideceğim zaman geriliyorum inşallah sağlıklıdır uykularım da bile sürekli düşnüyorum off
Bende kimyasalda 66 ile gitmiştim
:) valla aceleci çıktı. sağol canım benim darısı, daha da güzelleri sizlerin de başına inşaallah.Gözün aydın canım çok sevindim maşallahbebiş biraz aceleci çıkmış bu tansiyon olayından ben de korkuyorum normalde bile 13 gelir benim ırsi ailede. Doktor kendi mi söyledi olcelim diye bir dahakine sorayım ben de
Çok sağol canım hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza kaç haftalıkken başladı canım senin hangi zamanlarda yani başlaması bulantılarınHayırlı olsun arkadaşım gözünüz aydın. Sağlıkla kavuşun inşallah. Ben 8.haftadayım bulantım had safhada. Şu an minik bşr parça zencefil kaynattım mesela. Gerçekten iyi geldi
Kesinlikle ilk gebelik olduğu için ben hep soru soran oldum burada. Geçen hafta özellikle boş gebelik mi diye düşünüyordum birsuru kişi burda bana destek oldu. Normalde telefonda çok vakit geçirmem eşim kızar. Ama ben girip buraya bakmadan edemiyorum elbet gözden kaçan olur çalışıyorum çünkü ama gördüklerime hep cevap veriyorum. Bana da hep cevap verildi çok şükür herkesten Allah razı olsunÜzüldüm sizin adınıza. Benim ilk gebeliğim ve tahmini doğum tarihime göre çok bir beklentiye girmeden geldim bu gruba.
Sizin daha önceden dahil olduğunuz grup daha aktifmiş ne güzel. Burada da çok pasif bir durum yok bence.
Ben mesele ilk kez gebelik deneyimlediğim için herkesin mesajına yorum yapmakta çekiniyorum. Genellikle aynı durumu yaşadığım arkadaşlarla yazışmaya çalışıyorum.
Büyük ihtimalle grubumuzda ya tecrübeli anne az ya da sürekli buraya bakabilecek vakti yok arkadaşlarımızın.
Keşke aynı dönem hamişlerin buluştuğu bir toplantı ortamımız olsa yurtdışındakiler gibi şu pandemide o da mümkün değil.
Bana dr oğlumda kanama vs yoksa sıkıntı değil demişti. Bunda aynı doktorum kalp atışını duyana kadar riske atmayalım dedi.Merhaba kizlarbugün tam 5 haftalik hamileyim cok sükür. Ben size birsey sormak istiyorum. Yurtdisinda oldugum icin henüz doktoruma görünemedim 3 hafta sonra randevum. Utaniyorum sorarken ama iliski oluyor mu sizde bu sürecte ben korkuyorum birsey olacak diye sizce napayim zarari var midir ki?
Kesinlikle heyecan başka bir şey. Benim ilk gebeliğim iki buçuk yıldır e nabizim 30 tane negatifle dolu. Kırmızıyı bir gördü eşim hemen arabanın anahtarını aldı koş koş gidiyoruz dediBende kimyasalda 66 ile gitmiştimilk görünce heyecandan tek değilmişim
Benim adıma üzülmenizi anlayamadım. Aslında grup belli saatlerde aktif. Ama herkes kendi ile bilgi verip gidiyor. Bende tecrübeli sayılmam sadece okuyarak katılım sağlayarak bilgi ediniyorum. Sizde istemez misiniz sizinle aynı dönem olan insanlarla sohbet etmeyi heyecanı paylaşmayı? Sitemim tamamen bunaÜzüldüm sizin adınıza. Benim ilk gebeliğim ve tahmini doğum tarihime göre çok bir beklentiye girmeden geldim bu gruba.
Sizin daha önceden dahil olduğunuz grup daha aktifmiş ne güzel. Burada da çok pasif bir durum yok bence.
Ben mesele ilk kez gebelik deneyimlediğim için herkesin mesajına yorum yapmakta çekiniyorum. Genellikle aynı durumu yaşadığım arkadaşlarla yazışmaya çalışıyorum.
Büyük ihtimalle grubumuzda ya tecrübeli anne az ya da sürekli buraya bakabilecek vakti yok arkadaşlarımızın.
Keşke aynı dönem hamişlerin buluştuğu bir toplantı ortamımız olsa yurtdışındakiler gibi şu pandemide o da mümkün değil.
İnşallah canım benimki cuma günü kontrolüm:) valla aceleci çıktı. sağol canım benim darısı, daha da güzelleri sizlerin de başına inşaallah.
doktor dedi ki tansiyonu 13 e 9 'un üstünde istemeyiz. şimdi doktora geldin diye streslendiğinden de böyle çıkmış olabilir dedi. normalde kaç diye sordu.
ben normalde düşük tansiyonluyum 10'a 6 maksimum falan. Geçen randevuda da 11'e 7 çıkmıştı. yani benim normalime göre yüksek gidiyor ondan ölçmen lazım ara ara dedi.
ama en önemlisi 13'e 9'u aşmayacakmışız.
Alıyor alıyor git artık alışveriş yaşı geldi bebeğinKızlar merhaba herkese benimde evde test ile pozitifi gördüm 4+3 sanırım şuan yarın sağlık ocagına gidip kan vereyim diyorum sabahtan alıyolar dimi sağlık ocagında bir günde sonuç çıkar mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?