2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kesinlikle heyecan başka bir şey. Benim ilk gebeliğim iki buçuk yıldır e nabizim 30 tane negatifle dolu. Kırmızıyı bir gördü eşim hemen arabanın anahtarını aldı koş koş gidiyoruz dedi
Erkekler çok tuhaf varlıklar normalde kaldiramazsin bişey için bu sevinçleri bambaşka

Çok sağol canım hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza kaç haftalıkken başladı canım senin hangi zamanlarda yani başlaması bulantıların
6.hafta başladı ve sanki her geçen gün artarak devam ediyor. Gözünü korkutmak istemem bazıları sıfır bulantıyla devam ediyor. Bünyeye göre fark ediyor belliki

Biraz daha gitmezsen bebiş merhaba beni unuttun anne dicek
walla bu akşamı zor edicem sanırım heyecanlandım şimdiden akşam özelemi gitsem acaba ama gitsemde heen ögrenemem gece sanırım bide sağlık ocagına gitmek mantıklı onlarda tkaip başlatıyorlar ya dimi

Sağlık ocağına git bi acelen yok zaten bende yarın hemşireye bilgi vericem takip için. Sonra yine 2. Kez verirsin. Ondan sonra özel doktor vs bakarsın bende böyle yapıcam yani

Ben de 2017 mart annesiyim. O zaman üye değildim ama takip ediyodum çoğunlukla. Çok guzel bi gruptu gerçekten.
yaa aynı yaş aralığı olacak bizimkiler o zaman. gruptan buluşanlar falan bile olmuştu. ben de aktif olup tüm hevesleri beraber yaşamayı çok seviyordum.

yaa aynı yaş aralığı olacak bizimkiler o zaman. gruptan buluşanlar falan bile olmuştu. ben de aktif olup tüm hevesleri beraber yaşamayı çok seviyordum.
Evet canım 30 mart doğumlu benim kızım. O grupta en son doğum yapan bendim herhalde.heyecanla okuyodum. Hele son ay doğum heyecanı çok farklıydı. Vay be 4 sene olacak nerdeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…