2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Evet canım 30 mart doğumlu benim kızım. O grupta en son doğum yapan bendim herhalde.heyecanla okuyodum. Hele son ay doğum heyecanı çok farklıydı. Vay be 4 sene olacak nerdeyse.
ben az daha şubatta doğuracaktım. dinlenme yorma derken 2 marttı zor ettik. gerçi doktorum müdehale etmese bence çok daha beklerdim.

ben az daha şubatta doğuracaktım. dinlenme yorma derken 2 marttı zor ettik. gerçi doktorum müdehale etmese bence çok daha beklerdim.
Evet hatırlıyorum seni de canım. Çok şükür kucagimiza aldık büyüttük bile. Grupta çoğu ikinci yi bile büyütmüş maşallah

Evet hatırlıyorum seni de canım. Çok şükür kucagimiza aldık büyüttük bile. Grupta çoğu ikinci yi bile büyütmüş maşallah
onlar çok casaretliler maşallah. ben şuan bile acaba erken mi dedim. gurbetteyim destekçim yok eşimden başka nereye gidersek ne yaşarsak kızımla yaşadık. çok şükür sıkıntılı bir bebek değildi. İnşallah 2. İçinde bunu söyleye bilirim.

Anladım canım ben de gurbette büyüttüm kizimi. Daha bu sene tayinimiz cıktı anca yakına. Ama ben yine de çok yas farkı olsun istemedim. Kızım iki yaşındayken düşündüm. O da dis gebelik oldu. Yaklaşık 1 sene önce de safra kesesi ameliyati oldum . Kısmet simdiyeymis. Inşallah sağlıcakla kucagimiza da almak nasip olur.

amiin canım inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza. bebek özlemi çok var. rüyamda görüp uyanınca boşluğa düşüyorum resmen. bugün yine bir kız bebeği emziriyordum içim aktı ona ama uyanınca o hisle içim burkuldu. sanki vardı da yok oldu gibi.

Benim kızım çok istiyordu. herkesin kardeşi var benim neden yok deyip duruyodu.simdiden karnımı öpüp duruyo çok mutlu kardeşi olcak diye. Rüyasında bile görmüş

Benim kızım çok istiyordu. herkesin kardeşi var benim neden yok deyip duruyodu.simdiden karnımı öpüp duruyo çok mutlu kardeşi olcak diye. Rüyasında bile görmüş
oo maşallah maşallah benimkide çok hevesli ama babaya aşırı düşkün yan yana bile oturamıyoruz şimdi bebek olunca ne olur nasıl davranır merak ediyorum.

Ben ilk gittiğimde betam tam 1500 çıktı ve keseyi görmüştük. Bir hafta sonra tekrar gidip bebeği gördüm ama beta ölçülmedi canım o yüzden bilemiyorum.
Ne güzel 1500de karından mı gördü acaba?

yeni gelenlerle alakalı değil ilk ben geldim ama çoğu yazdığım şey cevapsız bırakılıyor. aktif ve hevesli bir topik değil. bende hazirana kaydım o yüzden.
Ya ben elimden geldiğince girip okuyorum mesajları aslında ama mesajlarda diğer arkadaşların da yazdığı gibi ilk hamileliğim olduğundan tecrübesizim herkesin tecrübelerini okuyorum buradan ama cevap verecek bir bilgim olmuyor genelde. Çünkü maşallah inşallah hep böyle devam eder ben 8.haftama girdim bugün ama ne bulantım oldu ne bel ağrım ne kanamam ne akıntım ne aşırı bir yorgunluğum... Yani hamile olduğumu unuttuğum oluyor gögüs hassasiyeti ve arada bir anlık gelen kasık sancısı dışında bir şikayetim yok çok şükür O yüzden sizlerin bulantı akıntı kanama ya da ağrı gibi şikayetlerinize yazacak hiç bir şey bulamıyorum.

Yoksa aktif takip ediyorum ben aslında bildiğim bir şey olduğunda cevap verebiliyorum :)

Maşallah doktor iyi dediyse iyidir annesi korkma sağlıkla gelsin bebişin

yeni gelenlerle alakalı değil ilk ben geldim ama çoğu yazdığım şey cevapsız bırakılıyor. aktif ve hevesli bir topik değil. bende hazirana kaydım o yüzden.
Gerçekten çok haklısın sabahtan beridir bir sürü şey yazdım ve nerdeyse kimse takmadı bile bu hamilelik durumunda çok duygusal oluyoruz ve bunun olmaması gerekiyo ben yeni üyeyim çok fazla olmuyo burda olalı ama yinede yardımcı olmaya çalışıyorum birşeyler yazıyorum ve çoğu kişiye de aynısı oluyo farkediyorum o yüzden üzülüyorum bunun olmaması gerekiyo aslında ben sizden yaşça daha küçüğüm ve küçük olmama rağmen sıkıntı yaşadım ve içimi buraya dökmek istiyorum çünkü kimseye anlatamıyorum ama burdada pek fazla onemsenmiyo gibi hissediyorum ve bu beni gerçekten çok üzüyor

Hanımlar betalar kaç ken doktora gittiniz?
Ben sata göre 10 gün gecikmede gittim ama direk ultrasonda kese göründügü icin doktor kan istemedi genel kanları istedi sağlık ocagînda yaptırdım onlarada söyledim ama kese görüldügü icin galiba yapmadılar 4 +2 de kese gördüm

Kızlar her randevuye gittiğinizde yazmaya devam edin omudukça mutlu oluyorum sizin resimlerinize bakıp kendiminmiş gibi hayal ediyorum siz negüzel kaçıncı muayenelerdesiniz ben bugün 8+4 üm hayla randevudan tık yok ayın 6 da karantina bitecekte bulabilirsem 2 hafta sonraya randevu bulcam ben bu gidişle ilk randevumda cinsiyeti bile öğrenirim herhalde sağlıkla devam ederse allahtan acile gitmişim geçen hafta da kalp atışı var dediler aralarında duydum kimbilir hangi test tahlillere geç kaldım hangi takviyelere geçkaldım dua dan başka yapcak bişey yok 6 sına az kaldı ayın 6 sından sonra sağlık ocağına gidicem artık belki ordan bişeyler başlar

Tebrik ederim hayırlı olsun sağlık ocağında 10 a kadar kan verme diye biliyorum ertrsi gün çıkıyor sonuç ögleden sonra almıştı eşim sonuçları

işte benim bahsettiğim de bu. şuan çevremde sadece en yakınlarım biliyor ama onlarla bile her şeyi konuşamıyorum. merakımı, sevincimi, endişemi buraya aktarmak hoşuma gidiyor ama gel gör ki cevap veren olmuyor. öyle olunca burada yazılan şeyler içinde sanki benim cevap vermem gereksiz beni takmıyorlar ben niye takayım ki diyorum.

Ben 7+6 yım şuana kadar 3 kere gittim kontrole normalde doktor 20 gün sonra gel dedi ama ben diger bebegimi 6. Haftada kalbi durmuştu 7+4 de öğrendim korktum bir daha gittim hersey yolunca çok şükür bi ilac takviye yada tahlil istemedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…