Canım ben de kese ve kalp atışı için 1 kere gittim. 13 yada 14 haftalıkken anca gidebilicem. Bence bu dönemde bizim gibi arayı açan çok olmuştur. Hiç canını sıkma. Sadece corona testi pozitif olan hamilelerin kan sulandırıcı kullanması gerekiyormuş. Haziran topiğinde çoğu kişiye doktoru bunu söyledi. Normalde ihtiyacı olamasa bile bu hastalıkta pıhtlaşma ihtimali çok oluyormuş. Arayıp sorabileceğin bir dr numaran varsa aç sor bence.Kızlar her randevuye gittiğinizde yazmaya devam edin omudukça mutlu oluyorum sizin resimlerinize bakıp kendiminmiş gibi hayal ediyorum siz negüzel kaçıncı muayenelerdesiniz ben bugün 8+4 üm hayla randevudan tık yok ayın 6 da karantina bitecekte bulabilirsem 2 hafta sonraya randevu bulcamben bu gidişle ilk randevumda cinsiyeti bile öğrenirim herhalde sağlıkla devam ederse allahtan acile gitmişim geçen hafta da kalp atışı var dediler aralarında duydum kimbilir hangi test tahlillere geç kaldım hangi takviyelere geçkaldım dua dan başka yapcak bişey yok 6 sına az kaldı ayın 6 sından sonra sağlık ocağına gidicem artık belki ordan bişeyler başlar
Yani gercekten böyle olmak varken takmamak neden şuan hemen hemen herkes bu yazdıklarımızı görüyor bunada cevap vericek kimse yokmu yani yanlış anlaşılmasın bu söylediklerim sadece fikrimi söylüyorum herşeyi konuşabilmek varken...işte benim bahsettiğim de bu. şuan çevremde sadece en yakınlarım biliyor ama onlarla bile her şeyi konuşamıyorum. merakımı, sevincimi, endişemi buraya aktarmak hoşuma gidiyor ama gel gör ki cevap veren olmuyor. öyle olunca burada yazılan şeyler içinde sanki benim cevap vermem gereksiz beni takmıyorlar ben niye takayım ki diyorum.
Sağlıkla gelsin inşallah canimBen de erkek hissediyorum kuzum :)
Hmm farkli birsey görmüs olabilir. Bende hic kanama falan olmadi sükür ama yine de doktora görünene kadar uzak durcamBana dr oğlumda kanama vs yoksa sıkıntı değil demişti. Bunda aynı doktorum kalp atışını duyana kadar riske atmayalım dedi.
Valla en iyisi aslinda tabi karantina da oldugunuz icin uzgunum ama bende duysaydim kalp atisini gitmeyi dusunmuyordum bende 2li taramaya kadar acikcasi rabbim tez sifa versin sizeKızlar her randevuye gittiğinizde yazmaya devam edin omudukça mutlu oluyorum sizin resimlerinize bakıp kendiminmiş gibi hayal ediyorum siz negüzel kaçıncı muayenelerdesiniz ben bugün 8+4 üm hayla randevudan tık yok ayın 6 da karantina bitecekte bulabilirsem 2 hafta sonraya randevu bulcamben bu gidişle ilk randevumda cinsiyeti bile öğrenirim herhalde sağlıkla devam ederse allahtan acile gitmişim geçen hafta da kalp atışı var dediler aralarında duydum kimbilir hangi test tahlillere geç kaldım hangi takviyelere geçkaldım dua dan başka yapcak bişey yok 6 sına az kaldı ayın 6 sından sonra sağlık ocağına gidicem artık belki ordan bişeyler başlar
Ay yaziya bakKizlar iyi aksamlar umarim iyisinizdir bebisler cok rahatsiz etmoyordur annelerini
Evet kasim topigi gercekten daha aktif ya da ben oraya alistigim icin bilemiyorumBu topiği hiç sevmedim yeni gelenleri çok sallamıyorlar Kasım topiği ne güzel herkes çok samimi
Bir kaç gündür midem kötü. Aç olmak ayrı sıkıntı yemek ayrı sıkıntı. Şuan yediğim yemek zehir olmuş ağzıma tırmanıyor sanki. Napalım geçecek diyip bekliyorum.Kizlar iyi aksamlar umarim iyisinizdir bebisler cok rahatsiz etmoyordur annelerini
Hayır canım vajinal ultrasonla görünmüştü :) Bir hafta sonra bebeği gördüm, inşallah yarın da kalp atışı için gideceğim çok heyecanlıyımNe güzel1500de karından mı gördü acaba?
Ay hadi İnşallah dünyanın en güzel sesini duyarsınHayır canım vajinal ultrasonla görünmüştü :) Bir hafta sonra bebeği gördüm, inşallah yarın da kalp atışı için gideceğim çok heyecanlıyım
Gececek insallah canim sukur bende bulanti filan yok sabah aksam uyuyorum birde goguslerim fenaBir kaç gündür midem kötü. Aç olmak ayrı sıkıntı yemek ayrı sıkıntı. Şuan yediğim yemek zehir olmuş ağzıma tırmanıyor sanki. Napalım geçecek diyip bekliyorum.
Ben uyanik oldugum her dakika girip bir bakiyom kizlar yazmismi bisey diye benim ilk gebelik oldugu icin heyecanliyim birazcik galibaEvet kasim topigi gercekten daha aktif ya da ben oraya alistigim icin bilemiyorumburaya da bisey diyemem herkes zaman ayiramiyor belli ki. Ben de sadece aksamlari zaman bulabiliyorum ve elimden geldigince sorulan sorulara cevap veriyorum ama tabi herkesten ayni seyi bekleyemeyiz.
Öyle tabi sonu güzel hem de çok güzell. Gögüs ağrısı da zor.Gececek insallah canim sukur bende bulanti filan yok sabah aksam uyuyorum birde goguslerim fenaolsun ama deger insallah
Allah'a şükür gayet iyiz ama arada sancılarım varKizlar iyi aksamlar umarim iyisinizdir bebisler cok rahatsiz etmoyordur annelerini
Geçmiş olsun canım satımiz aynı. Benim de 8+5 bugün. Dün gittim herşey yolunda. Satla uyumlu cıktı çok şükür . Bu arada profildeki sen misin. Ben de sakaryaliyim çok tanıdık geldinKızlar her randevuye gittiğinizde yazmaya devam edin omudukça mutlu oluyorum sizin resimlerinize bakıp kendiminmiş gibi hayal ediyorum siz negüzel kaçıncı muayenelerdesiniz ben bugün 8+4 üm hayla randevudan tık yok ayın 6 da karantina bitecekte bulabilirsem 2 hafta sonraya randevu bulcamben bu gidişle ilk randevumda cinsiyeti bile öğrenirim herhalde sağlıkla devam ederse allahtan acile gitmişim geçen hafta da kalp atışı var dediler aralarında duydum kimbilir hangi test tahlillere geç kaldım hangi takviyelere geçkaldım dua dan başka yapcak bişey yok 6 sına az kaldı ayın 6 sından sonra sağlık ocağına gidicem artık belki ordan bişeyler başlar
Evet valla ilk gogusler olusmaya basladigi zamanki agri gibi dusun artıkÖyle tabi sonu güzel hem de çok güzell. Gögüs ağrısı da zor.
Sancılar bende de var canim ya doktora da dedim bunu dogal dedi ve progestan yazdiAllah'a şükür gayet iyiz ama arada sancılarım var
Aynen canim bendeMesajlara cevap verilmiyor falan yazmışsınız kızlar, ya ben elimden geldiğince girip okuyorum mesajları aslında ama ilk hamileliğim olduğundan tecrübesizim herkesin tecrübelerini okuyorum buradan ama cevap verecek bir bilgim olmuyor genelde. Çünkü maşallah inşallah hep böyle devam eder ben 8.haftama girdim bugün ama ne bulantım oldu ne bel ağrım ne kanamam ne akıntım ne aşırı bir yorgunluğum... Yani hamile olduğumu unuttuğum oluyor gögüs hassasiyeti ve arada bir anlık gelen kasık sancısı dışında bir şikayetim yok çok şükürO yüzden sizlerin bulantı akıntı kanama ya da ağrı gibi şikayetlerinize yazacak hiç bir şey bulamıyorum.
Yoksa aktif takip ediyorum ben aslında bildiğim bir şey olduğunda cevap verebiliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?