2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canım ben de kese ve kalp atışı için 1 kere gittim. 13 yada 14 haftalıkken anca gidebilicem. Bence bu dönemde bizim gibi arayı açan çok olmuştur. Hiç canını sıkma. Sadece corona testi pozitif olan hamilelerin kan sulandırıcı kullanması gerekiyormuş. Haziran topiğinde çoğu kişiye doktoru bunu söyledi. Normalde ihtiyacı olamasa bile bu hastalıkta pıhtlaşma ihtimali çok oluyormuş. Arayıp sorabileceğin bir dr numaran varsa aç sor bence.

Yani gercekten böyle olmak varken takmamak neden şuan hemen hemen herkes bu yazdıklarımızı görüyor bunada cevap vericek kimse yokmu yani yanlış anlaşılmasın bu söylediklerim sadece fikrimi söylüyorum herşeyi konuşabilmek varken...

Bana dr oğlumda kanama vs yoksa sıkıntı değil demişti. Bunda aynı doktorum kalp atışını duyana kadar riske atmayalım dedi.
Hmm farkli birsey görmüs olabilir. Bende hic kanama falan olmadi sükür ama yine de doktora görünene kadar uzak durcam tesekkürler cevap icin

Valla en iyisi aslinda tabi karantina da oldugunuz icin uzgunum ama bende duysaydim kalp atisini gitmeyi dusunmuyordum bende 2li taramaya kadar acikcasi rabbim tez sifa versin size

Bu topiği hiç sevmedim yeni gelenleri çok sallamıyorlar Kasım topiği ne güzel herkes çok samimi
Evet kasim topigi gercekten daha aktif ya da ben oraya alistigim icin bilemiyorum buraya da bisey diyemem herkes zaman ayiramiyor belli ki. Ben de sadece aksamlari zaman bulabiliyorum ve elimden geldigince sorulan sorulara cevap veriyorum ama tabi herkesten ayni seyi bekleyemeyiz.

Kizlar iyi aksamlar umarim iyisinizdir bebisler cok rahatsiz etmoyordur annelerini
Bir kaç gündür midem kötü. Aç olmak ayrı sıkıntı yemek ayrı sıkıntı. Şuan yediğim yemek zehir olmuş ağzıma tırmanıyor sanki. Napalım geçecek diyip bekliyorum.

Bir kaç gündür midem kötü. Aç olmak ayrı sıkıntı yemek ayrı sıkıntı. Şuan yediğim yemek zehir olmuş ağzıma tırmanıyor sanki. Napalım geçecek diyip bekliyorum.
Gececek insallah canim sukur bende bulanti filan yok sabah aksam uyuyorum birde goguslerim fena olsun ama deger insallah

B
Ben uyanik oldugum her dakika girip bir bakiyom kizlar yazmismi bisey diye benim ilk gebelik oldugu icin heyecanliyim birazcik galiba

Geçmiş olsun canım satımiz aynı. Benim de 8+5 bugün. Dün gittim herşey yolunda. Satla uyumlu cıktı çok şükür . Bu arada profildeki sen misin. Ben de sakaryaliyim çok tanıdık geldin

Mesajlara cevap verilmiyor falan yazmışsınız kızlar, ya ben elimden geldiğince girip okuyorum mesajları aslında ama ilk hamileliğim olduğundan tecrübesizim herkesin tecrübelerini okuyorum buradan ama cevap verecek bir bilgim olmuyor genelde. Çünkü maşallah inşallah hep böyle devam eder ben 8.haftama girdim bugün ama ne bulantım oldu ne bel ağrım ne kanamam ne akıntım ne aşırı bir yorgunluğum... Yani hamile olduğumu unuttuğum oluyor gögüs hassasiyeti ve arada bir anlık gelen kasık sancısı dışında bir şikayetim yok çok şükür O yüzden sizlerin bulantı akıntı kanama ya da ağrı gibi şikayetlerinize yazacak hiç bir şey bulamıyorum.

Yoksa aktif takip ediyorum ben aslında bildiğim bir şey olduğunda cevap verebiliyorum :)

Aynen canim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…