2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
ne güzel inşallah gönlünce bulursun ev. tayinci olmasak ailelerimiz bursada orada ev alıp oturmak isterdim. ama nasip her şey ev alsam bile ben oturmıycam anca birikim amaçlı alıp kiraya vericez. doğuya tayin olursak zaten direk lojmanda yaşarız. bakalım ne görücez.

Tesekkür ederim benim kontrol hakkım vardı oyüzden gittim cok sükür gördüm keseyi:)

Canim eksik yazmisim yas 35 tahmini dogum tarihi 12.07.2021

İnşallah cnm meslek ne tayin falan diyince aklıma öğretmen doktor yada uzman çavuş geliyo
Bakalım doğrumu bildim

Eve benim boş gebeliktede oraya gitmiştim kayıtta çıktı 6 haftalıkmış ben o iki sene öncenin deyince iyice baktı söyledi önceki haftaya göre değerlendirme yapıyor

Evet sordum hatta gösterdi ama ilk olduğu için pek anlamadım önceki ultrason büyüklüğünü sordu o 0.91 şimdiki 4.44 büyümüşte inşallah sağlıklı gelecek bitanam yaa
İnşallah cnm ama şunu bil yolk kesesi varsa bebek içinde oluşur eğer yoksa sıkıntılı olur bunu bana kendi doktorum söylemişti
Çünkü ilk haftalarda bana herşeyi dediler bilmem yolk kesen büyük gebelik kesen küçük

İnşallah iyi geçer. 3:30 da gireceğiz nasipse. tabiki çıkınca haber vereceğim inşallah :) umarm sizin de herşey yolunda çok güzel geçer. :)
Canım ultrasondan çıktım. Şükürler olsun ikiz kese gördük rabbim sonuna kadar sağlıkla götürsün inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Aynen canım ondan ümitliyim zaten çıkarken elim ayağım titredi sevinçten yolk var deyince rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah çok mutlu oldum ufacık yolk var diye kalp atışını hareketlerini duyup görünce naparım bilmiyorum

Görülmüştü çok şükür 6 mmcikti 6+3te gördük bakalım yarın ne diyecek doktorumuz. Devletteki cihazlar daha mı kötü bilmiyorum da ben kesinlikle özelde istemiyorum devlette doğum yapmak istiyorum her açıdan bakalım nasip

Yas zencefil mi Canm nasil yapiyosun bana ilacta fayda etmedi cok kotuyum zencefili yas Yok ama alirim kuru var ?
Canım ben çok önceden alıp dondurucuya atmıştım. Ondan minik parça kesip kaynatıyorım.
Sanırım kuru ile de yapılıyor. Ama çok minik parçayı yap kaynat. Düşük riski yapabilirmiş. Google dan biraz bak oku. Bir de youtube da Ceyda Düvenci nin videolarında bahsedildi bu zencefil çayından. İyi geldiği doğru.

Cok saol canm haberini bekliycem dr konusunda cok sanssizim dr 15 gun izinli korona mi oldu nolduysa soylemiyolar baska dr gidicem Bende
Ohoo benim gittiğim doktorlar Edirne'den Kars'a yol olur cidden çok kötü birşey ya doktor değiştirmek ben çok çektim bu konuda çünkü doktor doktor gezdik niye olmuyor diye. Şimdi birtane tutturdum bakalım ama temmuzda kesin tatile falan gider ya şimdiden onu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…