Aynen canım ondan ümitliyim zaten çıkarken elim ayağım titredi sevinçten yolk var deyince rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah çok mutlu oldum ufacık yolk var diye kalp atışını hareketlerini duyup görünce naparım bilmiyorum
Haklısın canım ben duydum kalp atışını onun için ben de farklı bi doktora gitmiştim geçen hafta. Sen de git için rahatlasın sonra yine kendi doktoruna gidersin hem sadece kalp için değil kesenin çevresinde kanama var mı işte büyümesi normal mi gibi şeyleri de öğrenirsin. Bence bu süreçte en önemlisi içinin rahat olması o yüzden kalp atışını duyunca insan bir süre daha rahat hissediyor. İnşallah iyi bir doktor bulursun güzel güzel anlatır her şeyi.
Ohoo benim gittiğim doktorlar Edirne'den Kars'a yol olur cidden çok kötü birşey ya doktor değiştirmek ben çok çektim bu konuda çünkü doktor doktor gezdik niye olmuyor diye. Şimdi birtane tutturdum bakalım ama temmuzda kesin tatile falan gider ya şimdiden onu düşünüyorum
Canım ben çok önceden alıp dondurucuya atmıştım. Ondan minik parça kesip kaynatıyorım.
Sanırım kuru ile de yapılıyor. Ama çok minik parçayı yap kaynat. Düşük riski yapabilirmiş. Google dan biraz bak oku. Bir de youtube da Ceyda Düvenci nin videolarında bahsedildi bu zencefil çayından. İyi geldiği doğru.
Kesinlikle inşallah tutturur rahat ederiz doktora güvenmek o kadar önemli ki. Birde ilk hamilelikse gerçekten gergin oluyor insan. Doktorlar aynı zamanda psikolojiyi de etkiliyor. Ben hep akşam çıkışına gittim hep yorgun haline denk geldim bakım yarın sabah inşallah dinamik halini yakalarım
Kesinlikle inşallah tutturur rahat ederiz doktora güvenmek o kadar önemli ki. Birde ilk hamilelikse gerçekten gergin oluyor insan. Doktorlar aynı zamanda psikolojiyi de etkiliyor. Ben hep akşam çıkışına gittim hep yorgun haline denk geldim bakım yarın sabah inşallah dinamik halini yakalarım
Keske Ilk hamilelik olsa canm o kadar guzel oluyor ki her sey hic bir seyden habersiz benim bi oglum var sorunsuz cok guzel hamilelikti... ikinciyi istedik 2 senedir ugrasiyoruz 2 kaybim bi kimyasalim oldu bu surecte cok zor canm Allah Kimsenin basina vermesin simdi hep Korku icindeyim acaba bu Sefer kalp atisini duyacakmiyim diye
Keske Ilk hamilelik olsa canm o kadar guzel oluyor ki her sey hic bir seyden habersiz benim bi oglum var sorunsuz cok guzel hamilelikti... ikinciyi istedik 2 senedir ugrasiyoruz 2 kaybim bi kimyasalim oldu bu surecte cok zor canm Allah Kimsenin basina vermesin simdi hep Korku icindeyim acaba bu Sefer kalp atisini duyacakmiyim diye
Ahh kıyamam rabbim inşallah sağlıkla ilerletsin bu bebisini oğluna da kardeş olsun benim hiç gebeliğim olmadı bu ilk iki buçuk yıldır uğraşıyoruz inşallah hepimizinkini sağlıkla kucağımiza aldığımız günleri görelim
İnşallah canım daha önce boş gebelik yaşadım ondan korkuyorum doktora da söyledim şuan güzel sıkıntı yok dedi karından baktırdım dedi kii vajinal bakarsak bebeği görebiliriz ama gerek yok haftaya gel dedi inşallah sağlıklıdır