2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Maşallah annesi cinsiyet tahmini yapıldı mı hiç ramziye göre ? Kim bakıyordu bu işe ben merak ettim benimkini
Bu karından ultrasonla çekildi kesen sağ tarafta ve plasenta sağ tarafa yerleşik duruyo bu duruma göre erkek oluyo ama ne kadar doğru bilmiyorum

İnşallah duyarsın cnm bende doktora gittiğimde cinsiyet tahmini yapmasını isticem bakalım olucakmi

İnşallah. 10 gün önceki gittiğimde kanamadan falan söz etmemişti. İnşallah güzel şeyler duyarım. Teşekkür ederim

Ahhh canm al bendende o kadar bu bebek surecinde o kadar cok dr degistim ki Bende insallah bu son olur derken baska dr da buluyoruz kendimizi...

Tamam canm oyle yaparim cok saol Bende simdilik limonlu su iciyorum az da olsa iyi geliyor

Ahhh canm al bendende o kadar bu bebek surecinde o kadar cok dr degistim ki Bende insallah bu son olur derken baska dr da buluyoruz kendimizi...
Kesinlikle inşallah tutturur rahat ederiz doktora güvenmek o kadar önemli ki. Birde ilk hamilelikse gerçekten gergin oluyor insan. Doktorlar aynı zamanda psikolojiyi de etkiliyor. Ben hep akşam çıkışına gittim hep yorgun haline denk geldim bakım yarın sabah inşallah dinamik halini yakalarım

Bebeğin plasentasının nerede yerleştiğine ve bebiş kese içinde ne tarafta olduğu. SEn görmüşsün. Ben çok net göremedim o yüzdn bir şey diyemedim

Vajinadan bu görüntü. görünmüyor mu ki ?

Eklentiler

• 83C9378F-6FEB-4223-9F96-7FF88D2DBFBF.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 56
Keske Ilk hamilelik olsa canm o kadar guzel oluyor ki her sey hic bir seyden habersiz benim bi oglum var sorunsuz cok guzel hamilelikti... ikinciyi istedik 2 senedir ugrasiyoruz 2 kaybim bi kimyasalim oldu bu surecte cok zor canm Allah Kimsenin basina vermesin simdi hep Korku icindeyim acaba bu Sefer kalp atisini duyacakmiyim diye

Ahh kıyamam rabbim inşallah sağlıkla ilerletsin bu bebisini oğluna da kardeş olsun benim hiç gebeliğim olmadı bu ilk iki buçuk yıldır uğraşıyoruz inşallah hepimizinkini sağlıkla kucağımiza aldığımız günleri görelim

Aaa bende boş gebelik yaşadım. Hayal kırıklığı resmen. Bende korkuyorum. İnşallah hepimiz sağlıcakla bebislerimizi kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…