Gözün aydın canım maşallah bebisineKızlar çok şükür herşey yolunda çıktı
başta karından göremedi keseyi. Düşük yapmış olabileceğimi söyledi sonra vajinadan baktı geçen hafta bugün keseyi görmüştüm. Bugün vajinadan hem bebeğimi hep kalp atışını gördüm duydum
İğne yazdı bana kalçadan. 5 günlük progestan dozundaymış yan etkisi olurmuş ama yaşayanınız varsa bilgilendirebilir beni. Akşam yaptırayim diyorum o yüzden
Bu da bebeğimdeğerleri anlayan var mı? Haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi. boyu vs kaçtır ki ? Ben bilmiyorumda
Yas zencefil mi Canm nasil yapiyosun bana ilacta fayda etmedi cok kotuyum zencefili yas Yok ama alirim kuru var ?Günaydın herkese
Benim de uykum bölük pörçük. Bir de çift yastık yatmaya başladım. Bulantıya iyi geliyo çift yastık. Bulantıya da çözüm zenzefil çayı. Ama en fazla iki bardak içiyorum. Bulantılı günler bitsiiin
Yanlış anlamadiysam 120hz yazan yer canım benimkinde 115 yazıyorduKızlar burada da kalp atışının sesini duyururken çekti. Kalp atım hızı yazıyor mu ? Ben sormayı unuttum çünkü lekelenmemin derdinden.
birde Kızlar bu görüntü ters mi yani hastane ismi yazan kısım doğru ama ultrason görüntüsü ters gibi duruyor
Zor canım ilk gebeliğim gibi değil bu1. Gebeliği boş gebelikti ( şimdide korkuyorum öyle olur diye.
2. Tane dünya güzeli kızım var
İnşallah yarını iple çekiyorum, benim hamileliği zor geçiyor ya senin ki?
Yaa sorma bak bi fotosu daha var resmen kafası vücudu görünüyorGözün aydın canım maşallah bebisineyalnız makine ne kadar net göstermiş ya benimki çamur gibi tost makinesiyle çekinilmis sanki
Aslında bı tane bulduk emekte ama fiyatı 250 bin kiraya gelsek olmaz yetistiremeyiz hicbiseyi şöyle uygun bişey olsa çok güzel olurdu bizim için köyde ucuz fiyatları ama köyden almak istemiyorumçok pahalı hemde. biz tayinciyiz hatta bu sene tayin olabiliriz. burdan ev almayı ilk düşündük ama aşırı pahalı olduğu için vazgeçtik.
Kendi doktorum yoktu başkası baktı 5+3 dedi haftaya yine gidicem bakalım ne çıkacakDoktorun ne dedi peki o ne dediyse o kadarliktir
Yaa MinişZor canım ilk gebeliğim gibi değil bu
Yaa sorma bak bi fotosu daha var resmen kafası vücudu görünüyor2. Çocuk daha bi başka oluyormuş
Ayni gunumuz canim Seninle Allah nasip ederse benimde 12-13 temmuz.., Bende daha hic yaptirmadim test Bende cumartesi gidicem hic bi bilgim YokBen daha hiçbir kan testi yaptırmadım kızlar ne zaman yapilmali yarın doktora gidicem öğlen randevum ama bunlar sabahtan aç karna mi yapılıyor
biz 250 bin olsa razıyız ama ona bile düzgün bulunmuyor. burada tehlikeli olan bazı mahalleler var orada uygun ama giden arabanın tekerleğini çalıyorlar diyorlar aşırı pis ve sıkıntılı ortamlar.Aslında bı tane bulduk emekte ama fiyatı 250 bin kiraya gelsek olmaz yetistiremeyiz hicbiseyi şöyle uygun bişey olsa çok güzel olurdu bizim için köyde ucuz fiyatları ama köyden almak istemiyorum
Kendi doktorum yoktu başkası baktı 5+3 dedi haftaya yine gidicem bakalım ne çıkacak
[/QUODKendi doktorum yoktu başkası baktı 5+3 dedi haftaya yine gidicem bakalım ne çıkacak
Ultrasonda farklılık gosterebiliyo şuan sen 5+ 3 ten hesaplama başla bence kesenin boyuda gayet iyi bı iki haftaya artık haftası belli olurEki Görüntüle 2728405
Eki Görüntüle 2728406
Kızlar bilgisi olan yorumlayabilir mi tarihleri üzerinde var biri iki hafta öncenin biri bugün normalde bugün olan 7 haftalık olması lazım ama 5+3 dedi doktor yorumları bekliyorum
Ben de yarın gideceğim canım aynen aynı günüzAyni gunumuz canim Seninle Allah nasip ederse benimde 12-13 temmuz.., Bende daha hic yaptirmadim test Bende cumartesi gidicem hic bi bilgim Yok
İnşallah canım daha önce boş gebelik yaşadım ondan korkuyorum doktora da söyledim şuan güzel sıkıntı yok dedi karından baktırdım dedi kii vajinal bakarsak bebeği görebiliriz ama gerek yok haftaya gel dedi inşallah sağlıklıdırUltrasonda farklılık gosterebiliyo şuan sen 5+ 3 ten hesaplama başla bence kesenin boyuda gayet iyi bı iki haftaya artık haftası belli olur
Aynen bende duydum ablamlar söyledi valla ablamlarin hemen yan tarafında bi inşaat yapıldı çok güzel biseye benziyo doktor kontrolüne gittiğimiz zaman eşime de soylicem bı bakicaz oraya bide Mahallesi'nde çok güzel sessiz sakin öyle hırsızlık olaylarında olmuyo fiyatıda o kadar pahalı değilmişbiz 250 bin olsa razıyız ama ona bile düzgün bulunmuyor. burada tehlikeli olan bazı mahalleler var orada uygun ama giden arabanın tekerleğini çalıyorlar diyorlar aşırı pis ve sıkıntılı ortamlar.
İnşallah cnm bu arada yolk kesesi varmiymis soyledimi sana yada sen sordunmuİnşallah canım daha önce boş gebelik yaşadım ondan korkuyorum doktora da söyledim şuan güzel sıkıntı yok dedi karından baktırdım dedi kii vajinal bakarsak bebeği görebiliriz ama gerek yok haftaya gel dedi inşallah sağlıklıdır
Gözün aydın canım maşallah bebisineyalnız makine ne kadar net göstermiş ya benimki çamur gibi tost makinesiyle çekinilmis sanki
Yanlış anlamadiysam 120hz yazan yer canım benimkinde 115 yazıyordu
Yaa senin bebeğin görülmüşmüydüYaa Minişaynen gerçekten resmen belirginleşmis maşallah suphanallah benim ilk ama eminim aynı heyecanla beklendiğinden
Cok saol canm haberini bekliycem dr konusunda cok sanssizim dr 15 gun izinli korona mi oldu nolduysa soylemiyolar baska dr gidicem BendeBen de yarın gideceğim canım aynen aynı günüz
Ben yarın sabah erken gitmeye çalışacağım haber veririm mutlaka
Uygulama indirmiştim ona göre hesaplayınca ekim 14 oluyor oda tutuyo gibi hayırlısı bakalım haftaya ne olacakOzaman 5+3sun canım demekki yumurtlama günün bata yakınmış dollendigi zaman
Başka doktorlar haftayı sormuyo bile senin kendi doktorun net söyler sana çünkü her gittiğinde kayıt oluşturuyor orda belli oluyo ben gittiğimde hiç sormadı sekreteri 8 haftalık diyince ultrasonda öyle gozukunce tamam artık dedimKendi doktorum yoktu başkası baktı 5+3 dedi haftaya yine gidicem bakalım ne çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?