2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Oh çok şükür cnm ben demiştim bı sıkıntı çıkmaz diye ben verdiği gün acilde iğneyi yaptirtim ptogestanda bi yan etki yoktu bende
6+3 haftalık ve 6mm boyu var

Maşallah cnm benimde yarın randevum var insallah hersey yolunda gider.

0.6 cm yazıyor bebisi... Minicik. Sağlıcakla alalım be işlerimizi kucağımıza. İlk gebeliğin mi?

Oh çok şükür cnm ben demiştim bı sıkıntı çıkmaz diye ben verdiği gün acilde iğneyi yaptirtim ptogestanda bi yan etki yoktu bende
6+3 haftalık ve 6mm boyu var
Hap bende yan etki yapınca iğnede yapar diye düşündüm ben canım. Eşim geldikten sonra yaptırıcam artık inşallah bende yaşamam
Maşallah cnm benimde yarın randevum var insallah hersey yolunda gider.

0.6 cm yazıyor bebisi... Minicik. Sağlıcakla alalım be işlerimizi kucağımıza. İlk gebeliğin mi?
Teşekkür ederim canım. İnşallah hepimiz
2. Gebeliğim. Senin ne kadar ? İnşallah güzel haberler duyarsın sende

Gözünaydın canım. 6hafta 3 gün çıkmış usg de.

1. Gebeliği boş gebelikti ( şimdide korkuyorum öyle olur diye.
2. Tane dünya güzeli kızım var

İnşallah yarını iple çekiyorum, benim hamileliği zor geçiyor ya senin ki?

Ihlamurkent deyim canım.
Ablamlar emek te oturuyor da bizde Eskişehir e taşınmak istiyoruz belki Mihalıççığı biliyorsundur onun köyünde oturuyoz hastaneye gidip gelmekte zor oluyo satılık uygun bı ev bulmaya çalışıyoruz ve biraz pahalı gibi geldi fiyatlar

İnşallah cnm Rabbim yüzümüzü güldürsün acı yaşatmasın kimseye

çok pahalı hemde. biz tayinciyiz hatta bu sene tayin olabiliriz. burdan ev almayı ilk düşündük ama aşırı pahalı olduğu için vazgeçtik.

Kızlar burada da kalp atışının sesini duyururken çekti. Kalp atım hızı yazıyor mu ? Ben sormayı unuttum çünkü lekelenmemin derdinden.
birde Kızlar bu görüntü ters mi yani hastane ismi yazan kısım doğru ama ultrason görüntüsü ters gibi duruyor

Eklentiler

• CF0F7F25-1502-425C-8B53-E317972C1F8F.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…