2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar bu arada ben bişi sormak istiyorum kafamı çok kurcaliyo ya siz hiç görümcenizle tartistinizmi

Canım bende Diyarbakırliyim yani doğu tarafını iyi bilirim erkeklerini bilmem ama kadınları çok samimi çok sevecen oluyo ama dedikoducularida baya var mesela sen a harfine gidersin onlar derki b harfine gitmiş
Yemeklerini çook övüyorlarr.

Eşim 3 erkek kardeş. İlk çocuklar biziz. Şuan için rahat takılıyorum.
Ben çok tartışma yaşadım özellikle büyük gorumcemle benle yaşıt olan görüncemde sırf kıyafetlerim için benle konuşuyor gibi geliyo artık ikisiylede konuşmuyorum hele o son yaptıklarından sonra içim şuan o kadar doluki nereye paylaşan bilmiyorum aradan uzun zaman geçmesine rağmen

Kızlar kliniğe gidiyorum kontrollerim için.ikili tarama testine 500 tl istedi bende yaptıramam o fiyata , devlet hastanesinde yaparlarmı oraya gitsem haftayaymış zamanı 12 haftalık olucak

Rabbim yardımcın olsun canım benim. Sana diyebileceğim tek şey tek sıkıntı yaşayan sen değilsin. Evlilik böyle bir şey. Bir sürü gereksiz seviyesiz insanla muhatap olmak zorundasın. Sen kimseyi takma eşinle iyi ol gerisi kapı ardında zaten.

Kızlar kliniğe gidiyorum kontrollerim için.ikili tarama testine 500 tl istedi bende yaptıramam o fiyata , devlet hastanesinde yaparlarmı oraya gitsem haftayaymış zamanı 12 haftalık olucak
Bu grupta daha ikili test yaptıran yok henüz canım ama ilk gebeliğinden bilgisi olanlar vardır elbet ben hiç bilmiyorum

Şuan sinirimden ağlıyorum resmen ya gorumceler ayrı bı dert kaynanam ayrı bir dert çocuk olunca gerçekten çok değiştiler sanki hizmetçilerini kaybettiler kayinpederim hakkında o kadar kotu şeyler soyluyordiki ağzınız açık kalır ama adam o kadar düşünceli ki ben buradan ağrıdan oluyodum hastaneye gittim bı kez olsun aramadilar ben aramayinca dert oluyo ablamlarda kalıyorum bebeği bahane ediyomusum çocuk oluyo kaynanam çalışmaya gidemicek o ayrı bı tripte yemin ettim bundan sonra eski azizeyi bulamicaklar işleri düştüğünde cagiriyolar nasıl bı vicdan var anlamıyorum benn 19 yaşındaki bı kadın için bunlar nasıl laflar nasıl itamlar ya gerçekten anlamıyorum

İnan 29 geldiğinde ne gerek var mis kafaya takmaya diyeceksin şimdi sen onların gözünde küçük olduğundan kullanmak istiyorlar onlar seni aramadı sende onları arama ve niye aramadin dedikleri de bende insanım bende gitmiştim siz niye aramadiniz de konuyu kapat o bu şu farketmez sen senden başka kimse bilmez

Ben normalde gerçekten öyle biri değilim çok sevecenim kendimi çok çabuk sevdiriyorum ama bunlar öyle insanlarmiski sadece kendilerine hizmetçi arıyorlar gibi sende aynı şeyi yasasan sende aynı şekil olursun ya bide bende panik atak var ben onlar yüzünden kaç defa hastanelik oldum kaç defa baygınlık geçirdim küçüğüm diye hep özür dileyen taraf ben oldum eşimde Kendi ailesiyle kötü olmasın diye ve hiç birini kendi aileme söylemedim ama bugün hepsini soylicem aileminde arkamda olduğunu bilsinler eşim arkamda durmasaydi çocuk falan dinlemez direk buradan giderdim ablamın yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…