2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Çok şükür. Canim yeni gördüm mesajı nasılsım diye sormuştum sonra gördüm maşallah bebise crl yazan bebek boyu ga da haftası

Kızlar 5.haftada ateşi çıkan oldumu ya ben ateşim var gibi geliyor ölçmedim ama var gibi geliyor bana bazenusuyo gibiyim bazen ateş basıyor siz dede varmı bu belirtiler

Bende Erzurum neresinden

İyiyim canım en azından bebeğimin durumunun iyi olduğunu öğrenince daha iyi oldum. İğnemi vuruldum ağrılarım azaldı. inşallah bir daha lekelenmem olmaz Sen ve bebeğin nasıl
Çok şükür dün gittim kalbi 147 atıyor dedi iyi sağlıklı dedi benim bel agrım coook

Çok şükür dün gittim kalbi 147 atıyor dedi iyi sağlıklı dedi benim bel agrım coook
Evet bel ağrısı.. sanki belim bacaklarımdan ayrılacakmış gibi benimde lekelenmeden kaynaklı düşünüyordum ama bakalım o geçince geçecek mi. Bundan sonra zaten eski günler bitti. Hamileyken hep bir takım sıkıntılar yaşayacağız

Gözün aydın canım çok sevindim eğer ultrason çıktısı verdiyse onda yazar 100lu birseydir benimki 115ti 6+0da gitmiştim. Hangi testleri istedii
Yazmiyo zatwn dr a da sordum onu ölçmedik dedi . 1.5 cm boyu yaziyo bi kac da rastgele rakam simge var ama 100 lu bisy yok . Ayrıntılı kan testi istedi enfeksiyon falan da gorunuyomus varsa sanırım kan değerleri vs de gorunuyo 7 tüp kan ve 1 idrar verdim

Anladım canım inşallah sonuçların güzel çıkar

Ahhh cnm yaaaa, bendede var o problemlerden. Bende çok çekiyorum. Yanımda değiller ama telefonla bile işlerini hallediyorlar. Seni çok iyi anlıyorum. Bende aynı senin gibi suçum yok iken bile ben hep Altan alıp yanlarına giderdim. Bunlar bu inceliği bile anlamayan karakterde. Bizim gibi bulmuşlar baş tacı yapmaları gerekirkene tam tersi kapının dış mandalı gibi davranıyorlar. Üzgünüm ama düzelmez bunlar

Canim basima gelmedi ama dişlerinde dişetlerinde iltihap olabilir mi?

Yo ben bundan sonra aynı onlar gibi yapicam kaynım ve kayinpederimle hiç bı sorunum yok onlar çok iyiler bana karşı ama diğerleri benim sinirli tarafımı görmediler bundan sonra onlara aynı şekil yaklaşıcam o zaman ne yapacaklar bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…