2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
canım zor biliyorum insan birtek kendi bilir ne yaşadığını ne kadar zorlandığını. bende senin gibi küçük yaşta gelin oldum erzurumluyuz adetler beklentiler çok ama allahtan ben gurbetçiyim. zor zamanlar illaki oluyor ama zamanla akıllanıp mutluluğun yolunu buluyorsun. salla gitsin herkesi.

Kizlar merhaba CRP degerim gecen hafta 19 idi bugun tekrar kan verdim biraz daha yukselmis. Dr atesim veya agrim yoksa haftaya yine kan vermem icin gelmemi istedi. Cok moralim bozuldu,var mi basina gelen? Enfeksiyon var ama neden kaynaklaniyor bilmiyorum

Benim cocuk odasi diye bos odam vardi o dertten kurtuldum sukur
Benim yok giyinme odası var o gardırobumuzu çok severek ve çok para vererek almıştık. Yatak odamıza hiç sığmaz. Bir diğer oda var tek yatak var orada sanırım orayı yaparız. Bu seferde gelen giden ailemiz salonda yatacak Salonda da hiç rahat etmezler. Off bakalım nolcak nasıl yapacaz

Geçmiş olsun sizin kanda çıkmış enfeksiyon. Benim idrarda. Doktor tek kullanımlık antibiyotik verdi. Sizinki de düzelir inşallah en kısa zamanda

Şuan biraz daha iyim anneme anlattım herşeyi konusucak miş

Allah gönlüne göre versin Sağlıcakla kucağınıza aldığınız günleri görün inşallah.
Ben erkek çocuklarını çok seviyorum rabbim verdi şükür bir oğlum var şubatta 5 yaşında olacak yaş farkı biraz açılıyor diye 2. De oğlan olsun istiyorum aslında arkadaş rahat olurlar diye. Rabbim bilir yine sağlıklı hayırlı evlat olsunda
Merhaba herkese...Bende inş Temmuz 2021 annesiyim...3.çocuğum ama ilkmiş gibi heyecanlı ve sabırsızım
Yaa ne güzel ben 2. Düşünürken zor karar verdim siz 3. İsteyerek mi yaptınız
Boşver canım siz bi ailesiniz artık önceliğin kızın olacak tabi yalnız bunu yazdıktan sonra (kız) dediğimi fark ettim ve silmek istemedim gelip kalanlarda anlayış gösterecek mecbur. bende hep giyinme odası ayrı olsun isteyenlerdenim rahat oluyor. İleride 2. Çocuk gelene kadar kullanırsın sonra yatak odana dolap yaptırır yada o dolabın bi kısmını oraya aldırır, o odayı çocuk odası yaparsın

Kesinlikle herşeyin hayırlısını versin inşallah hepimizin bebisleri sağlıkla gelsin
Ben de ikiz olsun istemiştim çünkü iki buçuk sene kaybımiz var o arayı kapatsın diye ama bundan sonra rabbim izin verirse inşallah hiç korunmayacak esim çok yiprandik çünkü

Hadi bakalim canim insaallah cok cok guzel gecer.
Bugun tansiyon aleti aldik, denedim dusuk cikti. Takipte kalmakta fayda var bakalim :)

Nasıl oldun iyisinizdir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…