2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ahhh anlasalar yap derim. Kendilerini haklı çıkartmak için herseyi yapıyorlar. Kaç senedir evlisin cnm?
Ben 8 senedir evliyim aynı tas aynı hamam... Maalesef

Benim gecti leke bel agrısı gecmedi

Ahhh anlasalar yap derim. Kendilerini haklı çıkartmak için herseyi yapıyorlar. Kaç senedir evlisin cnm?
Ben 8 senedir evliyim aynı tas aynı hamam... Maalesef
Daha 6 aylık evliyim ve yaşım onlardan çok küçük ben bu kadarını kaldiramam panik atağım var benim şu 6 ayda 7 8 defa bayıldım hastanelik oldum onlar yüzünden haklı olduğum halde hep ben özür diledim eşim için ama o son yaptıkları gerçekten sabrımı taşırdı bı insan gelinine bebeği bahane ederek ablanlara gidiyorsun dermi

Gorumcem kucuk benden.
Asla kafani takma. Tek onemli olan esinin tavri. Sen icinden geldigi gibi davran esin de arkanda durursa o kazanir.
Her ailede bir suru problem oluyor, bir suru tavizde bulunuyoruz vs ama bi yerden sonra işin sömürülmeye döndüğüne ayıktıysan işte orda haydi yallah dersin, sen de o noktaya gelmissin anladigim kadariyla. Kafani takip sinirlenip de cocugunu kotu etkileme sana en onemli onerim.

Yavrum rahat etsinde

Ben bunların daha fazlasını duydum 8 senede neler çektim neler. İnsan evladı demiyorlar. Hep ben haklıyım. Ben ne dersem o olacak diyorlar.
Düzeltemesin bu insanları cnm....

Sigara kullanan taze anneler şimdi bıraktınız mı ne yaptınız ?
Cizgiyi gorur gormez biraktim. Cok iciyordum. Ben biraktiysam herkes birakir. Daha once birakabilseydim keske ama surpriz gibi oldu bizimki deneyimsizlik cahillik vs ne dersen de ictim iste testi yapana kadar.
Ama iceni de kinayamam cok zorlayici bisey. Simdi 1 ayi gecti icmeyeli hala aklima geliyor. Ha icer miyim icmem evelAllah ama zor, zoru basarmak en onemlisi. Oncesi Allah'a emanet, ogrendikten sonrasi bende diyorum. İcmiyorum, Allah güc versin de icmiyim bi daha insaaallah.
Ben icmiyosam sen de gayet icmezsin yani demek istiyorum :)

Kızlar 5.haftada ateşi çıkan oldumu ya ben ateşim var gibi geliyor ölçmedim ama var gibi geliyor bana bazenusuyo gibiyim bazen ateş basıyor siz dede varmı bu belirtiler
Hormonlardan galiba benim de cikiyodu o siralarda habire olcuyodum ama en fazla 37 cikmisti ama ben 40 hissediyodum :))

Bende 2 ay oldu icmeyelu ama keske hic icneseymisim hemoglobinim cok yuksek

içmiyorum ama çok zorlanıyorum doğmamış bebeğimden soğuyorum

Dislerimde ya da disetlerimde bir sikinti gorunmuyor ama ilk firsatta bir did hekimine gorunecegim. Inan keske oyle olsa rahatlardim en azindan sebebi bu derdim
Valla çürük olabilir hani kucuk gizli falan.
Kötüyü hiç çağırma çürüktür o başka bişey olsa zaten ohoo simdiye kadar haberin olurdu. Gebelikte dişler iyice perte cikiyormus ya, genelde en basinda mecburen boyle disciye gitmek zorunda kaliyor hamileler bence hep bu crpden. İcini ferah tut bisey olmaz Allah'in izniyle

Ben karnımdaki için bile geçen seferde sustum sustum ama gerçekten bu yere kadar bı tek bunlarda olsa iyi para sıkıntısı olunca borç olarak istiyorlar eşim veriyo sıkıştığımiz zaman verdiğimizi istedigimizzde biz size şunu yaptık bunu yaptık diyolar halbuki hicbisey yapmadılar düğünde eşime takılanları aldılar üstüne mobilya taksitini eşime kitlediler oda yetmezmiş gibi taksit için verdiğimiz 2000 TL yide alıp harcadılar insan resmen ben hizmetçilik yapıyorum üstüne aylık para veriyoruz ya ben kendi aileme de veriyorum bı gün olsun 1 lirasını bile vermemezlik yapmadılar ben para derdinde değilim ama çok şey yapmışlar gibi davraniyolar

Ben bunların daha fazlasını duydum 8 senede neler çektim neler. İnsan evladı demiyorlar. Hep ben haklıyım. Ben ne dersem o olacak diyorlar.
Düzeltemesin bu insanları cnm....
Duzeltemem belki ama bundan sonra eskisi gibi olmiycam kesinlikle konusmicam

Tek erkek mi esin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…