2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
narin333 canım testini tekrarladın mı ne yaptın merak ettim
6. Gun tekrarlamistik negatifti canim bu sefer de yenidogan doktoru kabul etmedi dün 10. Gunde tekrar test verdim karantinamiz bitti cok şükür p.tesi günü randevum var en kisa zamanda ben de bebisime kavuşurum insallah

Bebeklerde kalpte küçük delikler olabiliyor. Zamanla kalp ve diğer organlar büyüdükçe bu delikler kapanıyor. Hiç canını sıkma, kontollerini yaptır. Allah beterinden korusun

Kuzum ya Nasi zor zamanlardan geçiyorsun , elle sagdiginda az da olsa çıkıyorsa sürekli sağ , sıcak su torbası koy göğsünün üstüne ve sürekli duş al o zaman süt daha üç kısma iniyor
Elle sağdığımda gün içinde 80 ml felan çıkıyor cnm düşün..
Bütün gün duşun altındaym ama annemin ellerindeki damarlar artık şişti
Allah kinseye yaşatmasın bunu

Silikon kullandm cnm.. Burnu tıkalı değil
Dil bağı vs sorun yk
Emme refleksi gayet iyi
Hemşireler bile saatlerce uğraştı ama olmuo
Bende emmesini geçtim
Makinada sütümü sağmak istioem
Gelmio 15 dk felan bekliorm ancak 2 damla gelio

Sagolun kızlar, evet ismi Ayberk oldu:)
Amin Allahim herkesin evladını bağışlasın. Çok şükür sağ salim vede sağlıklı doğdu.

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ayberk olmuş ohh içimin yağları eridi

canım rutin olarak tüm bebeklere bir ay sonunda kalça ultrasonu isteniyor canını sıkma

Buketimmmm canommm
Sadece şuan etiketlemeni gördm onum dşnda bişi ykkkk
Anammm ne kaçırdın gızzz doğurdunmu yoksaaaa
Bi iki kere yazdım cevap yazmadin.gormedin bi türlü canim
Neyse önemli değil.
Nasıl oldun bebek tuttu mu memeyi demiştim, bide dün gece rüyamda seni gördüm hep. O vardı
Ne gördüğümü sorma ama hep sen vardin rüyamda

Kızlar benim bebeğim bazen şaşırıyor gibi ses çıkartıyor içini çekiyor gibi nasıl bir ses olduğunu tarif edemiyorum hıııgg diyo sanki inşallah anlamışsınızdır. Sizin bebeklerde de oluyor mu? Normal bir şey mi? Dr pazartesi günü gidicem size sormak istedim

Kızlar bende bu sabah doğum yaptim. Darısı doğum yapmayanların başına.

İkimizde çok iyiz. Normal doğumla dünyaya getirdim oğlumu
Hadi gözün aydın canım Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Kendini iyi hissettiğinde doğum hikayeni öğrenmek isterim

Nie sormuym
Valla olmaz kızzz merak ederim
Çatlarm patlarm
Kuzum benm valla gözmdenmi kaçto iletimi gelmedi anlamadm.. Şimdi yine baktm ileti yk
Yoksa cvp atmam mı
Tutmadı
Annem inek gibi sağıo beni
Göğüslerim perişan
Ben perişan

Bizdede oluo bazen cnm.. Normal..
Bebekler melekleriyle konuşur derler bizim burda :)

Kızlar acil bakarmısınız 4 CÜ gün oldu buğün oğlum kakasını yapmadı ve dünden beride çok sıkıyor kendini ama yine yapamıyor bu durumu yaşayan varmı yada napılması gerektiğini bilen
Gaz için bize metsil verdi doktor çocuklar baya rahatladı. Ama gunde 4 kez 8er damla yazmış gaz problemi o kadar büyük değildi. Günde 3 kez 3 damla veriyorum şimdilik.
Kaka konusunda bebeğin doyduğundan eminsin dimi? Bana hep karnı doyuyorsa kaka yapar diyor çevremdeki herkes

Geçmiş olsun canım ya ne kötü bir deneyim olmuş.. Çok şükür atlatmışsınız ve hepsini merak etmiştim seni yazmadın çok uzun süre. Ama sevindim iyi olmanıza

Tesekkur ederim canım, öyle oldu ya ama olsun kısa surdu sesini duyumca unuttum her şeyi :)
Senin ve bebişinin de iyi olmanıza sevindim masallah :)

1 ay kontrolüne daha gitmedim kuzum haftaya cuma sağlık ocağında kontrol ve asi var 3600 doğmuştu sis falan gidince 3100 kalmıştı bakalim 1. Ayda kaç çıkacak:) Emiyor bebiş çokşükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…