6. Gun tekrarlamistik negatifti canim bu sefer de yenidogan doktoru kabul etmedi dün 10. Gunde tekrar test verdim karantinamiz bitti cok şükürnarin333 canım testini tekrarladın mı ne yaptın merak ettim
Bebeklerde kalpte küçük delikler olabiliyor. Zamanla kalp ve diğer organlar büyüdükçe bu delikler kapanıyor. Hiç canını sıkma, kontollerini yaptır. Allah beterinden korusunKızlar artık eskisi gibi giremiyorum telefonu elime alamıyorum daha doğrusu ev işleri bebek çok zorluyor bugün doktorumuz göbeğimizi yaktı iltihap falan yok düşmesi 6 hafta sürebilir kafaya takma dedi ama kalbimizde ufak bir üfürük varmış çok üzgünüm geçer dedi doktor ama kafaya taktım bir daha gel dedi haftaya bakmak için böyle bir şey yaşayan duyan oldu mu. Bide makat geliş olduğu için bir buçuk aylıkken kalça ultrasonu çekilecek. Rabb'im yavrularımızı korusun inşallah bizde haberler böyle pek iç açıcı değil ama yavruma bakıyorum mutlu oluyorum çok başka çok...
Elle sağdığımda gün içinde 80 ml felan çıkıyor cnm düşün..Kuzum ya Nasi zor zamanlardan geçiyorsun , elle sagdiginda az da olsa çıkıyorsa sürekli sağ , sıcak su torbası koy göğsünün üstüne ve sürekli duş al o zaman süt daha üç kısma iniyor
Silikon kullandm cnm.. Burnu tıkalı değilCanım niye öyle oldu ya kaç dk bekliyorsun makinede hemen pes etme. Benim 10. Dkda gelmeye başlamıştı süt 4. Günümde. Birde dil bağı denen bir şey var önemli olabiliyor emmede ya da burnu mu tıkalı bebişin acaba. Kıyamam meme uçlarını nemli tut hep silikon kalkan falan kullan inşallah geçer
Ayberk olmuş ohh içimin yağları eridiSagolun kızlar, evet ismi Ayberk oldu:)
Amin Allahim herkesin evladını bağışlasın. Çok şükür sağ salim vede sağlıklı doğdu.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Bence verme kirleniyor ben normal bir tane verdim kirlenmiştiGüzel anneler ebeye verdiğiniz ilk kıyafetler kirlendi mi hemen ? İsim nakışlı hastane çıkışını versem mi eve mi saklasam?
canım rutin olarak tüm bebeklere bir ay sonunda kalça ultrasonu isteniyor canını sıkmaKızlar artık eskisi gibi giremiyorum telefonu elime alamıyorum daha doğrusu ev işleri bebek çok zorluyor bugün doktorumuz göbeğimizi yaktı iltihap falan yok düşmesi 6 hafta sürebilir kafaya takma dedi ama kalbimizde ufak bir üfürük varmış çok üzgünüm geçer dedi doktor ama kafaya taktım bir daha gel dedi haftaya bakmak için böyle bir şey yaşayan duyan oldu mu. Bide makat geliş olduğu için bir buçuk aylıkken kalça ultrasonu çekilecek. Rabb'im yavrularımızı korusun inşallah bizde haberler böyle pek iç açıcı değil ama yavruma bakıyorum mutlu oluyorum çok başka çok...
Bi iki kere yazdım cevap yazmadin.gormedin bi türlü canimBuketimmmm canommm
Sadece şuan etiketlemeni gördm onum dşnda bişi ykkkk
Anammm ne kaçırdın gızzz doğurdunmu yoksaaaa
Anaaaammm..gözün aydinn yaaaa cok sevindddiiimmmmm hemen anlat.lütfennnn nasil oldu nasil gevtiKızlar bende bu sabah doğum yaptim. Darısı doğum yapmayanların başına.
İkimizde çok iyiz. Normal doğumla dünyaya getirdim oğlumu
Oo maşallah canim. Sürpriz yaptın bizeKızlar bende bu sabah doğum yaptim. Darısı doğum yapmayanların başına.
Hadi gözün aydın canım Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar bende bu sabah doğum yaptim. Darısı doğum yapmayanların başına.
Nie sormuymBi iki kere yazdım cevap yazmadin.gormedin bi türlü canim
Neyse önemli değil.
Nasıl oldun bebek tuttu mu memeyi demiştim, bide dün gece rüyamda seni gördüm hep. O vardı
Ne gördüğümü sorma ama hep sen vardin rüyamda
Bizdede oluo bazen cnm.. Normal..Kızlar benim bebeğim bazen şaşırıyor gibi ses çıkartıyor içini çekiyor gibi nasıl bir ses olduğunu tarif edemiyorum hıııgg diyo sanki inşallah anlamışsınızdır. Sizin bebeklerde de oluyor mu? Normal bir şey mi? Dr pazartesi günü gidicem size sormak istedim
Gaz için bize metsil verdi doktor çocuklar baya rahatladı. Ama gunde 4 kez 8er damla yazmış gaz problemi o kadar büyük değildi. Günde 3 kez 3 damla veriyorum şimdilik.Kızlar acil bakarmısınız 4 CÜ gün oldu buğün oğlum kakasını yapmadı ve dünden beride çok sıkıyor kendini ama yine yapamıyor bu durumu yaşayan varmı yada napılması gerektiğini bilen
Kıız gözün aydınKızlar bende bu sabah doğum yaptim. Darısı doğum yapmayanların başına.
Bende de aynı sorun var canı isterse memeyi alıyor canı istemezse emmiyor ağlıyor silikon ucu kullanmak zorunda kalıyorumMerhaba,bizde koruyucu ile emiyoruz. Kaç günde bıraktınız,nasıl bıraktınız? Bırakmayı çok istiyorum ama hiç tutmuyor meme ucumu.
Gözün aydın canım. Sağlıcakla büyüt inşallahKızlar bende bu sabah doğum yaptim. Darısı doğum yapmayanların başına.
Geçmiş olsun canım ya ne kötü bir deneyim olmuş.. Çok şükür atlatmışsınız ve hepsinimerak etmiştim seni yazmadın çok uzun süre. Ama sevindim iyi olmanıza
1 ay kontrolüne daha gitmedim kuzum haftaya cuma sağlık ocağında kontrol ve asi var 3600 doğmuştu sis falan gidince 3100 kalmıştı bakalim 1. Ayda kaç çıkacak:) Emiyor bebiş çokşükürAmin canım inşallah sağlıkla büyüsün yavrularımız duyunca bir korktum ama çoğu kişide varmış kendi doktorumuz devletteki hiç bahsetmedi. Bugun özele başka doktora gittik o dedi bence bir kaç doktor görmeli çok önemlisen ne yaptın gittin mi rutin kontrolüne bebiş emiyor mu kaç gr aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?