Yani farkediyorum yazını canım valla ilk gittiğimde dönelim olmayacak diyecektim tam neuseki bebişi dışarı çıkardık rahatladık şöyle güneş vurduğu an çadırın içi çok sıcak oluyormuş hemen bebek arabasına dışarı hava durumu hiç musait değildi bide aşırı esiyordu ama arabamız muhafazalı kuzum gğndğz arabasında dışarda gölge olunca çadırın içinde kaldı 1 gece esmedi ozaman yanımıza aldık dışarı 2 gece kaldık zaten 2 gecede yağmur yağdı hava serinledi tulum giydirdim ince örgü battaniye örttüm kamp alanındaydık zaten su kaynağı vardı ama biraz uzaktı tuvalet olayı büyük sıkıntıydı oda uzaktı ama kamp alanı olduğu için gece sabaha kadar aileler vs hep dışardaydı bebekler çocuklar çadırda uyurken güvenlik vs sğrekli dolaşıyordu büyük kızımın hiç işine gelmedi çünki dalga var diye denize girmek yasaktı çadırdan denize bakabildi sadeceAy çok zor su kaynağı var mı , çadır çok sıcak olur mu? Yemek bulaşık … iki çocuk
Canım keşke lansinoh alsaydın. Eminim çok faydasını görürdün. Çünkü phlips in elektriklisinin 20 cc anca çıkardığı göğüsten ben lansinoh manuelle 60 ccden fazla çıkarıyorumGöğüc ucm az göğüs ucunu çıkararak denediler.. Silikon göğüs ucuyla denediler
Baya uğraştılar ama tutmuo
Lansihon değil markası ama e bebekten aldk dün manuel işe yaramadı
Buketimmmm canommm
Sadece şuan etiketlemeni gördm onum dşnda bişi ykkkk
Anammm ne kaçırdın gızzz doğurdunmu yoksaaaa
Gözünüz aydın güle güle büyütün3kg 410gr 52 cm olarak doğdu oğlum bugün sabah 08:55 deBiraz huzursuz alışmaya çalışıyo, sesi baya çıkıyo valla. Sütüm geldi çook emmeyi bilmediğinden öğretiyoruz birlikte öğreniyoruz daha doğrusu. Sezaryen ağrım yavaş yavaş geliyo kalkıp yürüdüm ama bir gaz çıkarmak kaldı
Mutlaka haber et canimmm.. ama merak etme hani kötü bisey yoktur belki suU azdirda bebisini kucagina alirsin. Hamileligin sonundasin o yönden icin rahat olsunkızlar bugün bebeğimin hareketleri çok çok azdı dinleniodur diye düşündüm ama en son yarım sa önce en çok hareket ettiği şeyleri yedim bana mısın demedidoktoruma yazdım nst çektir yatış da yapabiliriz hazırlıklı ol fln dedi şimdi hastaneye gidiyoruz bize şans dileyin
Yok kiz, hatırlamıyorum işte o yüzden sorma dedimNie sormuym
Valla olmaz kızzz merak ederim
Çatlarm patlarm
Kuzum benm valla gözmdenmi kaçto iletimi gelmedi anlamadm.. Şimdi yine baktm ileti yk
Yoksa cvp atmam mı
Tutmadı
Annem inek gibi sağıo beni
Göğüslerim perişan
Ben perişan
Bizdede oluo bazen cnm.. Normal..
Bebekler melekleriyle konuşur derler bizim burda :)
Kizimiza ZeryaYok kiz, hatırlamıyorum işte o yüzden sorma dedim
Ama sürekli biseylerle ugrasiyorduk. Bebekle falan sanırım.
Senin bebek ile cebelleşmelerin olabilir
Pazartesi doğuma giderken hepimize dua edicem canim. inşallah kabul olur. İnşallah bebeğin inadindan vazgeçer. sahi adını ne koydunuz ya siz? Diğer kızlar ne koydu onları da merak ettim şimdi. Niye aklima gelmediysse şimdiye kadar
İlk defa duydum. Kulağa hoş geliyorKizimiza Zeryaismini koyucaz allahin izniylen
Evet kulaga cok hos geliyor herkes slylüyor bunuİlk defa duydum. Kulağa hoş geliyorAnlamı nedir? Türkçe bi isim mi?
Canim bişey yoktur yeri daraldığı için baya az hareket ediyorlar son haftalarda. Daha uzun saatler uyuyorlar bide..kızlar bugün bebeğimin hareketleri çok çok azdı dinleniodur diye düşündüm ama en son yarım sa önce en çok hareket ettiği şeyleri yedim bana mısın demedidoktoruma yazdım nst çektir yatış da yapabiliriz hazırlıklı ol fln dedi şimdi hastaneye gidiyoruz bize şans dileyin
Elle sağdığımda gün içinde 80 ml felan çıkıyor cnm düşün..
Bütün gün duşun altındaym ama annemin ellerindeki damarlar artık şişti
Allah kinseye yaşatmasın bunu
Silikon kullandm cnm.. Burnu tıkalı değil
Dil bağı vs sorun yk
Emme refleksi gayet iyi
Hemşireler bile saatlerce uğraştı ama olmuo
Bende emmesini geçtim
Makinada sütümü sağmak istioem
Gelmio 15 dk felan bekliorm ancak 2 damla gelio
Ayberk olmuş ohh içimin yağları eridi
Anaaaammm..gözün aydinn yaaaa cok sevindddiiimmmmm hemen anlat.lütfennnn nasil oldu nasil gevti
Oo maşallah canim. Sürpriz yaptın bizesuni sancı vs aldın mı bu sefer? Anlatsana doğum hikayeni.
Allahim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Hadi gözün aydın canım Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Kendini iyi hissettiğinde doğum hikayeni öğrenmek isterim
Kıız gözün aydınmüsait olunca detay bekliyorum
Gözün aydın canım. Sağlıcakla büyüt inşallah
Sagolun kizlar
Canım bize de dua et emmeyen bebis çok zor oluyor ama sağlıklı olsunlar daYok kiz, hatırlamıyorum işte o yüzden sorma dedim
Pazartesi doğuma giderken hepimize dua edicem canim. inşallah kabul olur. İnşallah bebeğin inadindan vazgeçer. sahi adını ne koydunuz ya siz? Diğer kızlar ne koydu onları da merak ettim şimdi. Niye aklima gelmediysse şimdiye kadar
Mutlaka haber et canimmm.. ama merak etme hani kötü bisey yoktur belki suU azdirda bebisini kucagina alirsin. Hamileligin sonundasin o yönden icin rahat olsun
kızlar doktorum nstmi beğenmedi hiç açılmam yok ama düzenli sancım var 1 sa dinlen tekrar nst çekelim dediCanim bişey yoktur yeri daraldığı için baya az hareket ediyorlar son haftalarda. Daha uzun saatler uyuyorlar bide..
gittiniz heralde doktora. Sonuç ne oldu haberdar et bizi.
Uyanıkken 20 dk falan emiyor uyuyakalıyor bazen daha kısa emip uyuyakalıyor. Sarılık olduğu için korkuyorum ne kadar emdiğini göremediğimden içim rahat etmiyor sağıp içiriyorum bazen üstüne. Keşke bilebilseydim ne kadar içebildiğiniKızlar bebeğinizi kaç dk gögüsünüzde tutuyorsunuz ? Kaç dk sı aktif emiyor ? Bir tek benim oğlanın mı düzensiz merak ediyorum uyku saati uyanıklık saati emme saati herşey değişik. Alarm kurup emzirmeye calısıyorum. uyanıkken daha uzun emiyor, uykuluyken kısa. Peşine sağıp veriyorum bazen biberonla sırf uykulu uğraşmıyor gögüsümle, az emmiştir, sarılık olmasın diye gereksiz mi oluyor bilmiyorum. Güya 2. Çocuğum ama abisinden çok daha farklı. Birde gögüsleriniz şu ilk günler aşırı süt oluşumundan taş gibi olur o halde mi ? Yoksa daha mı normal ?
Arkadaşımda lansinoh var getirecek.. Son çare bide onuda deniyeymCanım keşke lansinoh alsaydın. Eminim çok faydasını görürdün. Çünkü phlips in elektriklisinin 20 cc anca çıkardığı göğüsten ben lansinoh manuelle 60 ccden fazla çıkarıyorum
Cnm benm.. Hayır olsun inşallahYok kiz, hatırlamıyorum işte o yüzden sorma dedim
Valla şıp die geçior herşeyBu gece evimde son gecem, inşallah pazartesi kucağımda bi kuzucuk olucak.Salı günü de o kuzucuk ile geri gelicem evimize.
Acaba doğumdan sonra mide yanmam geçecek mi şıp diye merak ediyorum..pazartesi gelsin
Cnmmm ne yaptn?kızlar doktorum nstmi beğenmedi hiç açılmam yok ama düzenli sancım var 1 sa dinlen tekrar nst çekelim dedi
tekrar nst çekildi bekliyoruz sabaha kadar böyle aralıklarla çekilecek sanırım bide doktorum yatış istemişArkadaşımda lansinoh var getirecek.. Son çare bide onuda deniyeym
Cnm benm.. Hayır olsun inşallah
Cok saol inşallah kabul olur
Biz Lena koyduk minnoşumuzun adını :)
Valla şıp die geçior herşey
Sanki 9 ay onlar yaşanmamş gibi
Gram eseri kalmıo
Bende tek kalan eser, kilolar
Onlarda şıp die gitseydi keşke
Cnmmm ne yaptn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?