2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Günaydın arkadaşlar. Biraz önce nisanim geldi. Ama ondan öncesinde adet sancısı gibi sancım oldu ona uyandım. Bir baktım kırmızıya dönük akıntı geliyor. Sancıları takip ediyorum şu an. 3 dakikaya inince hastaneye gideceğim. Bugün doğacak herhalde evladım. Dualarınıza talibim.

Tecrübeli anneler yardımınıza ihtiyacım var. En son 1.30 ta emzirdim nasıl olduysa uyuya kalmışım ve bebeğim normalde 1.5 2 saate uyandırdı emmek için ama uyumadan önce huysuzdu ve zor uyumuştu. 5 te uyandım ve kafası cok sıcak geldi bana hemen ateşini ölçtüm hem makat hem koltuk altı ölçümü yaptım. Makat 37 koltuk altı 36 küsur çıktı yani ateşi yok görünüyor ama kafası gıdısı cok sıcak ve genel ruh hali cok sakin. Endişelendim biraz ama normal mi bu durum neden olur anlamadım. Umarım uyanık olan vardır

Altını açıp bezle sil uyandır uyanmazsa ağzına süt damlat uyansın. Bir şey olmaz canım. Sıcak gelmiştir. Huysuzdu diyorsun yorulmuştur dinlenmistir

Iyi geceler kizlar benim k.annemler geldi ev curcuna gibi
Kaynanayi anlarım da benim doğum yaptığımdan beri kaynımgil burda. Eltim allah razı olsun her seye yardımcı oluyor ama kaynım tam bir facia eşim her gün sinirli. Sabahtan akşama kadar bahçede oturup çay köyün kahve yapın diyor. Bi de 2 tane erkek çocuğu var bi yaramazlar evin altını üstüne getirdiler. Hadi dağınıklık toplanır ama çok ses yapıyorlar kafam kaldırmıyor gürültü istemiyorum.
Geçen hafta da bi görümcem geldi kocasıyla Siz sözde bebek görmesi 3 gün kalıp gittiler. Salı günü de diğer görümcem gelecek kızıyla bi hafta da onlar kalır. Kafayı yiyecegim artık lohusa evine yatılı misafir gidilir mi ya hiç mi utanmanız yok.
Kaynanam da kendini yırtıyor var ya gitmeyin sonra gidersiniz diye. Görümcemle kavga etmişler sırf kadın bari dikişleri iyileşsin demiş görümcem de sen gelini kendi çocuklarından çok seviyorsun demiş.

Yazdıklarının aynısını birebir yaşıyorum. Pazartesi günü yarın sağlık ocağına götürüp bi kilo ölçümü yaptıracağım. Senin bebeğin sarılıktan yattı mı hiç ? Yoksa şuan olan birşey mi canım
Dün öğlen 12 de uyuyup 6 da uyandı benimkide. Ne yaptıysam uyanmadı emmeyincede biberonla verdim. Geçen hafta pazartesi sarılıktan fototerapi alıp cıkmıştı. Hastaneyi aradım kan şekeri düşmüştür ya da karnı çok toktur dedi. Tekrar sarılık olması için günlerce beslenmemesi lazımmış felan.. Birde epey uyanıktı ondan sanırım endişelenme canım olabiliyır demekki böyle durum. Seninki uyandı mı sonrra şimdi nasıl ?

Benim k.anne gorumcu 2 tane bir tane eniste bir tane yere goge sigmaz eziyetli yaramaz aglak bir kiz ve ne kadar kalcaklari belirsiz kendi annecigim ben gideyim bari dedi onu yollasam elim ayagim gitmis olacagi icin yollamadim. Cocugu kucaga alip hopuldatmayi cocuk bakmak saymislar bebegimin besiginj bi salliyor dun cocuklu gorumce annem dedi allahtan sallama diye alisir dedi alissin diyor bende kim sallicak seen gidince ben sevmem sallama dedim bi ayaginda bir kucaginda salla diyor cok kizdim ya

Merhaba arkadaşlar umarım herşey yolundadır hepiniz için.. biz 3 haftalık olduk ve hiç sütüm yok hastaneden geldiğimizden beri sadece mama yiyor sütü de arada üstüne kahve gibi içiyor.. doymuyor süt ile ve sütte pek gelmiyor.. çok endişeleniyorum yani şimdinin mamaları anne sütüne yakın diyorlar ama anne sütünün yerini tutmaz.. önerileriniz var mıdır? Nasıl arttırabilirim?

Ay ciddimisinnnn. Demekki nisan cidden gelmeli of benim nisanim daja gelmedi. 39+0 a girdim.. insallah hayirliiyla güzel sekilde kucagina al canin. Haberdar etmeyi unutma. Tam kavinci haftadaydin sne

Bende bide son 4 gündür asssiri fazla akinti geliyor. Akintinin rengide degisik yani. Ama hic kanli gelmedi acikcasi. Acaba illa kanlimi olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…