- 23 Aralık 2019
- 45
- 92
- 18
Tebrikler ömürlü olsunKızlar bende bu sabah doğum yaptim. Darısı doğum yapmayanların başına.
İkimizde çok iyiz. Normal doğumla dünyaya getirdim oğlumu
Cok güzel.Kizimiza Zeryaismini koyucaz allahin izniylen
Sağol canım ben de öyle deneyeceğimEvet canım benim bebiş hep onda yatıyor çok da pratik taşıması yer değiştirmesi hemde yan yastıkları cok hareket etmesine engel oluyor çok memnunum kusarkende yan yatırıyorum rahat oluyor
Altını açıp bezle sil uyandır uyanmazsa ağzına süt damlat uyansın. Bir şey olmaz canım. Sıcak gelmiştir. Huysuzdu diyorsun yorulmuştur dinlenmistirTecrübeli anneler yardımınıza ihtiyacım var. En son 1.30 ta emzirdim nasıl olduysa uyuya kalmışım ve bebeğim normalde 1.5 2 saate uyandırdı emmek için ama uyumadan önce huysuzdu ve zor uyumuştu. 5 te uyandım ve kafası cok sıcak geldi bana hemen ateşini ölçtüm hem makat hem koltuk altı ölçümü yaptım. Makat 37 koltuk altı 36 küsur çıktı yani ateşi yok görünüyor ama kafası gıdısı cok sıcak ve genel ruh hali cok sakin. Endişelendim biraz ama normal mi bu durum neden olur anlamadım. Umarım uyanık olan vardır
Ben de varim@BaSa86
B Bsrkya123
@buketim_0688 26 temmuz
@Seaslug
@Nursen5252
@Dud0
@bussedat
@misery89
bu kadar kaldık listede
ekleme çıkarma yapmak isteyen varsa yazabilir kızlar
Cnm hadi hayırlısı olsuntekrar nst çekildi bekliyoruz sabaha kadar böyle aralıklarla çekilecek sanırım bide doktorum yatış istemiş
Kaynanayi anlarım da benim doğum yaptığımdan beri kaynımgil burda. Eltim allah razı olsun her seye yardımcı oluyor ama kaynım tam bir facia eşim her gün sinirli. Sabahtan akşama kadar bahçede oturup çay köyün kahve yapın diyor. Bi de 2 tane erkek çocuğu var bi yaramazlar evin altını üstüne getirdiler. Hadi dağınıklık toplanır ama çok ses yapıyorlar kafam kaldırmıyor gürültü istemiyorum.Iyi geceler kizlar benim k.annemler geldi ev curcuna gibi
Benimki de öyle canım hava yutuyorlar muhtemelen ondan oluyor. Ama biraz daha mideyi doldurunca hıçkırık kesiliyorKızlar.. Benim minnoş her yemekten sonra hıçkırıor.. İstisnasız
Böyle olan varmı
Aynen biberondan kaynaklı sanırımBenimki de öyle canım hava yutuyorlar muhtemelen ondan oluyor. Ama biraz daha mideyi doldurunca hıçkırık kesiliyor
Yazdıklarının aynısını birebir yaşıyorum. Pazartesi günü yarın sağlık ocağına götürüp bi kilo ölçümü yaptıracağım. Senin bebeğin sarılıktan yattı mı hiç ? Yoksa şuan olan birşey mi canımUyanıkken 20 dk falan emiyor uyuyakalıyor bazen daha kısa emip uyuyakalıyor. Sarılık olduğu için korkuyorum ne kadar emdiğini göremediğimden içim rahat etmiyor sağıp içiriyorum bazen üstüne. Keşke bilebilseydim ne kadar içebildiğinisarılık işin içinde olmasa daha rahat olucam, acıkırsa ağlar uyanır diyeceğim ama böyle çok zor oluyor benim için. Acaba ne kadar emdi, doydu mu, tok mu, süt yetiyor mu, içtiği yarıyor mu diye düşünerek geçiyor günlerim
Dün öğlen 12 de uyuyup 6 da uyandı benimkide. Ne yaptıysam uyanmadı emmeyincede biberonla verdim. Geçen hafta pazartesi sarılıktan fototerapi alıp cıkmıştı. Hastaneyi aradım kan şekeri düşmüştür ya da karnı çok toktur dedi. Tekrar sarılık olması için günlerce beslenmemesi lazımmış felan.. Birde epey uyanıktı ondan sanırım endişelenme canım olabiliyır demekki böyle durum. Seninki uyandı mı sonrra şimdi nasıl ?Tecrübeli anneler yardımınıza ihtiyacım var. En son 1.30 ta emzirdim nasıl olduysa uyuya kalmışım ve bebeğim normalde 1.5 2 saate uyandırdı emmek için ama uyumadan önce huysuzdu ve zor uyumuştu. 5 te uyandım ve kafası cok sıcak geldi bana hemen ateşini ölçtüm hem makat hem koltuk altı ölçümü yaptım. Makat 37 koltuk altı 36 küsur çıktı yani ateşi yok görünüyor ama kafası gıdısı cok sıcak ve genel ruh hali cok sakin. Endişelendim biraz ama normal mi bu durum neden olur anlamadım. Umarım uyanık olan vardır
Emzirince de hıçkırık tutuyor canım ben hiç biberon vermiyorum yine oluyor. Emzirince geçiyor bir iki yudum süt girince kursağınaAynen biberondan kaynaklı sanırım
Benim k.anne gorumcu 2 tane bir tane eniste bir tane yere goge sigmaz eziyetli yaramaz aglak bir kiz ve ne kadar kalcaklari belirsiz kendi annecigim ben gideyim bari dedi onu yollasam elim ayagim gitmis olacagi icin yollamadim. Cocugu kucaga alip hopuldatmayi cocuk bakmak saymislar bebegimin besiginj bi salliyor dun cocuklu gorumce annem dedi allahtan sallama diye alisir dedi alissin diyor bende kim sallicak seen gidince ben sevmem sallama dedim bi ayaginda bir kucaginda salla diyor cok kizdim yaKaynanayi anlarım da benim doğum yaptığımdan beri kaynımgil burda. Eltim allah razı olsun her seye yardımcı oluyor ama kaynım tam bir facia eşim her gün sinirli. Sabahtan akşama kadar bahçede oturup çay köyün kahve yapın diyor. Bi de 2 tane erkek çocuğu var bi yaramazlar evin altını üstüne getirdiler. Hadi dağınıklık toplanır ama çok ses yapıyorlar kafam kaldırmıyor gürültü istemiyorum.
Geçen hafta da bi görümcem geldi kocasıyla Siz sözde bebek görmesi 3 gün kalıp gittiler. Salı günü de diğer görümcem gelecek kızıyla bi hafta da onlar kalır. Kafayı yiyecegim artık lohusa evine yatılı misafir gidilir mi ya hiç mi utanmanız yok.
Kaynanam da kendini yırtıyor var ya gitmeyin sonra gidersiniz diye. Görümcemle kavga etmişler sırf kadın bari dikişleri iyileşsin demiş görümcem de sen gelini kendi çocuklarından çok seviyorsun demiş.
Hayirli haberlerkni bekliyoruz haberdar etmeyi unutma canim. Olabiliyor az su ictiginde nstdede iyi cikmiyor begenmiyorlaekızlar doktorum nstmi beğenmedi hiç açılmam yok ama düzenli sancım var 1 sa dinlen tekrar nst çekelim dedi
Ay ciddimisinnnn. Demekki nisan cidden gelmeliGünaydın arkadaşlar. Biraz önce nisanim geldi. Ama ondan öncesinde adet sancısı gibi sancım oldu ona uyandım. Bir baktım kırmızıya dönük akıntı geliyor. Sancıları takip ediyorum şu an. 3 dakikaya inince hastaneye gideceğim. Bugün doğacak herhalde evladım. Dualarınıza talibim.
Bende bide son 4 gündür asssiri fazla akinti geliyor. Akintinin rengide degisik yani. Ama hic kanli gelmedi acikcasi. Acaba illa kanlimi olmaliGünaydın arkadaşlar. Biraz önce nisanim geldi. Ama ondan öncesinde adet sancısı gibi sancım oldu ona uyandım. Bir baktım kırmızıya dönük akıntı geliyor. Sancıları takip ediyorum şu an. 3 dakikaya inince hastaneye gideceğim. Bugün doğacak herhalde evladım. Dualarınıza talibim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?