2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Oncelikle surekli emzirmelisiniz ardindab sagmalisiniz. Memeyi tutabiliyorsa cok sanslisiniz bir de biberon kullaniyorsunuz sanirim ememiyorsa onun da etkisi vardir onlar aradab cikmadikca cok zor

Bizim de Bi fototerapi sürecimiz var erken doğduugu için de 1 hafta yoğun bakım süreci. O yüzden çok endişe ediyor insan onları yaşadığımız için. 1 saat önce emzirdim ağlıyordu acıkmıştı. Simdi uyuyor. Sıcaktandı sanırım o kafa sıcaklığı. Tekrar sarılık yükselecek diye ödüm kopuyor

Ay ciddimisinnnn. Demekki nisan cidden gelmeli of benim nisanim daja gelmedi. 39+0 a girdim.. insallah hayirliiyla güzel sekilde kucagina al canin. Haberdar etmeyi unutma. Tam kavinci haftadaydin sne
Akıntı bende de vardı. Nisan geldi falan diye düşünüyordum hatta ben. Ama sabah bildiğin adet sancısı çektim ve kanama oldu. 5.30 dan 8.00 a kadar 5 dakika 7 dakika 10 dakikaya bir sancı geldi. Sonra uyumuşum. Şu an sancı yok. Ben anlamadım bu işi. Bebişin hareketlerini takip ediyorum. Suyum da gelmedi. Bu arada haftam 39+5. Ben 40 a kadar bir belirti beklemiyordum şaşırttı beni

Çok geçmiş olsun köpüşünüze tatilllerde hep yaramazlık peşindeler. Baya zorlu bir ortam varmış ama siz altından kalkmışsınız tebrik ederim. İnşallah yüzer bugün yine yasaklamışlar bazı yerleri .

Allah yardımcın olsun da bu nedir canım bence yemek ikramı bile çok fazla geliyor gözüme kalmalı misafir çok zor burda insanlar kendi annelerine bile tahammül edemiyor yazık günah

1 ay kontrolüne daha gitmedim kuzum haftaya cuma sağlık ocağında kontrol ve asi var 3600 doğmuştu sis falan gidince 3100 kalmıştı bakalim 1. Ayda kaç çıkacak:) Emiyor bebiş çokşükür
Hadi bakalım bizde dün 3500 olmuşuz 3000 doğmuştu 2900e düşmüştü

Bebeklerde kalpte küçük delikler olabiliyor. Zamanla kalp ve diğer organlar büyüdükçe bu delikler kapanıyor. Hiç canını sıkma, kontollerini yaptır. Allah beterinden korusun
İnşallah öyle olur canim bende okudum biraz Allah korusun hepimizin yavrusunu

Emzirirken üç defa boğulma tehlikesi geçirdik dün gece aklım çıktı Sütümü kontrol edemiyorum resmen fışkırıyor kafam allak bullak uykusuzum yorgunum çok şükür bir şey olmadı ama mosmor oldu yavrum ne yapacağını şaşırdım kucağımda ordan oraya koştum Allah korusun l. Sağsam fazla sütü daha artar diyorlar ne yapacağım bebeğin kafasini olabildiğince dik tutmaya çalışıyorum tavsiyesi olan var mı çok çaresizim

Kuzum sütü sağınca artar evet ama tazyikli oluşu gider ve böylece bebeğin boğazına kaçmaz biberon kullanıyorsan sagdigin sutu de öyle ver

Ben de aynı dertten muzdaribim canım her emzirmede dua ediyorum bu sefer olmasın diye sağsam da sonlara doğru bile olabiliyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…